נשים מושלמות

bunnyd

New member
נשים מושלמות

זה קשור לאורלנדו אבל ניראה לי שזה אולי יכול להיות ספויילר לסרט אז למי שכן ראתה את הסרט שמתם לב שבקטע שהן חיטטו בפח אשפה של ההומו הם הוציעו תמונה של אורלנדו ואחר כך הוציעו מהפח חולצה אם הדפס של וויגו. זה היה ממש מצחיק.

karin byrne

New member
אממממ...

לא ראיתי ת'סרט...
...ולמה תמונה של אורלנדו בפח..?חחחחחחחחח...
....נו טוב לפחות הוא "הוזכר" בסרט...אה ו...אני לא רוצה להשמע קטנונית אבל...הודעה כזו לא מצריכה פתיחת הודעה חדשה...יכולת לנצל"ש...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo45.gifבדיוק מה שרציתי להגיד

kittycatbone

New member
אני באמת מציעה לנצל"ש..../images/Emo3.gif

אבל יכול להיות שהיא פשוט לא הבינה את זה ממש, אז לונורא...
|רק להודעות שאין להם יותר מדי תוכן או משמעות-כלומר אין יותר מדי מה לומר שווה יותר לשרשר לשירשור אחר..
| ובקשר לסרט-גם אני לא ראיתי אותו וזה נשמע ממש מגניב!
אני באמת תוהה למה הייתה אבל תמונה של אורלנדו בפח

kittycatbone

New member
סתם בגלל שמשעמם לי...

ומצאתי את זה לא מזמן במחשב שלי..
חח אז סתכלו מה עשיתי פעם בפורום כי היה לנו משעמם..
.................................................................................................................בלהבלה.................................................. בלה...........בלה....בלהבלה....בלהבלהבלהבלהבלהבלה...בלהבלהבלהבלהבלהבלה.....בלהבלהבלה......בלהבלהבלהבלהבלהבלה......בלהבלה בלה..........בלה.....בלהבלה....בלהבלהבלהבלהבלהבלה...בלהבלהבלהבלהבלהבלה.....בלהבלהבלה......בלהבלהבלהבלהבלהבלה......בלהבלה בלה.........בלה......בלה..........בלה.....................................בלהבלה..............................בלה..............................בלה...........................בלה בלה........בלה.......בלה..........בלה......................................בלהבלה.............................בלה..............................בלה...........................בלה בלהבלהבלה........בלה..........בלה.......................................בלהבלה.............................בלה.............................בלה...........................בלה בלה........בלה.......בלה..........בלה........................................בלהבלה...........................בלה.............................בלה............................בלה בלה.........בלה......בלה..........בלה.........................................בלהבלה..........................בלה.............................בלה............................בלה בלה..........בלה.....בלה..........בלה..........................................בלהבלה.........................בלהבלהבלהבלה.........בלה............................בלה בלה...........בלה....בלה..........בלה..........................................בלהבלה.........................בלהבלהבלהבלה.........בלה............................בלה

מיטל101

New member
נצל"ש...........כולם להיכנס!!

אז לבסוף החלטתי לנצל"ש את השרשור הזה...מי שהיתה במפגש ושמה לב תבין מה זה התמונה הזאת והתמונה מתחת........... למי שלא ממש מבינה-אז התמונה הזאת
היא התמונה של הקופיף המתקתק של יערה-היא צילמה אותו במצלמה בפלאפון שלי ועכשיו אני סופסוף אחרי לחץ כבד מעלה אותו בפורום....חחח.......... יערה זה בשבילך באהבה

מיטל101

New member
ולתמונה השנייה......

אותו סיפור רק שזאת הפרה של יסמיןןןן...כן כן....הפרה של יסמין.... יסמין זה בשבילך באהבה

מיטץ

New member
אהההההההההה אני מתההההההההההההההההה

פגשתי את סקעתתתתתתתתתתת ואת מיואל ולירון לב כפרה עליו ועדי כהן ואח מהצנחנים אני מתההההההההה סקעת כזה מושלםםםםם חחחחחחחח אני מתגרשתתתתתתתתתתתתתתתת אהההההההההההה סורי הייתי חייבת להתלהב אוקי נירגעתי .. אפשר לשתף אותכם?!? אז מחר יש הופעה באמפי ברעננה (כמבון שאני הולכת
) והיום יצאתי עם חברות לבית קפה צמוד לשם.. מסתבר שהם עשו חזרה גנרלית .. בהתחלה יצאו סקעת ועדי עם המכונית, סקעת כזה מושלםםםםםם
הוא היה בשוק לא הבין מה הולךךךך ועדי הסנובה הזאת בלי בושה מכסה את הפנים , ולמה שניהם כל הזמן ביחד ?!? משהו מסריח פה חחחח
ואז... יצא ערן(ככה קוראים לו?
) צנחני ולא פתחו לו את השער לצאת עם המכונית שלו, אז הוא דיבר איתנו והוא כזה חמוד הוא התחיל לשיר ועשיתי לו קצב
ואז יצא לירון לב עם מכונית אדומה והוא חייך וצחק והוא כזה מושלם והרבה יותר יפה במציאות
ואז יצאו מכוניות גדולות עם נינט הראל מיואל וכל השאר ודפקנו להם על האוטו חחח מסכן הראל מיואל היה בשוק חחחחחחחחח וזהו...וסורי על כל השגיאות והניסוח העילג אני מתה פההההה אהההההה פגשתי את סקעת להלהלהלהההההההההההההההההההההההה

מיטץ

New member
אוףףףףף......./images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

לא הצלחתי לישון כל הלילה אני הולכת עכשיו

T u r n e r 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני היחידה ששמה לב ש...../images/Emo41.gif

השבוע בראש 1 איפה ששולחים אס אמ אסים, יסמין בירכה את הפורום וציינה שהוא שולט? אם עדיין לא ראיתם, רוצו לראש 1... ויסמין-
לאב יו

בדיוק באתי לכתוב על זה!../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

יסמינוש אוהבותותך!
כל הכבודדדד ושמתם לב גם שהם די הפסיקו עם העדכונים על אורלנדו?!

kittycatbone

New member
חח תודה!../images/Emo9.gif

שלחתי את זה לפני איזה חודש אז שכחתי מזה לגמרי!!
וגם אני כתבתי את ההודעת אסאמאס על זה שקיצצו את מלחמת הכוכבים ש"הארץ לא מכבדת מספיק את "באפי" ו"אנג'ל". ואני לא חושבת שזה היה אני אבל גם היה כתוב יותר למעלה "באפי" היא הסדרה הכי טובה שיש! תכתבו עליה הרבה יותר. חחחחחח
אהה וגם-היה כתוב "ד"ש לכל פורום ווסטלייף בתפוז! שריתוש." אז... אני יודעת ששרית (little bry) היא בפורום ווסטלייף, ואין הרבה סיכויים שיש שתי שרית בפורום (כאילו יש.. אבל זה לא שם עד-כדי-כך נפוץ, כמו מיכל
) אז נראה לכם שזאת היא?
(מחכה לתגובה של אלה שגם בפורום ווסטלייף
)

karin byrne

New member
אמממ...

תהיי בטוחה שזאת שרית...
...ותודה לך על הד"ש לפורום!איזה חמודההה!!!!

למעלה