לפי מה שקראתי וקראתי המון אחרי מה שכתבתן אני יכולה לומר כמה מילים. אני לא חברה בפורום הזה פרק זמן ארוך ואינני חברה של ממש עם מישהי כאן. אבל אני לא חושבת שלהגביל נשים בהודעות או נושאים זה פיתרון. לכל אחת יש את זכות הבחירה של הכתיבה, ואם ברצוני לכתוב אנ אוהבת ציצים גדולים או בוקר אור בנות או מי יוצאת היום ולאן או לעלות דיון מעמיק פילוסופי. אני פשוט אכתוב. למה אתן חושבות שמישהי צריכה לחשוש כל פעם לכתוב הודעה? שאולי תחשוב פעמיים לשלוח כי אולי יש נשים שחושבות שזה שיטחי אז עדיף שלא. זה שמישהי כותבת בוקר טוב עושה אותה שיטחית וזאת שתעלה נושא על 3 ילדים וכמה קשה ואיך מתחתנים תיחשב בעיניי הנשים כמישהי "עמוקה" ומישהי שתואמת את גילה. אתן קוראות את מה שאתן כותבות? עד כדי כך משמעמם לכן בנות?... לכל אחת יש תפיסת עולם משלה אחת יכולה להיות בת 30+ שהיא בנאדם נורא רציני ועמוק אבל לא יודעת להתבטאות בכתיבה ויוצא שהיא רושמת משהו קצת ילדותי. נו אז? הפורום בנה את עצמו לפי הנשים כאן. אני חושבת שבסך הכל אתן כולכן יחד נהדרות. רק שאתן מאבדות את הצפון. זה פורום שיכול להיכתב בו כמעט הכל וזה מה שיפה כאן. תתנו לנשים להרגיש כאן בנוח. בנוח עם עצמן ועם הכתביה ועם ההתבטאות שלהן. ואל תשכחו שזה רק פורום!!!!!!!!!!!!!!!! השיטחיות שלכן מתבטאת בזה שאתן עוסקות בשטויות האלו. איילת.