יפיפייה
י יובלוש המאמוש23 New member 5/9/05 #40 אם התכוונת אליי אז תודה רבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה מקרב לב!!!!!!!!!!!תודה רבה לכם..חחחחחחח
אם התכוונת אליי אז תודה רבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה מקרב לב!!!!!!!!!!!תודה רבה לכם..חחחחחחח
י יובלוש המאמוש23 New member 6/9/05 #72 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S s h a r o n 7 New member 5/9/05 #27 אמממ../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif פעם היא הייתה ממש יפה בתור ברברטיה (אאאאאאא חח נוסטלגיההה מצ'יקיטיטאס ) הקטנה והתמימה חח אח"כ היא הייתה כ"כ כ" מדהימה במורה פרנקו אבל עכשיו בקשר דם היא ממש מגעילה אותי
אמממ../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif פעם היא הייתה ממש יפה בתור ברברטיה (אאאאאאא חח נוסטלגיההה מצ'יקיטיטאס ) הקטנה והתמימה חח אח"כ היא הייתה כ"כ כ" מדהימה במורה פרנקו אבל עכשיו בקשר דם היא ממש מגעילה אותי
B bigmomentom New member 5/9/05 #22 הכי יפה בעיני היא השחקנית ג'סיקה אלבה (מהסדרה dark angel) אבל אין לי תמונה- אולי למישהו יש? וגם ג'ניפר לופז יפה בטירוף!
הכי יפה בעיני היא השחקנית ג'סיקה אלבה (מהסדרה dark angel) אבל אין לי תמונה- אולי למישהו יש? וגם ג'ניפר לופז יפה בטירוף!
N NaaMaZ 17 New member 5/9/05 #43 ../images/Emo79.gifג'סיקה מדהימה!!!../images/Emo99.gif ראית מלאך שחור?? יש לי תמונות אבל במחשב השני.. אז אח"כ אני אשים!
../images/Emo79.gifג'סיקה מדהימה!!!../images/Emo99.gif ראית מלאך שחור?? יש לי תמונות אבל במחשב השני.. אז אח"כ אני אשים!