נשים זה שק של נשים
יללה אל תתחילו עכשו להתגונן בנות. זאת עובדה!!! מאז שיש לי מנהלות על הראש היום שלי לא יכל לחייך יותר משעה על הבוקר. נמאס לי כבר המנהלת הזאת עולה לי על העצבים. את כולן היא רוצה להעיף ועכשו היא גם מתחילה איתי
כבר שבוע שאני מנסה לקחת שעתיים בבוקר לסידורים והיא אומרת לי אחלה. מגיע הבוקר הבן שלה חולה או צץ לה משהו במח ואני בסוף מגיע ובאיחור בכל זאת בגלל השינוים שלה. היום כבר היה נחוץ לי דחוף לגשת לביטוח לאומי והיא מתחילה להגיד לי שיש לי כל יום סידורים ולא מתאים לה. אחרי שהיא מפריעה לי לסיים סידור אחד מסכן בבוקר לא מתאים לה. ופתאום צץ לה פתרון אישי שאני צריכה לעבוד משמרת ערב ביום סידורים ואפילו משקרת לי שהמנהל אמר שאני הבטחתי משמרת אחת ערב כל שבוע..אחחחחחחחחחח עכשו בגללה החלטתי בכלל לקחת יום שלם לחופש כי לראות אותה היום באמת לא ממש בא לי. ומענין היא הסכימה. עכשו אני שואלת אותכם ברצינות. היא נמצאת בערך חודש בניהול החנות לבד. יש חוסרים יש מתח ומוכרות נאות ונחמדות שבאות להתקבל נדחות שוב ושוב על ידה. חשבון הטלפון כבר קיבל מימדים רבים ואת התלונות שהיא מקבלת היא מעבירה אלינו בשיא התמימות. מה עושים???? איך מעבירים את זה הלאה למנהל הראשי או לדרג אחר??
יללה אל תתחילו עכשו להתגונן בנות. זאת עובדה!!! מאז שיש לי מנהלות על הראש היום שלי לא יכל לחייך יותר משעה על הבוקר. נמאס לי כבר המנהלת הזאת עולה לי על העצבים. את כולן היא רוצה להעיף ועכשו היא גם מתחילה איתי