כל דבר עם ג'ני מקסים ווטוב ומבורך הייתי מקבלת אותה כאחות החדשה שלי בזרועות פתוחות.
W wish2 New member 7/2/13 #31 כל דבר עם ג'ני מקסים ווטוב ומבורך הייתי מקבלת אותה כאחות החדשה שלי בזרועות פתוחות.
J Jake Speed New member 7/2/13 #33 אני לא מדבר על אופק משפחתי, וויש סתם, חגיגה בין הסדינים. את חושבת שהוא היה מלמד את ג'ני טריק שהיא לא מכירה?
אני לא מדבר על אופק משפחתי, וויש סתם, חגיגה בין הסדינים. את חושבת שהוא היה מלמד את ג'ני טריק שהיא לא מכירה?
ג גניפר14 New member 7/2/13 #26 מה אכפת לך את מי אני מזיינת? וכן בא לה טוב כי אז היא תהיה קרובה אליי יותר וגם כך אנחנו מתות אחת על השנייה. אז הנה לך תשובה ואל תשכח שאתה עברת את גיל 40 ואתה יודע מה זה אומר הגיל הזה בקריטריונים של מרטין?
מה אכפת לך את מי אני מזיינת? וכן בא לה טוב כי אז היא תהיה קרובה אליי יותר וגם כך אנחנו מתות אחת על השנייה. אז הנה לך תשובה ואל תשכח שאתה עברת את גיל 40 ואתה יודע מה זה אומר הגיל הזה בקריטריונים של מרטין?
W wish2 New member 7/2/13 #23 ממש לא הוא יצא קצת יותר כהה משאר אחים אבל ממש לא שחור. אבל למרות המראה ההורס שלו. הוא לא עובר בכל מקום סלקציה.
ממש לא הוא יצא קצת יותר כהה משאר אחים אבל ממש לא שחור. אבל למרות המראה ההורס שלו. הוא לא עובר בכל מקום סלקציה.
D dojee New member 6/2/13 #13 פעמיים נכנסו בי מאחור כשעמדתי ברמזור וחיכיתי שיתחלף לירוק בשני המקרים מדובר בנהגת
ג גניפר14 New member 7/2/13 #30 זה כי הן רצו להתחיל איתך. זו שיטה חדשה במיוחד לאחרונה. לי זה גם קרה. נכנסתי ברכב משטרה, כי השוטר היה כוסון.
זה כי הן רצו להתחיל איתך. זו שיטה חדשה במיוחד לאחרונה. לי זה גם קרה. נכנסתי ברכב משטרה, כי השוטר היה כוסון.