נשים ונישואים

רוקוקו

New member
נשים ונישואים

לי ולאשתי יש סוד לנשואים ארוכים:- 1.פעמיים בשבוע, אנחנו הולכים למסעדה נחמדה, שותים קצת יין,אוכלים ארוכה טובה ומבלים בחברה טובה-היא הולכת בימי שלישי ואני בימי שישי... . 2.אנחנו גם ישנים במיטות נפרדות-שלה בפלורידה ושלי בקליפורניה.... . 3.אני לוקח את אשתי לכל מקום,אבל היא תמיד מוצאת את הדרכה חזרה... . 4.אני שואל את אשתי לאן היא רוצה ללכת ביום נישואינו:- "מקום שלא הייתי בו כבר הרבה זמן"היא מבקשת-אז אני שולח אותה למטבח.... . 5.אנחנו תמי מחזיקים ידיים-אם אני משחרר את האחיזה היא לא מפסיקה לקנות ולבזבז.... . 6.יש לה מיקסר חשמלי,טוסטר חשמלי ואופה-לחם חשמלי.אח"כ היא אומרת "יש יותר מידי מכשירי-חשמלואין מקום לשבת"- אז קניתי לה כסא חשמלי... . 7.אשתי אמרה לי שהמכונית לא נוסעת טוב,כי יש מים בקרבורטור. אז שאלתי אותה איפה המכונית והיא ענתה " באגם !!!"... . 8.אשתי בדיאטה חדשה:-בוטנים ובננות. היא לא הורידה במשקל,אבל אלוהים,היא יודעת לטפס על עצים עכשיו.... . 9.היא קיבלה מסכת בוץ לפנים ונראתה מצוייןבמשך יומיים,אבל אז הבוץ ירד... . 10.היא רצה אחרי משאית זבל וצועקת"האם הגעתי מאוחר מידי לאיסוף הזבל?"-הנהג עונה לה-"לא קפצי פנימה"... . ********************ולסיכום עוד כמה פניני חכמה****************** . * זכרו נשואים הם הגורם מ"ס אחד לגירושים..... מבחינה סטטיסטית,100% מהגירושים מתחילים בנישואים... . *אני נישאתי ל"גב´ צדק", אבל לא ידעתי ששם משפחתה "תמיד".... . *הוויכוח האחרון היה באשמתי אשתי שאלה "מה יש בטלויזיה?" -ואני עניתי " אבק".... . *בהתחלה אלוהים ברא את הארץ ונח,אחרי זה ברא את האדם ונח... ואז-אלוהים ברא את האישה...ומאז גם אלוהים וגם האדם לא נחו... **************************************************************** רוקוקו

motin10

New member
רוקוקוקוקווווווווו

אישתי עכשיו לידי מתפוצצת מצחוק .... רוקו דרך אגב מתי עברת לקליפורניה????

נשואים

היפה במה שכתבת הוא שאפשר גם לקרוא ולצחוק אבל בעצם הכוונה היתה לכל מילה וכך יוצא שאתה אמרת אבל אף אחד בעצם לא נפגע. צדקת שאמרת שכל הגירושים התחילו בנשואים אבל השאלה מאיפה התחילו הנישואים. מפנטזיה, מתמימות, נאיביות או מפחד. כי אם נפענח מאיפה התחילו הנישואים ונעצור אותם לא יהיו גרושים.

אפרת.א

New member
לסיכום../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח כך או כך - מי צריך את זה?!? "מה היה לו..." הייתם הולכים פעמיים בשבוע למסעדה טובה אחד בחברת השניה
ישנים באותה המיטה
הולכים יחד - לקניות, לספארי (לראות איך חיות החיות), לסרט, להצגה ו...למשגל טוב במיטה, לעשות את כלללל הדרך יחדיו, לשם...ובחזרה, כשהיא מחוייכת וחבוקה על ידי אהובה (אתה)
לא שואל "לאן את רוצה ללכת ליום הנישואין" - אלא עושה לה הפתעה...נכנס למטבח, מבשל ארוחה טעימה - יין, נרות אורות עמומים אוירה מממממ....מופלאה, מביט אל תוך עיניה לוחש ברוך מילות אהבה...
מבזבז איתה,קונה, לא משחרר, מחזיק את ידה - מרגישים ת´צריבה בהנאה צרופה,
מממממ.....כסא חשמלי - את זה אהבתי:)) זה נפלא! ניסיתי אותו - תאמין לי חחחחחח אגדה ! הכל רוטט בגב, מסג´ מדהים - היי, איש איזו מתנה יפה:))
כשהאגם לרגליכם, סל פיקניק מלא כל טוב ומכונית ששבקה חיים, אתה מרגיע אותה, מלטף, מבין , מחייך ואומר "לא נורא יקירה, בואי - נקנה מכונית חדשה"
טרזן וג´ין בפעולה אהההההווווווווו אוווווווו אווווו שוב - הטבע עושה את שלו מקרב לבבות מרעיד ת´נשמה - אז מה אם היא אמממממ....קצת שמנמנה - מישהו הבטיח לה שאתה תשאר אותו חתיך מופלא לו נישאה בתמימותה?
הבוץ? או, הבוץ זו תורה שלמה בפני עצמה....נשאיר זאת לפעם הבאה:)
ובאשר לזבל.........................יש לי תחושה חזקה שהיא אכן, פנימה קפצה - ולהפתעתה הרבה גילתה שם - את אהובה...וחוזר לו גלגל מהתחלה...
ואז - הסטטיסטיקה היתה משתנה...חחחחחחח , אך מה אני מלהגת - מה אני מבינה חחחחחחחחח אמממממ....תקרא טוב טוב בכתובים: אלוהים ברא קודם לכל את האשה וכדי למנוע סיכסוכים במשפחה, עשה הפוך על הפוך ו....זו התוצאה
מה לעשות, גם לאלוהים מותר לפעמים קצת לטעות
מתיייייייייייי מתי תהיו מרוצים ותדעו שבלעדינו העולם היה משעמם בנאלי וריק מתוכן? חחחחחחח טוב נו - אותו דבר גם לנו:)) אז ראבק, תנו לו, תנו לו סוף סוף לנוח ...!
רוקוקינו - אהבתי:)))) שתהיה לכולנו שבת יפה ושקטה

natali323

New member
אפרתי

סיכום מופלא ולידיעתך לעולםםםםם הם לא יהיו מרוצים לעולם הם לא ידעו ואף פעם לא יודו שבת שלום

קוב

New member
המנהלת? את ככה?

לא ידעתי, חשבתי שאת לא מכירה מילים כאלו...

אגוז.

New member
האל לא עשה טעות../images/Emo57.gif

הכין אב טיפוס את האדם ואת כל שיפורים ביצע בחוה

GOGO22

New member
אתה ענק

היי בשבועיים האחרונים הייתי בדיכאון,עד שקראתי את שכתבת,תשמע חבוב,אני הולך מכאן לחדר מיון,הבטן כואבת מרוב צחוק (אני לא צוחק.....)מבטיח לכולם להיות מהיום מאושר.. ברשותך אני מפיץ זאת ברבים,כדי לשמח עוד נידכאים בהערצה-- איציק ביי

למעלה