נשים/בנות

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
נשים/בנות

אנצכה המלצה לפאנית (לא סירוק) עם התמחות בפסיכולוגיה אם אפשר.

קליט

New member
הפיאה שלך צריכה פסיכולוג ?

אולי עדיף יועצת נישואין או רואה בקלפים יהודיים ? . . .

SOFTIS

New member
לא יודעת מה זו התמחות

בפסיכולוגיה לפאניות, אבל אני מכירה 2 נורא נורא מוכשרות.אחת שלי ואחת של חברה שלי. איטה פישר ורחל רוזנפלד.שתיהן בירושלים באזור רמת אשכול.

odery

New member
הן מוכרות פיאות גם או רק מעצבות/מסרקות?

התמחות בפסיכולוגיה זה שכשכלה מודדת לראשונה בחייה את הדבר הזה ופורצת בבכי הן לא נדבקות אליה ואומרות לה שזה מהמם עליה,כי היא באותו הרגע חושבת בדיוק את ההפך ורק רוצה להשאר רווקה לנצח.

יפה שלי

מנסיוני, קחי איתך מישהי שמחשיבה את עצמה לחברה טובה כדי לשמוע חוות דעת אמיתית.

יואווו איזה מרגש זההה..

אבל נראלי אני אבכה רק מלחשוב על אובדן השיער שלי..חח
אגב מזל טוב לך כלה!!!

odery

New member
אישית הייתי מעדיפה שהיא תיתן לי ספייס

שלא תעמוד ותגיד לי כל שניה כמה אני מושלמת ככה.הרי ברור לה שאף אחת לא חושבת שהיא יותר יפה עם תחפושת על הראש.

בת תורה

New member
אבל עדיף ממטפחת...

ועדיין לא הספקתי לאחל לך המון מזל טוב יקירתי ! שיהיה בניין עדי עד.ושתדעי רק אושר, אהבה, שמחה ונחת בחייך.

odery

New member
לדעתי לא עדיף ממטפחת

לטעמי האישי מטפחת לאישה זה כמו תיק פראדה ומשקפי גוצ'י,זה סוג של תכשיט שכשיש אילוצים מוותרים עליהם.

בת תורה

New member
את לא התארסת עם איזה ליטוואק או מה?

בהבנה ואהבה אפשר להגיע לפשרות..

SOFTIS

New member
גם לדעתי מטפחת יותר

נוחה, טבעית והגיונית. אני כבר שנתיים נשואה ועדיין לא התרגלתי לרעיון של ללבוש שיער של מישהי אחרת על השיער שלי.מרגיש די מזויף. חוץ מזה שלמרות שיש לי את הפאה הכי נוחה שקיימת, בימים שחם או טיפה חולשה לא מסוגלת ללבוש. בנדנות ומטפחות תואמות הן חמודות ומשוחררות.

odery

New member
למי?

אם תאפר ילדה בת 10 איפור של כלה אתה תבין לבד שזה לא יפה,זה שהעיניים שלנו התרגלו לזיוף לא הופך את האיפור ליפה ואת הפאה ליפה. ממש לא.

SOFTIS

New member
לא יודעת אם קיימת פאנית

שלא תתערב ותתלהב...אם הם היו עם ראש לפסיכולוגיה, הן לא היו נהיות פאניות... חוץ מזה שצריך להזהר מהן כי הן נוטות לשכנע למה שמתאים להן. הפאניות שאמרתי לך מקצועיות מאד ולרחל רוזנפלד יש ידים עם כשרון מיוחד.

למעלה