נשים במחזור

yaronyby

New member
נשים במחזור

האם נשים במחזור מגורות יותר ונהנות יותר? מה יגרום לכם הנאה הכי גדולה כשאתם במחזור ומה אפשר לעשות כדי לגרום שתיגמרו?

מה יכול לגרום לנו הנאה?

לסיים איתו כבר כדי שנוכל לפרוק את חרמנותנו הרבה

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

לי דווקא אין בעיה עם סקס בזמן מחזור

Sefy

New member
זה בסדר, לא הצעתי לך! ../images/Emo6.gif

אני הבנתי שאת רוצה את חיפו במקום

הממממ....

בא נראה.... כואב, מציק לי, אני מרגישה כאילו מישהו מנסה למשוך לי את הגב דרך הבטן. מה יכול לגרום לי הנאה... כדור בראש? ובשיא הרצינות , ביום הראשון כל מי שיתקשרב אלי יחטוף בעיטה במקומות אסטרטגיים. בימים שאחרי ע"ע" בתשובה של חיפו..

Sefy

New member
../images/Emo5.gif

אוץ!!! לא פשוט יכול להספיק את יודעת! אכזרית אחת!

Sefy

New member
נשים כאלה אלימות! ../images/Emo5.gif

זה רק מוכיח שאלוהים היא אישה! רק אישה מספיק אכזרית בשביל לגרום לאחרת לסבול ממחזור ולהתעלל בגבר באותו זמן

yaronyby

בוא תתאר לך את זה ככה... נגיד, שאתה סובל משילשול שבוע... ושילשול ממש מימי, שאין לך שליטה עליו, עד שאתה ממש צריך לתקוע חתיכת צמר-גפן, אז אתה לוקח פדים של אחותך ושם שם... איך ההרגשה? - אתה מרגיש מגורה יותר ונהנה יותר? מה יגרום לך הנאה הכי גדולה, במצב בו על כל תנועה שלך משתחררת עוד כמות? מה אפשר לעשות, כדי לגרום שתגמור? הבנת את הפואנטה?

LCA

New member
../images/Emo5.gif

איכס! לקחת משהו שהוא טבעי לחלוטין והפכת את זה למשהו דוחה!!

מצטערת, אבל...

הגיע הזמן, שהם יבינו כמה שזה לא נעים לאישה בתחושה של הדברים. אני יודעת, שיש נשים, שלא איכפת להן, העיקר להגיע לאורגזמה, אבל גם חברות שלי, ששכבו בזמן מחזור, סיפרו לי, שהאורגזמה הייתה מטריפה, אבל התחושה הכללית הייתה של טינופת כללית.

yaronyby

New member
אבל בנות אמרו לי

שבזמן מחזור הן יותר חרמניות ולכן חשבתי שמה שאני אעשה לחברה שלי שלא קשור לשם למטה, יגרום לה להנאה מיוחדת. לא?

2B ME

New member
תראה

אני גם מחורמנת יותר כשאני במחזור, אבל בעיה, אני לא יכולה לעשות שום דבר עם זה (כי אני לא עושה את זה כשאני במחזור). פתרון, אין דבר כזה... זה לא כמו שיש לכם כאב ביצים ויש לזה פתרון, לנו אין... פשוט עדיף לא להגיע לזה...

לדעתי

אנחנו חרמניות יותר כי אנחנו לא עושות שום דבר כדי לפרוק את החרמנות שהצטברה בנו...

למעלה