בא נראה.... כואב, מציק לי, אני מרגישה כאילו מישהו מנסה למשוך לי את הגב דרך הבטן. מה יכול לגרום לי הנאה... כדור בראש? ובשיא הרצינות , ביום הראשון כל מי שיתקשרב אלי יחטוף בעיטה במקומות אסטרטגיים. בימים שאחרי ע"ע" בתשובה של חיפו..
בוא תתאר לך את זה ככה... נגיד, שאתה סובל משילשול שבוע... ושילשול ממש מימי, שאין לך שליטה עליו, עד שאתה ממש צריך לתקוע חתיכת צמר-גפן, אז אתה לוקח פדים של אחותך ושם שם... איך ההרגשה? - אתה מרגיש מגורה יותר ונהנה יותר? מה יגרום לך הנאה הכי גדולה, במצב בו על כל תנועה שלך משתחררת עוד כמות? מה אפשר לעשות, כדי לגרום שתגמור? הבנת את הפואנטה?
הגיע הזמן, שהם יבינו כמה שזה לא נעים לאישה בתחושה של הדברים. אני יודעת, שיש נשים, שלא איכפת להן, העיקר להגיע לאורגזמה, אבל גם חברות שלי, ששכבו בזמן מחזור, סיפרו לי, שהאורגזמה הייתה מטריפה, אבל התחושה הכללית הייתה של טינופת כללית.
אני גם מחורמנת יותר כשאני במחזור, אבל בעיה, אני לא יכולה לעשות שום דבר עם זה (כי אני לא עושה את זה כשאני במחזור). פתרון, אין דבר כזה... זה לא כמו שיש לכם כאב ביצים ויש לזה פתרון, לנו אין... פשוט עדיף לא להגיע לזה...