נשים באירן......

נשים באירן......

איראן "מנהל תחנת הטלוויזיה הלאומית של איראן, אזאטולה זרגהמי, הודיע כי מעתה ייאסר על נשים להופיע בטלוויזיה הממשלתית כשהן מאופרות. האיפור נוגד, לדבריו, את חוקי האסלאם. לפי סוכנות הידיעות הצרפתית AFP, מנהל הטלוויזיה הדתי, איש משמרות המהפכה לשעבר, דרש שנשים יתארחו בתוכניות טלוויזיה רק בידי נשים אחרות, ושייפסקו השיחות המבודחות והמשוחררות בין נשים וגברים" לקוח מתוך YNET אני ממש מרחמת עליהן , אין גבול לטמטום - ולפרימיטיביות עד מתי??? ליה

JUN JUN

New member
חברה שלי סיפרה לי

שגם לק אסור היה לשים, היא עלתה לארץ לפני 10 שנים בערך. היא אמרה כששמים לק מקבלים אזהרה, בפעם השנייה כבר מקבלים קנסות.. מדינה של פסיכים

JUN JUN

New member
בכל מדינה

יש זרמים קיצוניים יותר או פחות, אבל רק שם מחייבים את כולם לציית לקיצוניות. תגידי, יצא לך לראות את הסרט על הפרסיות באירן שרוצות לשחק כדורגל בליגה?

SAAM1

New member
שלום

לפי הלוח הפוליטי שלנו עם השר נאמן גם אליכן זה יגיע ראו הוזהרתם חחחחחחחחחחח

niya

New member
לא... מה זה הסרט הזה

ואיך זה שעוד לא שמעתי עליו?

JUN JUN

New member
זה תקציר של הסרט

http://www.youtube.com/watch?v=OyMc0bW_b8M אני צפיתי בו עם תרגום עברי, אבל אני מניחה שאת יכולה לקרוא גם את האנגלית. הסרט המלא הוא86 דקות מדובר בליגת כדורגל נשים באיראן, נשים שכופים עליהם לשחק בביגוד מלא, צ'אדור וכיסוי ראש וכו , להכנס לאיצטדיון הגדול בכלל היה אסור להן עד שהתירו לבסוף ליום אחד לנשים להכנס, רק למשך משחק אחד מול ליגה מגרמניה של נשים, גם הנשים מגרמניה הוכרחו לשחק בביגוד איראני, והן ניסו להלחם בכך ללא הועיל. בסרט רואים את כל הנשים שהגיעו בגאווה לעודד את השחקניות האיראניות , וקוראים להם ברמקולים להיות בשקט ולא לעודד ולקפץ כי זה לא צנוע וכו..אפילו לצעוק ולעודד לא נתנו להן משטרת הצניעות סרט מעניין, אם תמצאי אותה בנט

niya

New member
נשמע מעניין

וגם מפחיד. מפחיד כל פעם מחדש לראות כמה מדינה שהיתה בעבר נאורה, מתקדמת, מצליחה - הופכת לחושך, שכל מה שמעניין אותה זה צניעות מיותרת וכפיה. מזכיר את הספר 1984 של ג'ורג' אורוול

למעלה