נשים אנחנו הכח

homed

New member
נשים אנחנו הכח

כל אישה באשר היא: לא משנה איזה לוגו ישימו לנו, אנחנו עדיין הכח השולט. אנחנו אלה שמחזיקות במקל משני הקצבות (מכל הבחינות ואיך שלא יסתכלו על זה).

homed

נורא קל לי להסכים איתך... ואני אכן מסכימה. אבל... לא בטוחה ב 100% .. אנחנו מחזיקות בשני קצבות המקל... לא בכל המקומות.. ולא המכל הבחינות.

סליחה שאני מפריעה ..אבל....../images/Emo4.gif

אמממ.... באיזה מקל בדיוק מדובר
חחחחחחחחחחחחחחחח אוף איתי.... ככה ...באמצע שיחה דיי רצינית.... בושה.. שמישהי תצליף בי... חחחחחחחחחחחח
זהו...זה מספיק....
ביי בנתים טיטול

homed

New member
הצלפות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo31.gif

ההצלפה: איך בדיוק היית רוצה שזה יתבצע? במה בדיוק? כי הבנתי שבמקל זה משאיר סימנים אחותי? שמעת על עדינות? מילא מכות עדינות בישבן אפשר גם נשיכות קטנות אבל הצלפה? לא הקטע

הצלפות זה אחלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אז ככה.. הנה תשובות לשאלותייך... קודם כל אני רוצה שיפוצצו לי את אותי במכות...ושיבעטו לי בפנים... אח"כ זה מאוד ידליק אותי אם ידרכו לי על הזרת ברגל שמאל... אחרי שכבר נידלקתי..באות ההצלפות.. אני נורא אוהבת שמצליפים בי כשאני עומדת על רגל אחת ומחזיקה ביד פח אשפה... אוחחחחחחח זה כל כך טוב... ועדיף שיצליפו בי עם לולב של סוכות שעבר...זה כזה נחמד על הגוף.. עדינות
לא מכירה את המושג.. *תוקעת גראפס* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ביי ביי .. יותר טוב.. חחחחחחחחחח טיטול (התחרפנה לגמרי)

אה...ואני אוהבת גם ...

שדופקים לי את הראש בקיר.. חחחחחחחחחחחחח רק מזה אני גומרת 9758758758758758 פעם... ביי אחות טיטול

Simply עדן

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!! יו אין לך מושג מה עשתי לי!!!!! אין!!!!! הלך הפן!!!!!! הלך כל האיפור!!!!! אין אין אני על הריצפההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדן.(על הריצפה!!!!!)

homed

New member
תגובה למקל../images/Emo24.gif

ציינתי ואני מציינת שוב המקל משני הקצבות הוא כל מקל שאנו אוחזות בו, ככה שאנחנו למעלה ולא ייתכן שום דבר אחר. ולכן אחיותי הבה ונתאחדה ונישאר יחד בכל מצב שלא יהיה כולן בשביל אחת ואחת בשביל כולן

meeee

New member
הא? ואאלה...

גם אני לא... בררר... טיטול אנחנו מוזרות לא החזקנו מקל! וודאי יש הסבר לכל זה! חחח.. :)

me נראה לי שיש לי הסבר....

אז ככה... אצלי ..תמיד הצד השני מחזיק מקל... את יודעת..בשביל ההצלפות... אולי בגלל זה
אבל אם זה באמת ככה... מה זה אומר אלייך
גם את בקטע של הצלפות
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ביי בנתיים.. טיטול

meeee

New member
המממ....

תראי.... המממ אני לא בקטע של הצלפות אבל אם את תצליפי ואני אבכה זה ילך יחד לא?

המממממממממממממממממממממממממ.........

תראי...כמו שכבר הבהרתי לכולם.. אני ממש לא עדינה... ואוהבת שמצליפים בי עם לולב מסוכות שעבר.... ואני לא מתלהבת מלהצליף אחרות.. אבל רק בגלל שאני מחבבת אותך ילדה..אני יעשה את זה בשבילך.. אבל בתנאי אחד ! אני לא אוהבת שבוכים אחרי הצלפה... יבבות ממש עושות לי את זה.. אז אם את בקטע של יבבות.. צרי איתי קשר.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (חבל שהאייקונים לא עולים לי...) טיטול
<------- חחחחחח הייתי חייבת...זה הסמל מסחרי שלי...

me חמודה....../images/Emo3.gif

את יודעת מה... במקום הצלפות עם לולב מסוכות שעבר נתפשר על... הצלפה עם מטפחת דקה כזאת... אני יודעת..עדיין כואב..אבל פחות מלולב... חחחחחחחחחח ואז אני יוכל להנות מהיבבות שלך... חחחחחחחחחחחח ביי חמודה... חולה עלייך טיטול

למעלה