נשיכת סופ"ש

Bartal j

New member
עונה

סרט השבוע: לא יצא לי ממש לראות סרטים השבוע. סדרת השבוע: The vampire diaries ספר השבוע: קוראת מחדש את "התקדשות" של אליזבת הייך במקביל ל: Enchantments: 200 Spells for Bath & Beauty Enhancement שיר/אלבום השבוע: חוץ משירי Nightwish בזמן האחרון התחלתי לאהוב מאוד את הזמרת היפנית Wakeshima Kanon (分島花音 אני ממש אוהבת את השיר שלה suna no oshiro מ Vampire knight תיכנון לסוכות: אין לי תוכניות מיוחדות..אני רוצה לערוך טקס לנצל את הירח המלא בעיקרון ציטוט: your dead dude get over
(דיימון אומר לסטפן) וציטוט מהשיר של קאנון (בתרגום חופשי לאנגלית מיפנית) In the quietly withering castle in a thirsty time of change An ash colored me is just vanishing slowly Need to die... תמונת השבוע: צירפתי תמונה שלי

AlexOnFire

New member
../images/Emo184.gifסכמ"ש שלי! ../images/Emo113.gif סרט השבוע: John Tucker Must Die. בעברית זה "ג'ון טאקר מה זה גמור" אבל אני מעדיפה את השם האמריקאי. - מומלץ! סדרת השבוע: ואו ממ כל הסדרות שאני רואה. היה פרק חמוד של האוס, וגם של מרפאה פרטית, והפרק של יומני הערפד חמדמד. ספר השבוע: האחרון של יומני הערפד The Return: Nightfal שיר/אלבום השבוע: Placebo - Running Up That Hill תיכנון לסוכות: אין משהו מיוחד >< ציטוט: ממ אין משהו מיוחד ../images/Emo6.gif תמונת השבוע: ../images/Emo26.gif תמונה ישנה, וחמודה. הפירוש המילולי של המילה היא לדפוק פטיש אבל בסלנג זה כמו שכח מזה, שים ***. ../images/Emo6.gif

larisa125

New member
עונה../images/Emo13.gif

סרט השבוע: היו המון: דיסטרביה, יום שישי ה-13, התאום ועוד כמה סדרת השבוע: יומני הערפד כמובן ועל טבעי ספר השבוע: אין שיר/אלבום השבוע: cry for the moon-epica תיכנון לסוכות: לנוח ולהיפגש עם חברים ציטוט: אין תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה, אינלי כח להעלות

בדנתמ

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

הייתי אומר שX השבוע הוא בירה בווארית. הציטוט הוא "prost!" ("לחיים" בגרמנית). בקיצור, האוקטוברפסט הזה זה אחד הדברים...

למעלה