נשיכת סופ"ש

קרניjack

New member
נשיכת סופ"ש../images/Emo191.gif

סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר/אלבום השבוע:
תיכנון לסוכות:
ציטוט:
תמונת השבוע:

OOתמי OO4

New member
להלה D:../images/Emo54.gif

סרט השבוע: ... סדרת השבוע: באפי ספר השבוע: X שיר/אלבום השבוע: The Kill של 30seconds to Mars תיכנון לסוכות:מסיבות :) ציטוט:"It's a big rock. I can't wait to tell my friends. They don't have a rock this big" אחח ספייק אהובי הנצחי [: תמונת השבוע: -> שיניים מזויפות מפימו, יצאו נורא אבל שיהיה ><" כה אני יודעת שאני מכוערת...=\

עונה../images/Emo8.gif

סרט השבוע:לא היה משהו מעניין במיוחד,אבל יצא הטריילר של סיוט ברחוב אלם החדש: http://www.youtube.com/watch?v=B-tSvrkKx2Y אהבתי,למרות שאני מתגעגעת לרוברט אנגלונד.. סדרת השבוע:יומני הערפדים,איך לא? שיר/אלבום השבוע: thousand foot krutch-last words תיכנון לסוכות:בעיקר לנוח ולהינות מאווירת החג ולעשות את הדברים שאני הכי אוהבת:לכתוב,לקרוא,לערוך ולצלם.. ציטוט:"don't fall asleep" תמונת השבוע:הלוגו החדש של סיוט ברחוב אלם. שיהיה לכולם חג סוכות שמח ושבוע טוב!

קרניjack

New member
אני../images/Emo13.gif

סרט השבוע: לוכד החלומות סדרת השבוע: יומני ערפדים
ספר השבוע: son of a witch ההמשך לwicked שיר/אלבום השבוע:האלבום ה"חדש" של arch enemy! ביצועים לשירים הישנים שלהם עם אנג'לה! בביצוע השיר האהוב עליי diva satanica תיכנון לסוכות: עבודה עבודה ועוד עבודה
ציטוט: - תמונת השבוע: עטיפת האלבום

קרניjack

New member
יש לה את הגראולים שאני הכי אוהבת

גראולים חייתיים והיא פרפורמרית מדהימה, אני מתה עלייה

קרניjack

New member
לא בדיוק אלבום חדש

אלבום עם שירים נבחרים משלשת האלבומים הראשונים, שהיו עד כה בביצוע הסולן הקודם ובאלבום הזה בביצוע אנג'לה.

Bartal j

New member
בהחלט אין על אנג'לה

היא אחת הנשים שאני אוהבת במטאל היא עם הגראולים המדהימים שלה , סימון מאפיקה כמובן (אני חולה על השיער שלה גם) אנט מנייטוויש (למרות שיש כמה ביצועים שהייתי מעדיפה שטאריה הייתה שרה בגלל איכויות הקול השונות) ליסה מדרקוניאן שהיא בנאדם מקסים ולא רק על הבמה אלא גם במציאות:--) וכמובן שרון מוית'ין טמפטיישן

larisa125

New member
את מעדיפה את אנט על טאריה?

את האדם הראשון שאני פוגשת שחושב כך

קרניjack

New member
אנט הביאה משהו חדש ללהקה אבל סה"כ היא מזעזעת

ההופעות שלה והרצון לעשות מייק אובר או משהו עולים ממש רע...

larisa125

New member
אני לא חושבת שהיא מזעזעת,

היא חמודה ויש לה קול יפה, אבל היא לגמרי שינתה את סגנון הלהקה. טאריה הרבה יותר טובה ומתאימה להם יותר.

קרניjack

New member
אני לא אוהבת איך שהיא מופיעה+

הקול שלה לא מתאים לשירים...שהותאמה יותר אליה.

larisa125

New member
הקול שלה מתאים לשירים מהאלבום

החדש, dark passion play, בשירים הישנים היא בכלל נשמעת זוועה.

לרגע נבהלתי../images/Emo6.gif

דרך אגב תנו לי קצת זמן..עדיין לא התרגלתי לכל הקטע הזה של השירשורים..:)

למעלה