נשיכת זעמן שחור...
רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי ממש לפני חצי שעה- הלכתי לטייל עם הכלב ביער ליד ביתי (אני גר באיזור השרון הדרומי) ונחתי קצת ליד בור מים טבעי מאבן גיר שנמצא ביער (בחורף הוא מלא עד מחציתו במים ועכשיו יש בו רק שלולית רדודה)בקיצור, אני יושב שם ופתאום אני שומע רשרוש בין השיחים..לפתע, יוצא לי מהשיחים זעמן שחור בוגר באורך של 2 וחצי מטר ענק פשוט...והוא ממש מטר ממני אבל לא מבחין בי כי נשארתי ללא תנועה, הנחש מיד זחל לתוך הבור כנראה כדי להרוות את צמאונו במי שלולית דלוחים.. (זה מה יש)
פתאום הבזיקה בי מחשבה שזוהי הזדמנות פז לתפוס זעמן שחור...שהרי ידוע שהם כל כך זריזים עד שבדרך כלל אי אפשר להתקרב אליהם.. המטרה הייתה ללכוד אותו כדי למדוד את אורכו ולצלמו. כשחצי גופו של הנחש היה בתוך הבור קפצתי ואחזתי בזנבו..הוא התחיל להשתולל (כמה כוח יש לנחש הזה!) רקדתי איתו במשך דקה בערך וניסיתי לחשוב איך אני תופס את הראש..אבל הוא חשב קודם ונשך אותי ביד, מרוב בהלה עזבתי אותו והוא זחל ונעלם.... רציתי לצלם ולמדוד אותו אבל....לא הסתייע כמו שאומרים . אז אני מצרף תמונה של הנשיכה...לפחות שתהיה איזשהי המחשה ויזואלית
רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי ממש לפני חצי שעה- הלכתי לטייל עם הכלב ביער ליד ביתי (אני גר באיזור השרון הדרומי) ונחתי קצת ליד בור מים טבעי מאבן גיר שנמצא ביער (בחורף הוא מלא עד מחציתו במים ועכשיו יש בו רק שלולית רדודה)בקיצור, אני יושב שם ופתאום אני שומע רשרוש בין השיחים..לפתע, יוצא לי מהשיחים זעמן שחור בוגר באורך של 2 וחצי מטר ענק פשוט...והוא ממש מטר ממני אבל לא מבחין בי כי נשארתי ללא תנועה, הנחש מיד זחל לתוך הבור כנראה כדי להרוות את צמאונו במי שלולית דלוחים.. (זה מה יש)