נשיכות

המצפים

New member
נשיכות ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לתינוק שלי, בן 7.5 חודשים, צומחת שן והוא התחיל לנשוך אותי בהנקות. אני מנסה להגיד "לא" והוא נעלב... בקיצור, מתחילה לי בעיה רצינית בהנקה. אני לא יכולה לשאוב ולתת במקום הנקה ישירה כי אין זמן ואני צריכה להיות איתו. מה עושים? אני לא רוצה לסיים את ההנקה בשלב זה. מצד שני, אני לא עומדת בכאבים של הנשיכות ובפחד מההנקה הבאה. יש פתרון? זה עניין זמני עד שיתגבר על הכאבים של צמיחת השן או שכך זה יהי מעכשיו?

Revili

New member
נשיכות

זה בהחלט לא יהיה ככה מעכשיו...אחת, איך היו מניקות כלכך רבות צולחות את גיל בקיעת השיניים, שלא לדבר על הנקה בגיל שנה, שנתיים ויותר... נסי לזהות מתי הוא עומד לנשוך, האם זה קורה בד"כ בזמן ההתחברות לשד, האם לקראת סיום הארוחה? אי אפשר לנשוך ולינוק בו זמנית ולכן הנשיכה מגיעה בד"כ לא תוך כדי פרק האכילה העיקרי אלא לפניו או אחריו, כאשר התינוק מנשנש ולא ממש אוכל. בנוסף, חלק גדול מהתינוקות מביט באמא במבט "ממזרי" רגע לפני הנשיכה...אם את מצליחה לזהות זאת, הכניסי את קצה אצבעך בזוית פיו ומנעי את הנשיכה, את יכולה לתת לו את האצבע שלך כדי שינשוך וירגיע את הצורך הזה. אם הנשיכה מגיעה לקראת סיום ההנקה, את יכולה לנסות לסיים באופן יזום את ההנקה כאשר את חשה שהמציצה כבר אינה לצורך אכילה משמעותית. כאשר בכל זאת ננשכת, אימרי "לא" תקיף, נתקי מהשד והפסיקי את ההנקה לשתי דקות. גם אם הוא נעלב, המשיכי בכך , זה רק אומר שהמסר יופנם בקרוב. בהצלחה.

למעלה