נשיכות יידים .

נשיכות יידים .

בע"ה בחודשים האחרונים אני הולכת חבושה ביד ימין כי אני נושכת וגרמתי לי שם פצע. התחבושת היא לרפד כדי לא להרגיש את הכאב הגדול הזה נורא הזה למה זה מגיע לי? ביד שמאל גם אני נושכת אבל עדין אין פצעים ופתחים של העור. אני נושכת חזק מאד. התחלתי שלשום לנשוך מתחת לכף היד קצת רחוק מהמרפק, והיום גיליתי שפצעתי את המקום הלכתי לקופת חולים וחבשתי כך שחצי יד ימין שלי חבושה מהנשיכות. אני מילדות סובלת מהנשיכות ההלו. שונאת את עצמי כשזה קורה לי אני נושכת חזק מאד, וכל פעם שואלת את אלוהים למה זה בכלל מגיע לי. האורפ לא עוזר לי , התור לרופא להחליף תרופות יהיה רק ב 19.9 ולא יותר מוקדם אני מחכה לו מעל חודשיים. עכשיו אניעם חצי יד חבושה ושואלת את אלוהים למה זה מגיע לי מה עשיתי כל כך רע . נימאס לי מהטיקים נימאס לי מהטוראט אבל אני סוחבת עד שיהיה לי תאריך לניתוח אין לי כוח לחכות לדבר שאולי לא יהיה. אני מרגישה שכל המערכת של בתי חולים משקרים אותי אולי זה המחשבות של האוסידי שלי אולי זה לא נכון... הלואי שזה לא נכון. קשה לי מאוד קשה לי בחיים האלו תחת הטוראט. אני ממשיכה הלאה לא מוותרת אין לי ברירה,נושכת וחבושה זה מה שיש כרגע וזה קשה ומגביל בהמון דברים.

דניאל82

New member
חוזק

כמה שאת חזקה ואולי את לא יודעת .. הקושי הוא בלתי נסבל בטח... שאני התקרבתי לדת -- קצת קצת.. לקח כמה זמן עד שחשבתי שאולי אני פשוט מחליף פחד אחד .. בפחד אחר... וזה גרוע. הבנתי שהאו סי די זה פחד ממשהו לא מובן...ושאולי אני בגישה שלי מחליף עכשיו פשוט את הפנים כביכול של הפחד... אני מנסה עכשיו רק להתמקד ב " ו אהבת את השם אלוקייך" בלי פחד בינתיים.. מזה יש לי הרבה כבוד .. כן יראה .. מנסה אבל שום דבר ממה שהקולות האכזריים האלה בראש אומרים... לא נכון!!! הם לא יודעים! הם מנחשים סתם.. כתבת בראש המכתב שלך ב"ה- אז כן אל תקשיבי לקולות האלה ... הם חוסמים לך את התקשורת האמיתית עם האחד והיחיד שמחליט רבי נחמן מברסל אמר פעם.." אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן" אם את מאמינה לדברים הרעים... תתחילי גם להאמין בדברים הטובים הלוואי ותרגישי נפלא! ואם לא עודדתי או בכלל לא הייתי בכיוון .. אז סליחה

שביק

New member
אלין יקירה, עוד קצת סבלנות יקירתי.

אני יודעת שקשה לך. תוסיפי את הקיץ... והחום... והמלחמה... את לא עשית כל רע לאף אחד. את יודעת זאת. את בחורה עם נשמה טובה. לקדוש ברוך הוא יש את הסיבות והתכניות שלו. קשה לשנות אותם בקלות. אז עוד קצת סבלנות והדברים יסתדרו. כך אני מאמינה מאד בכל אופן. שולחת לך חיבוק של חיזוק

תודה למגיבים אני לא דתיה..

בע"ה אבל כותבת מצורך הכפיתיות שלי את ה "בע"ה" בהתחלה חייבת אחרת כלום לא ילך לי טוב וכל היום שלי יהיה מפוקשש אם לא אכתוב את זה. זה משהו של הOCD הקשה שלי. אני מודה לכם על החיזוקים. עדין חבושה וכך אהיה עוד הרבה זמן אני יודעת שלא הזקתי לאיש. גם קשה לי להרדם בחום הזה ולכן אני נוטלת כדורי שינה שבקושי עוזרים לי (בונדורמין).. תודה לכולם על התגובות המון אהבה ואושר. אמן ואמן! תודה דניאל .

הלנה

New member
אלין ../images/Emo24.gif

מקווה שהגל הקשה הזה יעבור כמה שיותר מהר, שהפצעים יתרפאו ויהיה לך יותר קל. העיקר שתסתכלי קדימה אל העתיד, בטוח שיהיה יותר טוב....

הלנה

New member
אלין אני בטוחה שזה לא קל

וזה גם לא נשמע קל ואני מעריצה אותך על המלחמה היומיומית שלך ומאחלת לך מכל הלב שתנצחי אותה בגדול!!!!

ש ל י ק

New member
אלין, מחבקת אותך

ומבינה אותך, מאחלת מכל ליבי שתעברי את התקופה הזו כמה שיותר מהר.

שביק

New member
לגבי תאריך לניתוח של אלין - המצב

הוא כזה: הרופא המנתח אמור לטוס לארה"ב בעניין הנ"ל, להיפגש עם צוות מומחים אשר מנוסים כבר בניתוחים של טוראט, ובעת חזרתו ארצה ייקבע תאריך לניתוח, כאשר בכליו של הרופא ידע נוסף והחלטות נוספות, וכמו-כן האישורים אשר חסרו ממשרד הבריאות ומהוועדה הבין לאומית. נקווה אם כך רק לטוב. ואני מאמינה מכל לבי שכל עכבה לטובה ובמקרה זה ממש כך. והתפילה להצלחה בוא תבוא.

למעלה