נשיות

Fairy24

New member
נשיות

איך אתן מגדירות נשיות? יש כל מיני הגדרות לנשיות, יש למשל את ההגדרה של עדינות ורגישות, אבל אני למשל ממש לא רגישה וגם לא עדינה כל כך, אבל אני עדיין מרגישה מאוד נשית, משהו כזה בהרגשה, אולי בנוכחות הנשית ואולי "סתם" הרגשה. אם גם לכן יש את התפיסה הזאת, אתן יכולות לתאר את הסוג הזה של ההרגשה? יש למשל עוד תפיסה, השוביניסטית, של יופי, בישול ודאגה אובססיבית, אבל זה לא נראה לי שמישהי פה ובכלליות לא הרבה מסכימות עם הדבר הזה. יש גם איזה משהו עם צחוק, אבל גם מישהי שמדוכאת לגמרי יכולה להיות מאוד נשית. ויכולות להיות עוד הרבה הגדרות. איך אתן מגדירות את זה?

א י ו ש י

New member
ההריון גורם לי להרגיש סופר נשית

האמת לא הרגשתי את זה בהריון הקודם אבל בהריון הנוכחי אני פשוט מרגישה מעולה. את התובנה הזו הבנתי אחרי הלידה של בני יש משהו מאוד חזק ועוצמתי ביכולת שלו הנשים להביא ילדים לעולם ולמרות ש9 חודשי הריון הם לא תק' שאני אוהבת ומוכנה להיות כל חיי בהריון חחחחחח אני מרגישה סופר אישה. אנשים מתלהבים מהריון, מהבטן, בכלל אישה בהריון =משהו יפה בעיני והכי נשי בעיני... צד אחר של הנשיות שלי מתבטא ברצון להראות תמיד מטופחת ומסודרת. עדינות? אני גם אבל לא בזה מתבטאת נשיותי... ומכל מה שאמרתי אכן היכולת ליצור חיים עושה אותי אישה! כוח נשי! מתנה משמיים

אין ספק!

ההיריון הוא ה-סמל לנשיות. אני כל כך נהנית לראות נשים בהיריון, יפות מטופחות, זוהרות וקורנות! אמנם לא ראיתיך זמן רב אבל אני בטוחה שההיריון הולם אותך עד מאוד :)

חלילה, אני בטוחה שלא לכך הכוונה אלא

לכשאת בהיריון את מרגישה נשית במיוחד אגב, גם זה לא בטוח. אני כשאני הייתי בהיריון היו תקופות שהרגשתי הכי לא טוב שבעולם והכי רחוקה מנשיות שרק אפשר. מהנשיות האישית שלי כמובן.

הריון מן הסתם קשור לנשיות

ולו בגלל שרק נשים יכולות להיות בהריון :) יש נשים שההריון מעצים את הנשיות שלהן ויש כאלו שלא ויש כאלו שמרגישות הכי נשיות בלי שום קשר להיריון, כל אחת והתחושות האישיות שלה איפה את רואה את הנשיות שלך בעיצומה?

candy77091

New member
לא רואה..

אולי באמצע אקטים מיניים. אני מרגישה עדיין ילדותית ומפונקת

נשיות

ניהלנו דיון בנושא בתחילת הפורום, והיה מיוחד ומעניין לקרוא את התגובות השונות. איך בעצם כולנו נשים וכל אחת רואה את הנשיות שלה אחרת לגמריי. הנשיות שלי היא בי, בהתנהלות האישית שלי בחיי היומיום - אם בעבודה, אם במשפחה, ואם ברגש עמוק בפנים. אני חושבת שהעוצמה והדומיננטיות מחד והרגשנות מאידך מבטאת יפה מאוד את הייחודיות שבנשיות.

למעלה