נשיא איראן:

mysterious V

New member
למה הסכם שלום למשל יהיה

תפרון טוב יותר? הוא כלל לא בטוח. השמדת האויב לעומת זאת, נשמעת די אפקטיבית.

מישהו דיבר על הסכם שלום?

פתרון מלא לבעיה, כמובן אין. אבל לחץ בינלאומי ופעולה צבאית, אם אפשר וצריך, בהחלט יהיו עדיפים על ניסיון השמדה שהוא לא ממש ישים, בלשון המעטה.

לא ולא.

מידה כנגד מידה משמעה שיוויון - לא צד אחד שישמיד את השני. אם אתה מעוניין בצד אחד שיהיה יותר פנאטי, אתה מאבד את העיקרון הזה ופונה לעיקרון של הקצנה - בתגובה לכך שצד אחד הוא אלים והרסני יותר מהשני, על השני להתחזק בכדי להפוך לאלים והרסני יותר ממנו. אבל רגע! מה יעשה אותו צד ראשון שרואה כיצד היריב שלו התחזק? כמובן, יקצין ויתחמש עוד יותר במעגל קסמים אינסופי.

mysterious V

New member
לא נראה לי שיווצר מעגל קסמים

מישהו כנראה יהיה חזק מספיק בשביל להרוס את הצד השני.

בוא נבדוק.

היות ואתה מעוניין להשתוות (לפחות!) לאיראן בקיצוניותה, משמע שאיראן היא כרגע מסוכנת יותר מישראל. האם איראן השמידה את ישראל עד עתה?

mysterious V

New member
פשר השרשור, לפחות מבחינתי,

הוא לראות מה אנשים חושבים בקשר לדיעה הזאת. אתה הוא זה שחושב שאם אני מציג את הדיעה הזאת, אז היא מחוייבת להיות הדיעה שאני מאמין בה.

A L1

New member
../images/Emo45.gif צודק במאה אחוז!

כעיקרון בטח הרבה יענו לך פה: "אנחנו לא צריכים להיות כמוהם" "הם פנאטים ואנחנו לא". זה מאפיין את החברה הישראלית. יש לכם מוח קטן ומעושן, אתם לא קולטים כלום. עד שהערבים לא יערפו לכם או למישהו קרוב שלכם את הראש בשידור חיי לא תבינו מזה מוסלמים וערבים. אנחנו צריכים להיות קיצונים פי 10 מהם! זאת הדרך היחידה... אחרי האמירה של ראש ממשלת איראן, היינו אמורים לשרוף דגלים של איראן, להרוס מסגדים ולרצוח מוסלמים! להפעיל קבוצות "טרור" יהודיות באיראן, לחטוף אנשים ולערוף להם את הראש בשידור חיי, כדי שכל המוסלמים יראו. רק אז המוסלמים בעולם היו יושבים בשקט ומקשקשים בזנב, דיי להיות הומואים!!!!!!!!!!!!!!!! קצת קיצוניות! להנחית כבר היום בלי לשאול אף אחד 2 פצצות אטום על איראן, ולאיים על מי שיחלוק איתנו.

והנה עוד טיעון לmysterious v

אמור לי מי חבריך...

לידיעת,

כבר קרוב משפחה שלי נהרג בפיגוע, ונחש מה? עדיין יש לי מח קטן ומעושן, אני עדיין לא קולט כלום. לא אכפת לי כמה קיצוניים ופנאטים אירגוני הטרור.אני לא מסתכל עלהם, אני מסתכל עלינו. אני לא אתדרדר להיות כמוהם. עדיין דרך השלום לדעתי היא הדרך הנכונה, אבל הי, מה אני יודע, אני בסף הכל יפה נפש...

A L1

New member
אבל...

בשביל לנצח את אירגוני הטרור, צריך להיות יותר נחושים ופנאטים מהם!! מה לא מובן?? יש את האנשים האלה (שהם כמוך) שכשהם ניפגעים בפעולת טרור או מישהו קרוב משפחה שלהם נפגע, הם נעשים להיות שמאלנים כי הטרור הצליח להפחיד אותם והם ניכנעו... אחרי שקרוב משפחה שלך נפגע בפיגוע, למה לא התעוררה אצלך התחושה לנקמה ולרצוח את מי שעשה את זה??? תסביר לי! החלטת ללכת לקראת אירגוני הטרור? למה?. שמאלנות זאת בעייה שכלית.

אתה חושב שאני לא רוצה לנצח את

אירגוני הטרור? אני מאוד רוצה, תמיד רציתי, ומאז ומתמיד פעלתי למען זה. פשוט הדרך שונה משלך. אתה תהפוך ליותר קיצוני, הם יהפכו ליותר קיצוניים, יותר אנשים ימותו. ולדבריך: "מה לא מובן??". אני לא הולך למען איגוני הטרור בשום דרך. אני מנסה לחסל אותם. פשוט היגיון פשוט אומר שחיסול של מישהו משם לא יפסיק את הפיגועים, ההיסטוריה מוכיחה אחרת- זה רק מגביר את זה. זה מעורר את ההמון שם כנגד ישראל, ולתמוך באירגוני הטרור, וכך יבואו מישהו להחליף את האיש שחוסל, ומה עשית? גרמת לפיגועי נקמה. זה הכל. פיגוע התאבדות הראשון שהתרחש בתוך תחומי ישראל קרה 40 יום אחרי הטבח שעשה ברוך גולדשטיין, והוא היה כתגובה, נקמה אם תרצה, על המעשים שהוא עשה. הדרך היחידה לחיסל הטרור הוא דרך השלום.

A L1

New member
ברוך גולדשטיין ז"ל - גיבור!

תספר לי איך בדיוק דרך השלום תנצח את אירגוני הטרור? ארגוני טרור והמילה "שלום" לא הולך ביחד... בטח שחיסול לא עוזר... מבזבזים כסף על טיל יקר ועל דלק של מסוק בשביל להרוג איזה זבל ערבי. צריך לדרוש מהרשות לשלם על כל טיל שנורה ממסוק. בגלל זה אני חושב שכשהם עושים הפגנות המונים, כשהם הולכים עם קברים של מחבלים צריך להנחית עליהם פצצה שימותו לפחות 5000 ערבים "חפים מפשע" ביום. ככה תאמין לי שלא תיהיה אף נקמה מצידם, ואם תיהיה אז להרוג עוד 10000 ערבים "חפים מפשע". לנתק את החשמל והמים ולשרוף שם את כולם.

yochay 2

New member
איילת הוא צודק מאה אחוז!

וכל ה"חפים מפשע" שמתהלכים וצועקים מוות ליהודים וכו' כולם שם יירצו במותך! וישמחו על כך אם רק תפלי להם בידיים אז למה את אומרת לו מטורף? הוא רק רצה להרוג אנשים שרוצים להרוג אותך ואת המשפחה שלך.ואת כל היהודים.

הוא רק נכנס למערה

בזמן שהיו שם אנשים שהתפללו וטבח בהם, כשהם חסרי הגנה. זה לא פחות גרוע להכנס לבית כנסת ולהתחיל לירות על המתפללים.

טוב שיש עוד אנשים כמוני בארץ...

אחי, מסכים איתך ב100 אחוז. יהיה טוב בעזרת ה`.

למעלה