נשיא איראן:

נשיא איראן:

אני מצטט!! נשיא איראן: "יש לימחוק את ישראל מהמפה!!" -איפה הימים שנשיא ישראל ידבר ככה?? הגיע הזמן להיות קיצונים לפחות כמוהם!! לפני שבאמת הם ימחקו אותכם.

אז אתה כנראה מוגבל... זה שהם פנאטים

מטורפים זה אומר שאנחנו צריכים להיות כמוהם?! זה אור לגויים זה?! תעשה טובה ותפסיק לקשקש. כשנשיא ישראל ידבר ככה אנחנו נהיה לקראת הסוף. מה גם שנפסיד את כל הנקודות הבינ"ל.

T r a v i s

New member
"הקם להורגך - השכם להורגו" או משהו

בסגנון. לדעתי לא צריך להיות כמוהם.. אבל כן צריך לנטרל מישהו בעל השפעה כה רבה, שרוצה לחסל אותנו.

Continuum

New member
כן

תמשיכו לצטט. כי העולם אבסולוטי. הם הרעים ואנחנו הטובים. זה כמו ב"שר הטבעות". וחוץ מזה, כל מה שכתוב בתורה חייב להיות נכון. כי זה כתוב בתורה שכל מה שכתוב בתורה חייב להיות נכון. נכון?

חחח...

מזכיר לי שמישהו ניסה לשכנע אותי בקיומו של אלוהים, כי כתוב בתורה שהוא קיים...אמרתי לו שע"פ הארי פוטר- הארי פוטר קיים....

T r a v i s

New member
מה הקשר לתורה ???

פיספסת לגמרי את העיקר. תקרא שוב, אם עדיין לא קלטת, תחשוב על היטלר.

T r a v i s

New member
אוקיי

מה קרה כשלא עצרו את היטלר בזמן? שואה. מי יכול לקרות אם לא נעצור אותו בזמן? מתקפת טרוריסטים נוספת. יש מבין?

Continuum

New member
וואו

גאוני. באמת. תודה על ההסבר. אני קצת חלש בהבנת הנקרא פשוט.

Continuum

New member
כן

אם אתה אומר שהוא צודק, אז כנראה שהוא באמת צודק. חבל שלא שאלתי אותך קודם באמת.

רק אם יש לו את היכולת לחזות את

העתיד, ואז אני צריך לתפוס איתו שיחה לגבי הגרלת הלוטו הקרובה.... הוא לא יכול לדעת בבירור אם אלו שהוא רוצה להרוג באים להרגו, ולא הורגים אנשים בגלל "אולי".

אני חושב שהכוונה שלו הייתה:

"לו הייתי היטלר, מה הייתי עושה בסיטואציה הנוכחית?" דהיינו להעלות שאלות ותזות סופיסטיות בכדי לעודד אותך, כאדם בר שיח ורב סקרנות, להשכיל ולהרחיב אופקיך.

טו טו טו

מי אמר שאני רוצה להכנס לויכוח? אין לי שום כוונה כזאת. כולה שאלתי שאלה תמימה שהיא באיזה תקופה התנ"ך הומצא לדעתך, זאת לא שאלה מסובכת. נכון יש סיבה לכך ששאלתי את זה, אבל הסיבה אחרת ממה שאתה חושב.

Continuum

New member
אני אשתף פעולה, סתם כי אני משועמם:

אני לא חקרתי את זה אישית, אבל לפי מה שהבנתי התנ"ך נכתב בתקופות שונות ע"י סופרים שונים ובשלב כלשהו (לא מאוד מוקדם) קובץ ונחתם לרב המכר הכי גדול בעולם הנוכחי.

אווו תודה, היה קשה? ../images/Emo3.gif

ולגבי התשובה היא מעורפלת משו, יש לך זמן יותר מוגדר? כלומר לא באילו שנים, אלא באיזה תקופה פחות או יותר?

למעלה