נשות האומנות- חלק א'

Makelove5

New member
נשות האומנות- חלק א'

חוק: עסקה שנסגרת בסוף מסיבת רווקות של בנות 30, חייבת להיגמר ככה נקודה.

בימים הראשונים לאחר שהחלטתי שאני רוצה להיות חשפן בתור עבודה נוספת, חוויתי חוסר שלווה, לא הייתי לחוץ מלהופיע מול נשים רעבות לסקס, בעירום, מה שהיה מטריד הוא שלא ידעתי איפה להציע את עצמי, איך אני משווק את השירות החדש שאני נותן? בעקבות מודעה באינטרנט פניתי לחברה בשם "סטריפ איי אל" שם לינור לקחה ממני את הפרטים, קבעה פגישה עם המנהל שלה ונפרדה ממני לשלום. אם אתה במצב שאלוהים בירך אותך בפרצוף יפה, ואתה משקיע את כל חייך בפיתוח גוף כמו שלי, תאמין לי המקצוע הזה פשוט פורה. עברו כמה שבועות מאז שהתקבלתי לחברה ואני לא מפסיק להופיע, בכל ערב נותן שואו בבית אחר. כשאני מגיע הן כבר שיכורות, מתנדנדות וצוחקות, מתלחששות כאילו קובעות מי הראשונה שתקבל בראש. החלק הכי קשה הוא להסביר להן אחרי ההופעה שאני נשוי ושאני נותן "שואו בלבד". בהופעה האחרונה שלי עלתה הצעה מפתה שהחלטתי לבחון אותה בתור אופציה להשלמת הכנסה, הנשים מולן הופעתי טענו כי הן קבוצה של ציירות ושאלו אם אני מוכן להגיע לסדנת הציור בה הן לומדות על מנת לשמש ניצב עירום, כך יוכלו לצייר גוף גברי הצורה הטובה ביותר. הסכמתי.

אני נכנס לסדנא

כולן מוכנות בחלוקים הלבנים שלהן מאחורי כני הציור. ליליאן, איתה סגרתי את העסקה ניגשת, נותנת לי חבילת שטרות בשווי 800 שקלים ואומרת "תתפשט, אתה שלנו לארבע שעות הקרובות". זה לא היה מעורר בי חשד כמו החשד שהתעורר לאחר ששמתי לב כי שאר הציירות מביטות אחת על השנייה בהתלהבות, מחייכות ומצחקקות. התפשטתי… בכל זאת, בג'ינס הזרוק שלי שם בצד יש חבילת שטרות נאה מאוד, ואנחנו בסך הכל אנשי עסקים. ליליאן מזיזה את העיניינים, וגורמת לי להכנס בדיוק לתנוחה הרצויה, כולן מציירות בלהט וכולם מרוצים, עוברות להן שעתיים ואני פתאום מתחיל להרגיש את הקושי הזה של לא לזוז במשך כל כך הרבה זמן. היה אפשר מידי כמה דקות להתמתח, אבל מיד לחזור לתנוחה. כולן ממשיכות לצייר וליליאן עוצרת, ניגשת אלי, מתקרב ולוחשת "אתה יודע שאנחנו מאוד מרוצות ממך?"

אני: "אני שמח לשמוע ליליאן, עשיתי משהו לא בסדר שבאת עד לכאן?".

ליליאן: "אני קצת כועסת עליך ואני לא יודעת איך לנסח את מה שיש לי להגיד".

(אני לעצמי: "מה היא מתחילה עוד פעם זאתי עכשיו?!")

אני: "מה ליליאן, פשוט תוציאי".

ליליאן: "טוב, אז אחרי שגרמת לכולנו להישאר רטובות באותו הלילה החלטנו לתת לך עוד צ'אנס, לפצות, לכפר על המעשה הלא ראוי הזה".

אני: "אמרתי לך שאני נשוי מה לא ברור פ…"

אני לא מספיק לסיים את המשפט וליליאן מושכת בחוט שקושר את החלוק שלה, החלוק נפתח, אני מגלה מולי גוף עירום לחלוטין, היא מסתכלת לי לתוך העיניים ושואלת "לא מפריע לך אם גם אנחנו ניהיה עירומות נכון?"

הייתי קצת בשוק
אבל אנחנו בסך הכל אנשים בוגרים, מה גם שאני לא רוצה לתת לה חומר לבעירה, אני אתנגד היא "תכעס עלי" יאללה זרמתי… "לא למה שתיהיה לי בעיה, אתן כבר רואות אותי עירום". היא הסתובבה ופקדה "בנות". בשנייה, כמו מופע אורקולי מדהים, כולן ביחד מצחקקות צחקוק ילדותי, מושכות בחוטים ומציגות שלל עורות חלקים בצבעים שונים, בגבהים שונים, בגדלים שונים. שמתי לב לאחת נמוכה ושטוחה, ממש גוף של ילדה, ואחת עם שדיים עצומים, כולן חייכו ואני הייתי מהופנט, לא דימיינתי תמונה כזאת בראשי מעולם. לילאן מסתכלת עלי מחויכת ואומרת "אני רואה שאתה דווקא כן רוצה לפצות על מה שעשית" אני לא מבין ואז אני קולט שקיבלתי זיקפה מטורפת, הזיין שלי התקשה ונעמד כמו תורן. היא שלחה יד ותפסה אותו, היד הייתה קרה ומלאה בצבע, האינסטינקט הקפיץ אותי וישר דחפתי לה את היד אבל היא לא הרפתה, היא נישארה עם המבט הפסיכי שלה, מחייכת כאילו יודעת מה הולך לקרות בזמן שאני רק מאבד את השליטה העצמית. תמיד שמעתי את המשפט "כשהזיין עומד השכל בתחת" אבל באותו רגע רציתי להתקשר לראש הממשלה ולהפציר בו ללמד את השורה הזאת בבתי הספר היסודיים בכל רחבי הארץ.

כולן קמו פתאום ממקומן…

(המשך בחלק ב')

Maja the Naked

New member
הי, חבר! אם המדיניות שלך היא

לפרסם כאן חלק א', ולחלק ב' להפנות לבלוג -
סיפוריך ישורשרו אחר כבוד ל-OFF.

למעלה