נשוי נשוי מעונין בבחורה כל גיל שמנה/רזה taioren@hotmail.com
ד דיאט קולה New member 5/8/02 #2 סוף סוף סוף סוף סוף גם מישהו שמוכן לקבל קשישה וגם שמנה..... יששששששששששש הולכת לקנות ת´לאפה שחלמתי עליה בבוקר...חחח
סוף סוף סוף סוף סוף גם מישהו שמוכן לקבל קשישה וגם שמנה..... יששששששששששש הולכת לקנות ת´לאפה שחלמתי עליה בבוקר...חחח
ד דיאט קולה New member 5/8/02 #4 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קרררררררעתתתתתתתתתתת אותי עכשיו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[ לא נורמלית!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח קשה לי להפסיק...חחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif קרררררררעתתתתתתתתתתת אותי עכשיו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[ לא נורמלית!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח קשה לי להפסיק...חחחחחחחחחחח
G giulietta New member 5/8/02 #6 ../images/Emo6.gif תעצרי רגע בשביל לנשום. (מיום חמישי היא אצלך. נראה אותך צוחקת אחר כך).
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #9 חחחחחח,,,,,,דודה ג´ולי,, את לא מתייאשת,, הא? מבטיחה לך ,, יותר טוב משתקבל אצלי,,, אין לה סיכוי,, יאללה ,,, תארזי לה תיק,,
חחחחחח,,,,,,דודה ג´ולי,, את לא מתייאשת,, הא? מבטיחה לך ,, יותר טוב משתקבל אצלי,,, אין לה סיכוי,, יאללה ,,, תארזי לה תיק,,