נשוי 20 שנה ו..

מקגיי

New member
נשוי 20 שנה ו..

ואשתי לאחרונה החליטה כי לא רוצה להתנשק יותר,טוענת שלא מתאים לה גם כשאנחנו מקיימים יחסי מין מסרבת להתנשק וזה צץ רק לאחרונה,לציין כי גם מיחסי מין היא לא ממש מתלהבת, אנחנו בני 43 עושים הרבה ספורט ונראים טוב,וגם לאחרונה אני שם לב שהיא מפלרטטת יותר עם גברים במכון כושר,כל זה מתחיל מאוד לתסכל אותי,ולחשוב על גירושין,דעות?

רפסודיה

New member
נשוי 20 שנה ו...

אחרי שנים וחצי משפטים שלא דיברת בהם על הקשר שלכם במשך 20 שנה אלא תיארת קצרצרות סימפטום שהתחיל רק לאחרונה, כבר הגעת לחשוב על גירושין? ודיעה- לאט לך. האם החשש שלך הוא שלאשתך יש רומן? האם אתה מתוסכל מזה שהעניין שלה בגברים אחרים בכושר טוב, גדול לאחרונה מהעניין שלה בך? איך היחסים ביניכם בכלל, בכל ההיבטים של החיים לא רק ביחסי המין (שמהם סיפרת כי אינה מתלהבת). נסה לגשש אצלה או לשאול אותה ישירות מה קורה, מה השתנה, האם זה משהו שקשור לאיך היא מרגישה בקשר שלכם? האם יש שינוי שקורה אצלה וקשור רק אליה.

מקגיי

New member
לא חושש

מזה שיש לה עניין בגברים אחרים בכושר טוב ממני,כי במכון אין כאלו ואני לא משתחצן,פשוט אני אחד הטובים בארץ בתחום הספורט בו אני עוסק,לגבי הקשר אז כן היו תמיד עליות ומורדות כמו כל זוג נשוי,אבל אותי הטריד בעיקר הקטע של להפסיק להתנשק,מאיפה זה בא?להעניש אותי?סולדת ממני פתאום? לגבי רומן מחוץ לנישואים לא מטריד אותי ולא נותן לעצמי לחשוב מחשבות הרסניות שכאלו,אני מאוד אוהב אותה ופשוט חבל לי שהדרך בה בחרה תוביל להרס.

רפסודיה

New member
מה קשור שאתה אחד הטובים בארץ בספורט הזה?

שאלתי אותך אם אתה חושש שהיא מגלה עניין גדול יותר בגברים אחרים מאשר העניין שהיא מגלה בך (ולא אם אתה חושש שהגברים האחרים עליהם היא מסתכלת במכון בכושר טוב ממך). ודווקא על פי מה שכתבת נראה לי שהאפשרות שעולה במחשבותיך של רומן מחוץ לנישואין מטרידה אותך הרבה יותר ממה שאתה מוכן להודות. אז במקום לקחת את המחשבות שלך לכיוונים קיצוניים כדאי פשוט שתשאל את אשתך ישירות למה היא הפסיקה להתנשק איתך? האם היא כועסת עליך? האם היא מנסה להעניש אותך על משהו? האם היא סולדת ממך פתאום? האם משהו פוגע באהבה שלה אליך?

I C E M A N 7

New member
ככה אנחנו

בת הזוג מאבדת עניין ומיד אנחנו רצים לשירותי הגברים להשוות גדלים. יצורים נחותים

אייבורי

New member
לאישתך פתרונים

הגיע הזמן אחרי עשרים שנות נישואים שתדברו בינכם. בכל מקרה, תספר לה את הסיפור על הבדוואי אישתו הצעירה והגמל.

czar

New member
זהו, אחרי 20 שנים אלו הסיבות שגורמות לך לחשוב

על גירושין....לא מצאת סיבות אחרות? היא מסרבת, אז מה, מותר לה וזה תקופות וזה בסדר, אתם לפחות מקיימים יחסי מין, יש כאלו בגילכם שכבר לא מתנשקים ולא מקיימים יחסי מין וחיים יחד סביר. ולמה ככ מפריע לך הפלירטוט? אולי זה עושה לה טוב מבלי להזיק? אני לא קובע עובדות, אני שואל את כל שאלות הנגד שלא תהיה קיצוני מידי.

seeyou

New member
הזמן עושה את שלו

בלי קשר לספורט שאתם עושים או שהמראה שלך עדיין בסדר. אפשרות לשינוי-תתחיל גם אתה עם צעירות יותר-אולי היא תבין סכנות בפלירטוטים. התעוררות הנשים לסקס בא עם השנים והגברים מתחילים בנסיגה אי אפשר להאשים אותה אני סבור שעם השנים נמצב יחמיר
-זה טבעי תתאים את עצמך למציאות החדשה בגיל הזה תקופת הנשיקות שייכת לעבר יוסי

joanne8

New member
הפוך על הפוך

אבל אם אתה קופץ ישר ל'גירושין' אז אולי אתה בעצמך מחפש פתח מילוט? ממה שאתה מתאר, נגמרה לה המשיכה, ולרובנו זה קורה כשהחיבור קצת מתפורר. מלבד ה'סקס' אתם מאושרים בייחד? חברים טובים? אם יש מרחק ביניכם באופן כללי, אז העדר החשק המיני הוא כנראה סימפטום לחוסר כללי. אם יש ביניכם תקשורת טובה אז תנסה ליזום שיחה חברית איתה סביב הנושא. מנסיון אישי, עדיף לא לגשת בטון מאשים, אלא בנסיון להבין מה שעובר עליה. אולי יש רומן. אולי אתם פשוט צריכים טיפול. אולי נגמר לה. אם היא מגלה חוסר עניין להיפתח אז תצטרך אולי לעבור לפלאן ב'. תתחיל לטפח את עצמך, לצאת קצת (לא לסליז בארז), להפסיק לרדוף אחרי הנשיקות, להפגין בטחון ושלווה.. לגרום לה איכשהו להבחין בך, לבלבל קצת את המערכת, הפוך על הפוך, אולי זה יעורר בה עניין מחודש בך.

נומלה

New member
תבדוק אצל גורם נייטראלי

את הסיבה הטריוויאלית: אולי יש לך ריח רע מהפה. זה דבר שיכול להתפתח בלי שאנחנו מרגישים בו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה עם להקשיב לה קצת יותר?

ברור שהיא מעבירה לך בזה מסר חזק. המסר הוא: "אני לא מרגישה קרבה אליך". יכול להיות שאתה לא מקשיב למסרים יותר עדינים, ואז היא נאלצה "לצעוק" את זה? דבר איתה. זכור את המשפט: אלוהים נתן לנו פה אחד ושתי אוזניים כדי שנקשיב יותר מה שנדבר. אולי היא כבר מיואשת ממך, אז תצטרך סבלנות. תשאל אותה. ותראה שאתה מקשיב. והכי חשוב: אל תתוכח איתצה, תראה לה שאתה מוכן לשמוע את האמת ולא משנה מה ואז היא מתישהו תגיד לך מה העניין. מה תעשה כשתדע? זה כבר סיפור אחר. קודם שתדע. מריוס

למעלה