נשוי עם שני ילדים

ז י ק ו

New member
נשוי עם שני ילדים

אשמח לשמוע גם את דעתכם.. (פירסמתי את זה גם אצלי בפורום) נשוי עם שני ילדים זה סיפור אמיתי שקרה לי אתמול, אז רק לאלא הסבלנים מבינכם תקראו, תשננו ותגידו על המ אתם חושבים..

amet

New member
חתיכת סיפור הבאת כאן

אני חושב שאתה כבר סיכמת את הכל במאמר שלך. אכן הבחור נמצא במשבר לא קטן, כאשר אנו חווים חוויות מיניות בילדותנו, גם גיל 13 זה עדיין נער, זהו הגיל שבו אנו מתחילים לעצב את אישיותנו, אני לא יודע מה קרה שם בש.ג איך הבחור בש.ג התייחס אליו, איך הכל התחיל, ולמה בדיוק הוא ששמש שם כילד שמוצץ, או כילד שחדרו אליו.....יש לזה השלכות רבות ולא פשוטות. את הכאב שאתה חש או את ההזדהות של עם אותו בחור אפשר להבין, כולנו רגישים ורוצים לעזור, אך זיקו לא ההיתי ממליץ לך להיכנס לתוך הבור הזה, המיוחד אם הוא לא נמצא בטיפול, זה יישאב אותך למקומות לא קלים, שאני בטוח שלך אין צורך בהם, הוא יותא מבובל ממך לכן כל מה שהוא יעביר אליך זה בלבול אחד שלם, אם אתה כן מחליט לדבר איתו תמליץ לו ללכת לטיפול פסיכולוגי. מצד אחד הוא רוצה שישלטו עליו ומצד שני הוא נורא נסגר, יכול להיות שהוא רק בהתחלה של הגילוי העצמי, של הפחדים של החששות, יכול להיות שהוא לא מבין מה באמת קורה לו. הבחור מחפש מקום מפלט בצורה קיצונית או הוא נשוי מזדיין עם נשים וגם עם גברים, אפשר להבין בברור כי הבחור לא יציב נפשית-רוחנית-ומנטלית, אם תרצה אתה יכול להכנס אל האתר שלי ולקרוא בדף הצ'אקרות על הצ'אקרה הראשונה שניה ושלישית, זה יסביר למה אני מתכוון . בהצלחה אמט

guy1974

New member
ראש בריא למיטה חולה

אני מסכים עם בעלי שאל לך להכנס לזה, עם כל הרצון שלך לעזור ולשמש אוזן קשבת וההזדהות שלך עם הכאב מדובר פה בטראומת ילדות, וכן, זה עדין טראומה להתפתחות שלו כילד בן 13 שחווה סקס עם אדם מבוגר ובמיוחד בגלל שזה היה בהסכמתו והוא חזר על זה מס' פעמים. לפי הטיפוס שמצטייר לי כאן, קצת קשה לי להאמין שהבחור יפנה לפסיכולוג כ"כ מהר (סתם מו הרגשה שלי מכל הסיפור), הרי הוא יצטרך בצורה כזו או אחרת לשתף את אישתו בזה שהוא הולך לטיפול, הוא יצטרך להכיר בזה שקיימת איזה בעיה כלשהי שהוא צריך/רוצה לעבוד עליה ולא נראה לי שזה יקרה כ"כ מהר. ושוב, אני לא חושב שמומלץ לך להכניס את עצמך לכל הסיפור הזה, מה שכן אולי מבחינתו הוא ראה אתמול צד חדש שהוא לא מכיר, זה לא רק סקס, אפשר גם לשבת ולדבר, לספר דברים ומועקות, וזה אולי בשבילו תיהיה איזה נקודת אור חדשה, כי מדבריך נשמע בברור שהבחור לא מאמין שזה קיים ואפשרי זוגיות בין גברים ואולי כאן תתחיל אצלו איזה נקודת מפנה.

Liroy26

New member
להסכים עם קודמי

יהיה סוג של שקר עצמי. ההגיון אומר להניח לאותו בחור להתמודד עם חייו, שיפנה לאיש מקצוע, מישהו מוסמך שידע לכוון אותו. תמצא לך עבד אחר להתעללו בו. (לא ידעתי שאתה בקטע! קבל ח"ח ידידי
) מצד שני...אני כן הייתי נכנס לזה, כן שומר איתו על קשר וכן משמש לו ככתף תומכת. למה? וואלה לא יודע..סוג של אופי כזה. סוג של אופי שבגללו אני מתנדב ב"הפוך על הפוך" ושם לא כל המקרים קלים לטיפול. עשה מה שאומר לך ליבך ואל תצפה לכלום. לך תדע.

amet

New member
יחי ההבדל הדק

לירוי יקירי, כשאתה אומר אני הייתי משמש לו ככתף תומכת כי אתה מתנדב "בהפוך עך הפוך", אז אולי ההית בוחר לתמוך גם במשהו אחר. אבל ההתנדבות שלך כלל לא דומה למה שזיקו מציג. מדוע? כי כאשר אתה מתנדב אתה מגיע נותן מעצך שעה שעתיים והולך הביתה, אף אחד מהקבוצה כמדומני לא מגיע אליך הביתה, לא יושב ומספר לך יום יום או מתקשר אליך ויוצר איתך דיון מתמשך. אתה פשוט מגיע וכך אתה הולך. כאן זיקו מציג סוג של תקשורת שיכולה להמשיך, לקשר טלפוני ומפגשים על מנת לתמוך במשהו, שנמצא במין מערבולת לא קטנה. אני לא יודע כמה אנחנו יכולים לעזור באופן חיובי במקרה זה לאותו בחור. והשאלה האם זיקו מעוניין ומרגיש שהוא יכול להיות שם מבלי להיות מעורב ריגשית בצורה כזו שזה ייקח אותו למקומות שהוא לא ציפה מהסטוץ הזה. עם כל הרצון הטוב שלנו לעזור לאחר, אנחנו גם צריכים לראות אם במקום לא לעזור אנחנו לא נפגע. יום נעים אמט

Liroy26

New member
ההגיון שלך נכון

ב"הפוך על הפוך" אני באמת משתדל לרסן את עצמי ולא לקחת הביתה כל ציפור פצועה שנכנסת בדלת. ויודע מה? הדבר היחידי שמונע זאת ממני הוא העובדת הסוציאלית (המדהימה יש לציין ולהדגיש) שעובדת איתי וממנה אני לומד המון. אני מסכים עם ההגיון שלך אבל אומר שוב שאני לא הייתי פועל על פיו, כי לפעמים דווקא לרגש במקרה שלי יש משקל יותר כבד.

ז י ק ו

New member
אנ..לא..יודע...

תראו.. למערבולת רגשות עם הבחור אני לא אכנס פה.. זאת רק היתה אמורה להיות מן חברות כזאת קצת נצלנית.. נתתי לו יד חופשית לבוא ולהתקשר כל מתי שהוא צריך. ועם כל הכבוד ללירוי ולאמט שהולכים על הגיון.. במקרים כאלה אין הגיון והגיון לא עובד כאן בכלל. נכון שהוא בתסביך לא עלינו, נכון שהוא נמצא בכמה צמתים שקשות לפיתרון. בנינו, הוא לא ילך לשום טיפול פסיכולוגי או ייעוצי שמא זה ייוודע לאישתו. טוב לו ככה בנתיים, הוא נהנה משני העולמות, גם אישה וילדים, גם נשים, גם גברים... היה חשוב לי להבהיר לו את העיניין של "לחיות את היום"... והוא אהב את הגישה שלי של תעשה מה שבזין שלך לעשות , באתי מולו בשום גישה שיפוטית אמרתי לו שילך אחרי מה שהוא מרגיש ולא מה שאחרים חושבים. אם לבגוד באשתו או להזדיין עם גברים מהצד לא גורמים לו לחרטות ולרגשות אשמה אז שימשיך עם זה בתנאי שכמובן זה מסב לו הנאה. אני רק בורג קטן בחייו, של אוזן קשבת ולא יותר מזה. ובנתיים כל עוד זה ברמה טלפונית, אין לי בעיה עם זה. תודה לכולם שהקדישו לי מזמנם לקריאת הסיפור זה. בוא נגיד ככה, תמיד שאני רואה אנשים מתוסבכים כאלה אני מאושר
אני מאושר מזה שהתיסבוך שלי הרבה יותר קטן משלהם...

Liroy26

New member
זיקו, אתה מתוסבך?! וואלה??

הגישה שלי אגב היתה רחוקה מלהיות הגיונית נהפוך הוא.

ז י ק ו

New member
לירוי, למי קראת הומו?

חכה חכה, אני אוציא לך שן שן כשניפגש בתיאטרון....

xanadu

New member
אני לא מסכים

מדובר במקרה שזועק עזרה מקצועית. עם כל האמפתיה שאנחנו יכולים להעניק לבן אדם, יש גבול ליכולותינו כהדיוטות. לפי איך שאני רואה את זה, עזרה מקצועית נחוצה כאן, שלא תוכל להתקדם לשום מקום, אם הנ"ל לא יסכים לעזור לעצמו. אני חושב שבמקרה שלו, רק הוא מסוגל לעזור לעצמו ולרצות לעזור לעצמו.

ז י ק ו

New member
כפרה

הוא לא מחפש עזרה, בטח לא הומופוב כמוהו מהומו כמוני אני מניח שהוא רצה להפתפרק תרתי משמע, ובשביל זה הוא בא אלי אז התפרקות מינית הוא לא קיבל, אבל התפרקות פסיכולוגית הוא קיבל לא יודע לאן זה נכנס לו, אבל מה שכן השארתי עליו רושם שהומואים לא כ"כ נוראים כמו שהוא חושב, ומי אם לא אנחנו נבין אותו יותא במצבו.

xanadu

New member
רק הבחנה קטנה..

יש הבדל בין להבין בן אדם לבין לשקוע עמוק לתוך הבוצה שבו הוא שקוע. נראה לי שבמצב הזה, עד כמה שכולנו רוצים להיות השומרוני הטוב, חוץ מקפה וסימפטיה (אם היית נותן לו תה אז הדימוי היה עובד יותר טוב
), זה פחות או יותר הרצוי והמצוי שאפשר להעניק לו.

Liroy26

New member
אף אחד לא אמר לתת יותר

כי אין מה לתת יותר במקרה הזה. מה שכן לעיתים הקפה והכתף יכולים לההפך לסוג של תלותיות מסוימת.

ZEUS27

New member
אני מסכים עם מה שאמרו לפני

(אפילו שאני קצת באיחור) כאילו, עם כל הרצון הטוב לעזור לו והכל, הרבה אתה לא יכול לעשות כי הוא לא ממש ישתנה או יפנה ליעוץ מקצועי או משהו.

למעלה