נשואים 35 שנה

ohevloohev

New member
נשואים 35 שנה

אני יודעת לפנק את אישי. הוא קצת שמרני אבל זה הולך טוב כל השנים. לאחרונה ממש קשה לו לגמור. אני גומרת 4-5 פעמים עד שמצליחה לגרום לו לגמור. אמרתי לו שבטח הוא כבר לא נמשך לקמטים שלי ואם הייתי בת 25 לא היה לו כל קושי. אז הוא צוחק ואומר שיש שינויים בגיל הזה ושיתחיל עם ויאגרה. אני יודעת שיש לזה תופעות לוואי ואני ממש מפחדת שהוא יתחיל עם זה. הוא אוהב לשמוע אותי אבל מה, רק כדי לשמוע. בסוף הוא תמיד יוצר מן מצב שאני אזרום בחשיבה שלו ו...עושה מה שהחליט מראש :) יש לי דרך לשנות משהו בגיל הזה כדי שהוא לא יתחיל עם תרופות? בבקשה אל תשלחו אותי לפורום סקס אפילו שאני מבינה שזאת בעיה בזיון ולא בזוגיות כי פה יש מספיק אנשים שכאשר רוצים יודעים איך לעזור.

../images/Emo8.gifשאילו יהיו הצרות שלי עוד 24 שנים

באמת שאין לי תובנות בעניין הספציפי של אורגזמה גברית בגיל מבוגר, אבל נראה לי שאתם נהנים מחיי מין בכלל לא רעים ובכלל אני בדעה שהחלק המעניין בכל מסע הוא לא כיבוש הפיסגה אלא הדרך. ואגב, למה לא לפנות לרופא?

ohevloohev

New member
הוא לא ילך לא לרופא בטח לא לסקסולוג.

אבל תודה על ההתייחסות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לגבי המסע וכיבוש הפיסגה:

אני מסכים שהמסע חשוב יותר מכיבוש הפיסגה. אבל תחשבי מה מרגישים כשמגיעים לפיסגה, עייפים ומיוזעים, עם ציפיה דרוכה לכוס בירה צוננת - ומגלים שהקיוסק בכלל סגור?

גניפר14

New member
אתם צריכים ללכת לסקסולוג

יש את הסקסולוג שמופיע בטלויזיה צרפתי לא זוכרת את שמו. יכולים להיות מספר סיבות בעייה רפואית תרופות שהוא לוקח אולי חדשות שמפריעות לו לגמור אולי מרדימות אותו ושוב אני רק מנחשת אני לא רופאה ולא אין לי ניסיון ברפואה שמעתם חברי הפורום. לפעמים דיכאון. השיגרה אולי מדכאת את החשק המיני שלו. שאלה לי אליך האם הוא מסתכל בחוברות מין? ואם כן האם אז אין לו בעיה לגמור? אלו שאלות שרק סקסולוג יכול להדריך אותכם. ובקשר לויאגרה נדמה לי אם אין בעיה לבבית או סוכרת אז אני חושבת שמותר ושוב צריך לשאול רופא והמון גברים משתמשים בויאגרה במיוחד בגיליים המתקדמים. בהצלחה.

I C E M A N 7

New member
ויאגרה לזירוז השפיכה, זה חדש

תגידי לאישך שויאגרה ואחיותיה מעכבות שפיכה ולא להפך. אם אין לו בעיות זיקפה, התרופות האלה אינן מיועדות לו. לדעתי כל העניין הזה של שפיכה מוקדמת או מאוחרת זה בולשיט, שעומד מאחוריו אינטרס כלכלי של תעשיית המטפלים, פסיכולוגים, יועצים וכמובן של חברות התרופות. עובדה שלמעשה אין פרק זמן מוגדר לשפיכה וכמעט תמיד הוא מתפרש ע"פ בת הזוג. אני טוען שכל שפיכה שמגיעה במצב של זיקפה היא שפיכה תקינה. לזמן יש משמעות רק כאשר תש כוחם של הלב והריאות לפני השפיכה (ואז זו יותר בעיה של הלב והריאות ופחות בעיה מינית). ההערות האלה לגבי המשיכה שלו אלייך בטח שאינן תורמות לעניין, גם אם נאמרות בבדיחות הדעת. כמו שאת לא בת 25, כך גם הוא לא בן 25. הוא לא מציק לך לגבי זה, נכון? תלמדי ממנו ותפסיקי להתקרצץ.

ohevloohev

New member
זה נכון. באמת לא חשבתי על זה.

עכשיו שאתה אומר ממש לא נעים לי. אבל אם אין בעית זקפה, אז מה, אין מה לעשות? אני משווה אותו לעצמו. יש שינוי. למרות שלא הגבתי בצורה מכובדת זה לא נגרם בגללי.

I C E M A N 7

New member
אז יש שינוי, אז מה.

עם שינויים עדיף לא להילחם, אלא ללמוד להתמודד איתם ולאמץ אותם באהבה. רובנו מתקמטים, משמינים ונעשים חלשים יותר עם השנים - אלה החיים. כמו שהוא לא שולח אותך לניתוחים פלסטיים על כל שינוי גופני שחל אצלך, כך גם את לא צריכה לשלוח אותו לטיפולים ולכימיקלים על כל שינוי בתפקוד. גבר ממוצע מלחיץ את עצמו מספיק לגבי תפקודו המיני, כך שהדבר האחרון שהוא זקוק לו זה עזרה מבת הזוג. אני לא מומחה בתחום או משהו, אבל ע"פ הידוע לי אין פתרון לבעיה של אישך וטוב שכך. אם היה פתרון תרופתי, הוא בוודאי היה מסמם את עצמו בכימיקלים על שטויות (כמו שילדים בני 25 רצים לויאגרה בשל שפיכה מוקדמת או כל לחץ סביבתי אינטרסנטי אחר). לא כל כאב ראש מעיד על איזושהי בעיה ודורש טיפול ויש בעיות שהתרופה הכי טובה להן היא זמן ושקט. נסי לתת את אלה, הם בחינם והכי חשוב - הם בריאים.

מה הבעיה?

הלואי על החוקי שלי הבעיה הזו אצלי זה הפוך, לא מספיקה לחמם מנועים וכבר אין עם מי לדבר

seeyou

New member
אין קשר בין ויאגרה לבין שפיכה אצל הגבר

ויאגרה עוזרת במיקרים מסוימים לזיקפה הגוף פולט את הזרע גם מבלי שהוא "ירגיש"
-בלי זיקוקי דינור כמו באורגזמה יוסי

אייבורי

New member
לדעתי

עם המאהבת הוא גומר הרבה יותר מהר. נ.ב. רק אישה אחרי 4 אורגזמות ממשיכה לחפש בעיות.

למעלה