נשואים ללא אהבה

karen2004

New member
נשואים ללא אהבה

אשמח לקבל את עצתכם בבקשה, אני בת 31 ונשואה מזה 7 שנים ללא ילדים ,איני אוהבת את בעלי ואף גם איני חושקת בו. לא חלילה שהוא אדם רע ,נהפוכו אדם מקסים .אבל חל בי שינוי מסויים ומרגישה צורך להיות לבד מאשר להיות בחברתו. איני יודעת מה לעשות .אשמח לקבל את עמתכם,גם מאוד מרגישה רע שבמידה מסוימת הוא רואה שאיני מרוחקת מנו וזה פוגע בו ומעיק לי מצפונית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני אעשה איתך עסק.

את תעני לי על שאלה אחת, ואז אני אענה על שאלתך. הולך? השאלה שלי היא זאת: "אני בן 31 ונשוי מזה 7 שנים ללא ילדים ,אשתי איננה אוהבת אותי ואף גם אינה חושקת בי. לא חלילה שאני רע אליה,נהפוכו אני מקסים איתה. אבל חל בה שינוי מסויים והיא מרגישה צורך להיות לבד מאשר להיות בחברתי. איני יודע מה לעשות .אשמח לקבל את עמתכם,המצב הזה פוגע בי מאוד."

seeyou

New member
אפשר להבין אותך-בגילך לרוב הנשים יש "שינוים"

עברו 7 שנים השמנות ? למה בחרת בו להתחתן? מה ציפית מהמסגרת ומהשותף לחיים? האם יש מעריצים אחרים בסביבה? האם עדיין אתם מקיימים שיגרה של נשואים או כבר התחלת להתרחק ממנו? מה התוכניות שלך לעתיד? רוצה להתגרש? רוצה להביא ילדים? את מציגה חלקי תמונה ומעלה שאלות לדעתי,אם באמת הוא אדם מקסים אז תוסיפי קצת טבלינים לנשואים שלך-בחוץ לא מחכים לך נסיכים . יוסי

נומלה

New member
לא רוצה לא צריך

במצבך את חייבת דין וחשבון רק לעצמך. אין קטינים התלויים בך שעלולים להפגע מהחלטותיך. היה טוב 7 שנים ועכשיו כבר לא. השאלה היא האם את חושבת שיש טעם להמשיך עם אותו גבר כי יש סיכוי טוב שיהיה שוב טוב. אם התשובה היא: לא, אז את צריכה להמשיך הלאה.

גם אני אעשה איתך עסק

אני אספור מ-10 עד 1, לאט, וכשאסיים אתה תתעורר, תיזכר שאתה בעצם רווק בן 32 ותפסיק לספר לנו סיפורים
. מוכן? קדימה - 10.... 9.....

מה את מתלבטת בכלל

7 שנים. אין ילדים. אין אהבה. אין תשוקה. יאללה הביתה. קחי את הדברים שלך ותעזבי. מה יש לך לעשות שם ?

למעלה