נשואה+1 וגם מחוננת

74וshan

New member
נשואה+1 וגם מחוננת

כולי פנטזיות שאף פעם לא העזתי לבקש מבעלי. שנינו היינו בכיתת מחוננים והתוודנו אחת לשני בצבא במסגרת דומה. בעלי חנון רציני, כזה שמסתפק בסקס פעם בחודש ואפילו חודשיים. שנינו לא מיניים, למרות שלי יש פנטזיות שיכולות להפיל את חולי הסקס הגדולים ביותר, לקוחים מכל ספרי הסקס שקראתי ומהסרטים הכחולים שראיתי. מבקשת את עצתכם במימוש אותן פנטזיות? מה עליי לעשות? ___________________________________________ תוכלו גם למצוא אותי בפורום הורים למחוננים, להיות הורים והורים לתינוקות.

bemylady

New member
קל לתת עיצות אבל...

תדברו.תממשו.חיים רק פעם אחת ומי כמוני יודע מה זה לחיות לפי "מה יגידו". תתחילו לאט לאט,צעד צעד אבל תתקשרו בהבנה ביניכם.

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הנה עשית את הצעד הראשון, שיתפת
נסי לדבר עם בן זוגך, יתכן וגם לו יש פנטזיות לא מוגשמות והוא ישמח להפתח, יתכן וימצא חן בעינו להגשים לך את הפנטזיות. אני בעד לשתף, להעיז ולחוות. בהצלחה

אני דווקא חושב ש..

את צריכה להפתיע אותו בכל פעם מחדש בדברים. לקשור לו את העיניים, את הידיים.. ולתת לו להמתין באודך רוקחת את המזימה הבאה.. כל פעם הפתעה נעימה אחרת. הוא רק צריך לשכב ולהנות- ואת לפנק ולהתענג על אנחותיו (אם הוא חנון אז אנחותיו בלב..
) ועל כל המשתמע מכך.

רק אני אני אני רואה שיש כאן בעיה! בעלה מסתפק פעם בחודש או חודשיים (ואולי יותר) והיא? מה איתה?מה עם מה שהיא צריכה ורוצה? עכשיו או שהבעיה היא בה כי היא לא מדברת איתו על זה או שהבעיה היא בו כי מבחינתו הוא טיפוס אדיש או שהבעיה היא זוגית(תקשורת וכל זה) [URL='http://']בגלל שאנחנו בפורום אביזרים,אז המלצה על אביזר תתאים(כי לפי מה שאני מבין מזה,זה אורח חיים שהוא חי אותו והיא נותנת לו לגיטמציה להמשיך בו,כי היא לא משתפת[/URL] אותו ברצונות שלה)או המלצה אחרת(רק ש..............אם הוא לא מודע אליה אז לטעמי המלצה אחרת לגיוון לא תועיל פה,גם אם היא תשתף אותו בכך)

Cגלית

New member
איזה כיף שחזרת ../images/Emo24.gif

אסור לך להעלם ככה בלי רשות !!!
ולנושא- גם אם ישנה בעיה בזוגיות או בחלק ממנה, במיניות, מה שיביא עם הזמן להתגמגמות הקשר, שיחה ופתיחות הם הדרך. לגשר בין שני העולמות ולאפשר הכלה משותפת בזוגיות תביא לחיבור חברי וזוגי עמוק יותר. עכשיו, הולכת להכין לי קפה של בוקר

עומד בפינה!חחחחחחחחח

תהני מהקפה,מקווה שמחכה לי עוגה,בנתיים רק הבטחות כמו חול.................. קלעת בדיוק לדעתי בעניין הנושא(שהצלחת להסיח את דעתי ממנו עם הסטרפ,חחחחחחחחחחח-תחביאי אותו)

תחזיקי חזק.

אני אגיד לך משהו,לא יודע למה אני חושב ככה,אבל נראה לי שהנ"ל באה לחפש משהו(או מישהו) להגשמת פנטזיות,ככה אני מבין מההודעה שלה(יש מצב כמובן שזה רק אני). קפצתי למסקנות,עכשיו אני ממש סקרן לדעת למה התכוונה המשוררת?

A l o n z

New member
פשוט לממש!

למצוא מישהו שיהיה לך נוח לממש איתו את הפנטזיות הללו, וללכת על זה

למעלה