נשואה לארגנטינאי

נשואה לארגנטינאי

ונהנית מכל רגע אבל רציתי לדעת האם לזוגות מעורבים ישראלי- ארגנטינאי יש את אותה בעיה. הוא , הארגנטינאי שלי, לא ממש מוצא שפה משותפת עם רוב החברים הישראלים שלי.הוא נחמד אליהם אבל תמיד יעדיף את החברים הארגנטינאים שלנו. הם באמת מקסימים אבל... ואני נכנעת וכמעט לא מזמינה חברים ישראלים. זה רק אצלנו ככה או ש...

גרי רשף

New member
קשה לדעת..

אני יליד הארץ כמו אישתי, ולכן ארצות המוצא של הורינו אינן משמעותיות. הורי התחתנו כשהיו עולים חדשים מארגנטינה, אז גם זו אינה דוגמה. אני חושב שטבעי שעולה חדש חש זרות: נכון, כולנו יהודים וכולנו משפחה אחת וכו', אבל עוד שנים רבות הוא ירגיש עולה חדש (ולא בגלל השפה). להערכתי הארגנטינאים הופכים מהר יותר לישראלים מהרוסים מכיוון שהבדלי המנטליות קטנים יותר, ומכיוון שהם מעטים ולכן אין להם ברירה אלא להשתלב (עולה מרוסיה יכול להמשיך לדבר ברוסית בכל מקום, לקרוא עתון ישראלי ברוסית וכו'). אני מקווה שאת נהנית בחברת הארגנטינאים, אם כי אני חושד שהם מפטפטים בספרדית ואינך מבינה מילה..

למדתי ספרדית

מעל ל20 שנה עשו את שלהם. וכן, אני מאד נהנית בחברת הארגנטינאים .

Joy107

New member
אצלנו זה ההפך...

אני מעדיפה את חברת הארגנטינאים והוא מעדיף להיות עם ישראלים! יכול להיות שבגלל שלמרות שהוא רק 4 שנים פה, הוא שולט בעברית כמעט כמו אבשלום קור... ואם נגיד תזמיני גם וגם? כלומר אם הם יהיו ביחד, אין מצב שישתלבו?

arg@00

New member
לא משנה מי הצבר או הצברית בבית

העיקר שיבינו את שפת המונומנטללללללללללל זה יותר חשוב מהכל כי אם הצד הארגנטינאי חולה במחלת הבוסטנרה זה בעייתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה