נשבר. פשוט נשבר :-\

נשבר. פשוט נשבר :-\

מה עושים כשנשבר מכל כך הרבה דברים- הביקורתיות של אחותי, המריבות של ההורים, הכאוס שיש לי עם הלימודים והעבודה...

לירננה

New member
לוקחים נשימה

בורחים רגע הצידה מהכל הולכים לים/לגן ציבורי/למקום ירוק אחר או לכל מקום שקט אחר. לכמה זמן שאפשרי. נושמים,הולכים קצת. מניחים את המחשבות בצד. רק את עם עצמך לקצת זמן. אחר כך מרגישים טיפה יותר נינוח ואז מחלקים את הדברים הקשים לחתיכות. ומתמודדים עם כל חתיכה בפני עצמה. פשוט מתוך החלטה:"עכשו אני חושבת על אחותי, מה הבעיות שלי איתה, ומה הגישה שלי כלפיה, איך אני מתמודדת עם המצב הקיים" (אני מבינה שהיא הגיעה לחג?), אחר כך ההורים,אחר כך הלימודים. לפרק כל דבר לחתיכות קטנות ולחשוב מהן האופציות שעומדות בפנייך ופשוט לבחור איך את רוצה להגיב,איך את מסוגלת להגיב. אפילו לכתוב לך על דף. זה יכול להקל קצת על הגודש הזה של הכל ביחד בבת אחת שמציף. ואת מוזמנת לפרוק כאן (חח...
אני מזמינה את המנהלת)
חג שמח מתוקה

הולכים לצד

נרגעים עושים אמבטיה נושמים עמוק קוראים ספר טוב רואים סרט יפה הולכים לים ומסתכלים שעות עד השקיעה נושמים שוב ושוב נהיים שלווים.. ואז חושבים, איך נסדר הכל כדי שלא נשתגע..לא מאחותנו, ולא מההורים..ואיך מארגנים את העבודה והלימודים שלא יהיה לחץ ובלאגן.. כותבים על דף מסודר נושמים שוב ותחילים לפעול. כל מה שנשבר- אפשר לתקן.

למעלה