נשבר לי הזיוי. שתדעו. [זיוי והרסיסים, אין עוד להקה כזאת]
ז זיוי בת New member 22/2/07 #3 בשמחה. זיוי מתלבטת אם לבקש תיקון חצות או ללכת על תיקון כללי שכולל את כל הבאגים שלה. רגע צאט, כמה זה יעלה לי אוברול כזה?
בשמחה. זיוי מתלבטת אם לבקש תיקון חצות או ללכת על תיקון כללי שכולל את כל הבאגים שלה. רגע צאט, כמה זה יעלה לי אוברול כזה?
א א י ל ה New member 22/2/07 #4 רגע באגים זה במבצע. אבל האוברול זה בנפרד. גיברת, תאמיני לי, אנחנו מפסידים עלייך.
ז זיוי בת New member 22/2/07 #5 לא, לא, לא. איך אתם מפסידים עליי אם זה שבאתי זה כבר ניצחון שלכם. גיברת, הפרסום שלכם עובד. בגלל זה אני פה. עכשיו תביאי למדוד את האוברול ותחשבי על הנחה מפנקת.
לא, לא, לא. איך אתם מפסידים עליי אם זה שבאתי זה כבר ניצחון שלכם. גיברת, הפרסום שלכם עובד. בגלל זה אני פה. עכשיו תביאי למדוד את האוברול ותחשבי על הנחה מפנקת.
S shamus New member 23/2/07 #17 נו נו נו פויה! ילד רע! <פויה, פויה, ילד רע. אני אוהבת אותו כ"כ נורא... פויה, פויה, ילד רע, אני אוהבת את פויה, ילד רע. (ריקי ברגע אימהי)>
נו נו נו פויה! ילד רע! <פויה, פויה, ילד רע. אני אוהבת אותו כ"כ נורא... פויה, פויה, ילד רע, אני אוהבת את פויה, ילד רע. (ריקי ברגע אימהי)>
S shamus New member 22/2/07 #9 איי פריפר אני מת לנסוע לשם. את דואגת לכרטיסים? גם ככה יש לך יותר מדי זמן פנוי.
S shamus New member 22/2/07 #11 וכן, אני יודע. איי פריפר זה גם בפריפריה, אבל לפחות זה איים. יותר אקזוטי. <שיימוס מחפש את חצי הכוס המלאה>
וכן, אני יודע. איי פריפר זה גם בפריפריה, אבל לפחות זה איים. יותר אקזוטי. <שיימוס מחפש את חצי הכוס המלאה>
ז זיוי בת New member 22/2/07 #12 מחפש את חצי הכוס המלאה? עכשיו? אחרי שאספתי את כל הכלים המלוכלכים שהשארת בסלון והלכת כאילו אני שירות חדרים? אין לך אלוהים, שיימוס. נשבעת לך.
מחפש את חצי הכוס המלאה? עכשיו? אחרי שאספתי את כל הכלים המלוכלכים שהשארת בסלון והלכת כאילו אני שירות חדרים? אין לך אלוהים, שיימוס. נשבעת לך.