נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!

נושקה

New member
נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!

נשבר לי נמאס לי חרא לי מגעיל לי שונאת את הצבא בא לי למות לא רוצה לחזור מחר לבסיס המשעמם הזה ולסינג´ורים שגורמים להקיא. רק לסנג´ר זה מה שהם יודעים הקצינים האלה הרסו לי את כל הפייטריות שהיתה לי, את כל הרצון לעשות לעזור לתרום כי למי יש לי לתרום - למפקד בכך שאני מנקה לו את התחת??????? גם עברתי קורס קשה גם הציבו אותי בתור מש"קית שעוסקת בעבודה פקידותית וגם הם מצפים שאני אהיה הפקידה היחידה שעושה עבודה גם של מש"קית גם של פקידה מדורית, כולל הדפסות של הקצינים, וגם נתנו לי עוד מדור להיות פקידה שלהם עכשיו והכל רק בגלל שאני בעלת מוסר עבודה גבוהה מה לעשות??????????? נמאססססססססססססססססססססססססססססססס

טל עדתו

New member
אולי כמה עצות

*. תנסה להיות אופטימית יותר...אני יודעת שזה קשה ואת רואה כרגע את כל מה שרע לך בצבא...אבל תנסי לראות את הדברים הטובים...הדברים שאת אוהבת בשירות שלך...ואל תגידי לי שאין כי חייבים להיות לפחות כמה. *. מחר הוא יום ח-ד-ש! אל תבואי בתחושה שמחר עוד פעם אני הולכת לאכול חרא! תנסי להפיק את המירב שאת יכולה. ומעבר לזה אני מקווה שתרגישי טוב...
תפיקי את המירב מהתפקיד שלך...אל תחשבי על הקצינים שמעצבנים אותך...תחשבי איך את עוזרת ותורמת למערכת. מקווה שתפיקי את המירב. בהצלחה, טל.

information

New member
את מצחיקה אותי. ../images/Emo9.gif

רואים שעדיין לא היית בצבא... כדי להפיק את המירב מהשירות ולהרגיש שתורמים משהו צריך לעבור תפקיד למשהו יותר משמעותי ומשמים כמו פקידה. אם יש לה מפקדים דפוקים קשה לעשות עבודה מועילה ובטח קשה לשמוח על העבודה שאתה כן עושה.

Vincent

New member
לחנך אותם על ההתחלה.

הדרך היחידה שיפסיקו לסנג´ר אותך זה לחנך מפקדים... כן כן, זה קיים. אני עברתי 3 תפקידים בצבא, בתפקיד הראשון שלי (במשך שנה) טחנו לי את הצורה בשמירות וכל מיני תורניות, לא ראיתי בכלל את המחלקה שלי, זה ממש נהפך לבדיחה. וכל זה בגלל שהיה לי מוסר עבודה גבוה! עשיתי מה שאמרו עשיתי יותר משאמרו הייתי חייל מצוין וככה המפקדים שלי החזירו לי ...בשמירות. אז נלחמתי בהם ופסלתי מקצוע על קב"ן תוך שבועיים. באתי אליהם והאשמתי אותם שהם גרמו לי לעשות את זה והם מפסידים חייל מצוין והם יודעים את זה. בקיצר - עברתי בסיס, על ההתחלה הגעתי הכי מאוחר שאפשר ואמרתי שזה מה יש, אני גר רחוק ואלו השעות שאני מגיע. הוצבתי כפקיד שלישותי ועשיתי אחלה עבודה, אבל! ברגע שאיזשהו קצין\נגד ניסה לתפוס תחת עלי בכל מיני סינג´ורים משרדיים הייתי עושה לו את המוות שילמד עם מי יש לו עסק. פשוט אומרים להם לא יכול עכשיו או לוקחים את הזמן או מפשלים או לא מצלמים טוב את הדף...יש הרבה דרכים, מה שבטוח לא לעשות את העבודה כשזה לא חלק מהתפקיד שלך. תוך זמן קצר אני שלטתי בכמות העבודה שלי ובעצם הוצאתי "מסטר" בסיבוב מפקדים על האצבע שלי, כולל כל מיני רבעושים וכל מיני טריקים של אופס! יצא לי יום חופש שלא נרשם וכל מיני שטויות כאלו. אז מה שאני אומר זה מייד בהתחלה להציב את הגבולות, בדר"כ המפקדים לא מחזירים את היחס שאתה נותן להם (ליחס טוב הכוונה). לשלוט בהם!. בהצלחה.

information

New member
למזלי הרב-

המפקד הישיר שלי נמצא בבסיס אחר,ולא בא לבקר חודשים רבים. כך שאני אדון לעצמי...

טל עדתו

New member
../images/Emo10.gif בסך הכל ניסיתי לעזור ../images/Emo10.gif

אז נכון שעדיין לא התגייסתי...(עוד חודשיים לגיוס) ...ונכון שאני אולי צ´ונגית והכל...אבל בסך הכל ניסיתי לעודד אותה. טל

SHMULIK TARUM

New member
השד הוא לא כל כך נורא

דבר ראשון קחי נשימה עמוקה המצב לא עגום עד כדי כך !!! זה לא כל כך גרוע להגדיל את הראש אני לא יודע מה הפז"מ שלך אבל באם יש לך קב"א מתאימה יתכן אפילו שתתאימי לקצונה מתי שהוא אל תשכחי שהקצינים שנותנים לך היום עבודה באם הם לא היו קצונה יעודית אזבטוח שהם היו חפ"שים כמוך ואכלו אותו חרא - עכשיו את יכולה לבקש שלא יעמיסו עליך כל כך הרבה תאמיני לי באם אתו קצין או קצינם לא חולים בסגמת ניתן להחליף איתם מידע אבל תמיד יש את הפתרון של בריחה לקצונה לבעלי מוטיבציה כמוך ושיבוץ מחדש לאחר מיכן או טופס 55 העברה מהבסיס אבל אחרי הכל לדעתי השד הוא לא נורא כל כך - לאחר כמה שנים את תצחקי על הכל ותזכרי את זה בתור חוויה שעברה תאמיני לי . באם את יוצאת השבוע הביתה אז שיהיה לך אחלה חמשוש

aliandra

New member
מוכר ולא אהוב...

אני מבינה את המצב שלך. הייתי פקידה במשך 5 חודשים, למרות שיש לי נתונים מאוד גבוהים (לאף אחד בצבא לא היה ממש אכפת בהתחלה), והייתי עושה עבודה של פקידה וחצי, כשחברתי למשרד היתה מנצנצת קלות. גם לקראת הבחירות הפילו עליי להדפיס חוברות ועשיתי הכל בגבורה יחסית, תוך טיפול (שלא מתפקידי) במחשבי המשרד וסיוע קליל עם המחשבים ביחידה. לא רק שהמפקדות שלי לא העריכו אותי, אלא גם, בסופו של דבר, הפילו עליי עבודות הדפסה רבות של מדור נוסף. כשהתלוננתי, בסופו של דבר, המפקדת שלי הסתכלה עליי בבוז. אני לא יודעת אם זה בגלל שהמוטיבציה שלי ירדה וראו את זה עליי (זה בהחלט לא השפיע על העבודה שלי בתחום ה"מקצועי"), או בגלל כל דבר אחר, אבל אף אחד לא יודע למה המפקדת שלי החליטה להעביר אותי מהיחידה לאחר כמה פעמים שהתווכחנו על נושא ההדפסות למדור האחר. אם היא לא היתה מעבירה אותי, סביר להניח שתוך מספר שבועות לכל היותר הייתי מבקשת העברה. היום, כמעט 5 חודשים אחרי, אני משרתת ביחידה טובה בתפקיד מפעילת מחשב, אחרי שעברתי שני קורסים ובערך 6 יחידות עד התפקיד הנכסף. לדעתי, אם יש לך פז"ם מתאים (פחות מ-8 חודשים זה מעולה), כדאי לך לבקש העברה, אבל קודם נסי לדבר עם המפקדים שלך, לנסות לגרום להם להבין שהם לא האנשים היחידים במשרד ושגם את, עד כמה שהרעיון חדש להם, בת-אדם. מקווה בשבילך שזה יעבוד. יעל.

למעלה