נשבר לי

summerinthecity

New member
נשבר לי

אחרי כמה חודשים שהוא ביקש ממני להיות סבלנית - עבדנו ביחד על פרויקט והוא לא רוצה לערבב עם יחסים אישיים, נוצר מצב שאחרי שסיימנו את הפרוייקט הוא רומז בעדינות שהוא רוצה להיכנס איתי למיטה. אמרתי לו בעבר שאני לא בחורה של סטוצים ואני נקשרת מהר והוא אמר שאין לו עם זה בעיה ושאני מבחינתו נסיכה ומגיע לי שיהיה לי טוב. והיום הוא לא יוצר איתי קשר אלא אם כן זה כדי לנסות להזמין את עצמו לקפה אצלי בדירה למרות שאמרתי לו שזה מהר מדי בשבילי. אני חושבת שהוא גבר מדהים ושאני לא רוצה לאבד את זה. אני בטוחה שאני דפקתי את זה כי אני מתוסבכת מדי. איך אני יכולה לגרום ליחסים האלו לחזור למסלול הנורמלי - לגרום לו לרצות להיות איתי ולא להכיר דרך מיטה. מעולם לא נכנסנו יחד למיטה ולא היה ביננו שום סוג של מגע אינטימי. לא הסתרתי שאני נמשכת אליו אבל הדגשתי שחשובה לי ההיכרות לפני כן. מה אני אמורה לעשות?

למה את מאשימה את עצמך על מי שאת ????

הוא רוצה סטוץ, יחסים לא מחייבים שכנראה יהיו מבוססים על הפן הפיזי.
את לא רוצה סטוץ. נקודה.

אין מה לחשוב שאת מתוסבכת רק כי הרצונות שלך שונים, הוא לא ייתן לך מה שאת צריכה, ואת כנראה תפגעי אם תשלי את עצמך
שאולי דברים יתפתחו אחרת.
הצרכים שלכם פשוט שונים וזה בסדר גמור, פשוט שמים גבולות.
אם אתם עובדים יחד, זה מצויין שאתם יודעים כבר כל אחד מה הוא רוצה, כך תוכלו להמנע מטעויות עתידיות .
פשוט מאד, תאמרי לו שאת לא מעוניינת בסוג כזה של קשר, וזה הכל.

תשמרו על יחסי עבודה חברותיים ותו לא, זה דווקא מאד פשוט .

summerinthecity

New member
כי הצלחתי להרוס את זה

למה שבנאדם יתאמץ כל כך להקסים אותי? היום לא צריך להתאמץ הרבה כדי להשכיב בחורה.
אמרו לי שאני מפתה לפעמים ומנתבת את השיחה לסקס

אני בספק אם הוא מתאמץ..

לפי מה שכתבת , אתם עובדים יחד, והוא אחלה בחור... נהדר.

זה שהוא מחפש סטוצים, לא הופך אותו לבחור רע, זה פשוט הופך אותו ללא מתאים לך.

2461

New member
מאיפה הסקת מכל ההודעה הזאת שאת מתוסבכת?

את הכל חוץ ממתוסבכת. את יודעת מה את רוצה ב100 אחוז.
ואם הוא לא מעוניין בקשר רציני (והוא לא, לפי מה שכתבת) - מה שנקרה - שיילך לחפש

summerinthecity

New member
היו מקרים שהעברתי מסרים סותרים

אמרו לי שזה עלול לגרום לגבר לשנות את הכוונות שלו וששידרתי שאני רוצה סקס למרות שהבהרתי שאצלי זה לא פשוט כמו אצל אחרות
אין לי בעיה עם סקס כמגע אינטימי אבל במסגרת זוגית ולא כסטוץ

amirilon

New member
מזדהה

אני כל כך מכיר ומבין את התחושה...דווקא מהצד השני...
הרבה פעמים מצאתי את עצמי שעשוע לבחורות שדווקא ממש רציתי קשר רציני איתן.
תמיד "נפלתי" על אלה שחיפשו להעביר עוד לילה...
זה היה ממש מתסכל. עד שאחותי הגדולה המליצה לי לבדוק מה בי לא בסדר, אולי אני משדר את עצמי לא נכון למי שעומדת מולי?
הלכתי לטיפול מציאת זוגיות של אריאן לב ואחרי מס' טיפולים בתת מודע הבנתי שגם אני צריך לשנות בהתנהלות שלי לא מעט...
אגב, חודש אחרי שסייבתי את הטיפול מצאתי את אהבת חיי...עוד 3 חודשים חתונה :)

לא מאמינה בזה בכלל...

בחור של מחפש סטוצים, לא ירצה אותם גם אם תבואי חצי עירומה.

זה עניין של אופי, ואני מאמינה שאם הוא רומז לך כל פעם על קטע של סטוץ, זה כי זה מה שהוא מחפש איתך..

אני ממש בספק שפתאום בגלל משהו שאמרת, הוא יחפש קשר רציני.

Megie

New member
היי

אין פה קשר במסלול רגיל..הבחור מעוניין ביחסים שנוגדים את מה שאת מאמינה בו.
מיותר בשבילך בכלל לשכנע או לשנות את דעתו, כי זה עלול להסתיים בבועה שמתנפצת בצורה לא יפה.
את לא עשית שום דבר שהוא לא בסדר-ליהפך, הגישה שלך מעוררת הערכה וכבוד.
לא תמיד אנחנו מחפשים את אותם הדברים כמו אלו שמולנו ואין הרבה מה לעשות עם זה.
את יכולה לדבר איתו על זה שוב-בהכוונה למקום רציני-ומשם להבין אם יש על מה לדבר בכלל או שזה פשוט לא יקרה עם הרדם הזה בשלב הנוכחי בחייו.
מראש אני ממליצה להתרחק מגברים שמחפשים רק את הסקס-כל עוד את לא שם, פשוט את עלולה להיפגע וחבל.
שיהיה בכל מקרה המון בהצלחה!

קודם כל, קבלי

לפעמים לא קל למצוא את שביל הזהב...

ממה שאת כותבת, את רוצה אותו וגם הוא מגלה בך עניין, אלא שאת מעוניינת בקשר רציני ולא רוצה סתם להכנס איתו למיטה.

נראה לי שאת גם לא בטוחה אם הוא מעוניין בקשר רציני או רק בזיון.

מה שאני הייתי מציע לך זה להתנהל בפשטות לפי מה שאת רוצה - ז"א, ליצור קשר, להבהיר שתשמחי לפגוש אותו ולהיות איתו... אבל לא לקחת את זה מיד למיטה. תגידי לי שתשמחי לפגוש אותו ותקבעי איתו לבית קפה, למשל.

אם זה לא מתאים לו - הוא רוצה ישר לקפוץ למיטה, הרי זה לא מתאים לך... אמנם חבל, אבל בשביל לבנות מערכת יחסים צריכים שניים, נכון?

באופן הזה, גם תרגישי שאת עושה כל מה שאפשר וגם תשמרי על הדרך שלך...

AceMagician

New member
מסכים עם אורן

נסי ליצור איתו קשר ולהבין את המניעים שלו.
רבעי איתו לבית קפה, מסעדה בקטנה או סתם בפארק.
תגידי שאת רוצה להכיר אותו.
אם הוא יסכים?
תראי איך זה זורם. אולי הוא יפתיע.

אבל שמרי על הערכים שלך.
איך לך סיבה להרגיש רע עם עצמך כי את נמשכת למישהו שאולי רוצה משהו אחד בלבד.

שלום

לאנשים יש צרכים. אפשר להתגבר תקופה ממושכת, אבל בשלב מסוים היצרים מציקים ורוצים קשר גופני. זה טבעי אצל כל האנשים המבוגרים והמפותחים. בכל-זאת, אף-פעם אל תיצרי קשר גופני בלי לרצות בו לגמרי. אם את מחבבת אותו ובעיקר אם את אוהבת אותו, וקשה לך עכשיו עם החלק הגופני, אולי תנסי לפחות לשמור אתו ידידות בהתחלה, ולאט בהדרגה כשהאהבה תתחזק לקרב את הקשר ולהפוך אותו לזוגי אם הוא טוב ונחמד אליך, הוא כנראה מחבב אותך. היי טובה ונחמדה אליו בטבעיות, והתרכזי בדיבור ולא במגע. את המגע צרי אתו בעיקר כמחוות רגש.
.

Tight Ass

New member
תעשי את הדברים בקצב שלך תמיד זה הכי חשוב...

זה שגבר רוצה הכל טוב ויפה.
אנחנו רוצים הרבה דברים אבל לא צריכים לקבל את הכל בקלות.
אם הוא לא מבין אותך בזה שאת רוצה היכרות קודם ואז נראה לאן מתפתחים הדברים אז הוא לא שווה אותך.

יש הרבה אנשים שיש להם לב רחב בעולם הזה שמוכנים לקחת את הזמן כדי להכיר ואחר כך בודקים לאן מתקדמים.

אם משדרים על אותו גל אז ממשיכים.. אם לא, אז למרות הכאב בזה שאת נקשרת מהר זה עדיף לך בכך שאת תיהיה שלמה עם עצמך בהיכרות או בקשר או בכל מקום.

נראה לי שזה הולך לקראת סוף ידוע

הכתובת על הקיר אומרת: ברגע שהוא יסמן V עליך הוא יאבד עניין....מיליון בחורות היו בסרט הזה

למעלה