נשבר לי

BBlackBird

New member
נשבר לי

לכולם מסביב יש מישהו ואני מרגישה דחוקה בצד. אני לא באמת בודדה, אספתי מסביבי קבוצת חברים מדהימה שלכולם אכפת ממני. אבל... לכולם יש את המישהו הכי חשוב הזה, כולם מספרים לי בפרטי פרטים ואני מקשיבה ומייעצת ומתעניינת. אני חושבת שיכולתי להיות חברה טובה. לא היו חסרות הזדמנויות אבל דחיתי את כולן. כל הזמן מנסים לסדר לי אנשים, עוד לא הבנתם את הרמז??? אמנם דיברתי על זה רק עם שתי חברות, אבל זה נראה לי די ברור שאני לא בקטע. אני רוצה לרצות את זה. אבל אני לא, אין לי מה לעשות לגבי זה. הלוואי והייתי שלמה עם מי שאני. אני רואה את עצמי נכנעת ונשברת ומשקרת לעצמי ולמישהו אחר רק כדי להיות נורמלית. לא יעזרו תגובות כמו שזה נורמלי וזה בסדר ותקבלי את מי שאת, כי זה לא נורמלי ואני לא מצליחה לקבל מה אני אעשה. אני פשוט מפחדת מהעתיד שלי... כשלכולם יהיו משפחות ולי יהיו חתולים. זה לא החיים שהייתי מאחלת לעצמי.

את בעצם גם א-רומנטית? כלומר: את לא מעוניינת בכלל בקשר זוגי? גם קשר ללא מיניות? וזה לא נורמלי. מי שאומר שזה נורמלי משקר. זה כן בסדר. ואת לא היחידה. ואת לא צריכה לשנות את עצמך, אם את לא רוצה. אם כן, זו כבר בעיה...

Clayborn

New member
מזדהה.

בסיטואציה דומה, פלוס המון המון דרמה... אני רוצה לקוות שזה לא יישאר ככה לזמן רב, אבל איכשהו, אני לא כל כך בטוח. אז, שנהיה אומללים ואבודים ביחד? [:

k500

Active member
מנהל
ציפור שחורה:

המשוררת יונה וולך כתבה באחד משיריה: "ציפור אחת שרה/ אבל לא את השיר שלה/ ציפור אחרת שרה מגרונה.." ולמה נזכרתי בזה? כי זה מה שעלה לי ברגע שקראתי את מה שכתבת. כמו שנאמר כאן, את לא צריכה להרגיש לא נורמלית רק בגלל שאחרים עושים דברים שנחשבים לרגילים (לצאת עם, להיות חבר של..). המונח נורמלי הוא נחלת העבר ומי שמשתמש בו הוא מי שרוצה שאחרים יסתכלו עליו בעיניים רגילות, להרגיש שהכל "בסדר". זו הסיבה שאחרים מספרים לך מה הם עושים ועם מי, זה כדי לסמן וי שהכל אצלם בסדר. זה לא אומר שהם באמת מרגישים את מה שהם מספרים לך. אם את לא רוצה ולא בקטע, כמו שאת אומרת, את לא חייבת לעשות שום דבר, גם אם זה נראה אחרת. בסופו של דבר את קובעת לעצמך איך לחיות ולא אחרים. להכנע ולהשבר לא יגרום לך להרגיש יותר מאושרת, אלא יכניס אותך לתסכולים מיותרים שרק יכבידו עלייך להיות חופשייה. אם את ציפור אמיתית, אין לך צורך במשקולות של אחרים, את יכולה וצריכה לעוף בקצב שלך. בהצלחה

למעלה