נשבר לי!

זלוטניק

New member
נשבר לי!../images/Emo129.gif

מהנכים,מהעניים,מהגימלאים,מעיירות הפתוח,מהסטודנטים,מהנגב,מיו"ש,מהחרדים,מש"ס,מהכנסת,מהשרים!!! כמה אזרח דפוק שעובד במדינה הזאת צריך לשאת על גבו השבור?????????????

בן לי

New member
וואלה. יודע מה ? לא חשבתי על זה ככה

למרות שהמדינה שלנו מוגדרת כמדינת רווחה. אין פה אמנם משטר סוציאליסטי אבל לדעתי זה דיי נכון שצריכים לעזור ליותר חלשים, ושמי שמרוויח יותר צריך גם לשלם יותר. הבעיה היא שהם לא משלמים מספיק יותר. רוצה לומר - מורידים יותר מדיי כסף לאלו שלא מרויחים מספיק כסף. עוד בעיה היא שאנשים מנצלים את המצב בצורה שלילית. הכוונה לכאלו שלוקחים דמי אבטלה ובמקביל עובדים שחור וכאלו דברים.

או בקיצור, מי מייצג את הרוב הדומם

את אותן משפחות ש"סוחבות" את המדינה על גבן. אני מחשיב את עצמי בגדול כאזרח שומר חוק. עובד בממוצע 12 שעות ביום (טוב אז בגלל זה אין לי זמן לעבור על החוק
) משלם מיסים (כי לא שאלו אותי אף פעם) ומרויח לא רע. אחרי שאני משלם ביטוח לאומי כמו גדול וביטוח בריאות כמו גדול (בעלות שבכל מדינה מערבית אחרת כנראה היו מצמידים לי אחות צמוד ע"ח הביטוח) ואני קצת מנוזל, אני צריך לשלם דמי ביקור לרופא. אם אני ממש חולה או נפצע חלילה ומפנה את עצמי לבית חולים. שלם בבקשה עוד 400-500 ש"ח לבית החולים. חוצפה? אז נכון, יש נכים, גמלאים והרבה נזקקים אחרים. צריך לדאוג גם לכולם ולעניות דעתי, כשהמדינה שלנו תתחיל להתנהל בצורה תקינה ולא כמו בסטה של החבר´ה (וזה קורה גם בימין וגם בשמאל) פתאום נגלה שיש לנו מספיק כסף לטפל בכולם ואפילו יישאר קצת עודף

למעלה