נשבר לי מD&D!

Wild elf

New member
נשבר לי מD&D!

נמאס לי. אני רוצה לירות, לשדוד, לנסוע במהירות ברכבים ולפוצץ לכל מני אנשים את הראשים בדרך. אבל אין לי מסטר. אצטרך להסתפק בFALLOUT TACTICS. סתם רציתי שתדעו.

garion20

New member
רגע

אתה רוצה להגיד לי שזה לא משהו טבעי ונורמלי להרגיש אני כבר לא מצליח להסתכל על בני אדם בלי לדמיין את עצמי זורק עליהם לפחות כמה כדורי אנרגיה אם לא מנחיט עליהם מכת אש מהשמיים מה? יש אנשים שפשוט דורשים את זה!!!

DDN

New member
תסביר את עצמך?

נשבר לך מפנטזיה או ממשחקי תפקידים? תעבור לשחק D20 Modern או משהו. . . . תשחק STAR WARS. בעיה למצוא אנשים שרוצים?

Wild elf

New member
ממש לא נמאס לי מפנטזיה

אני לא כל כך אוהב מד"ב בכלל ושונא את SW בפרט. אבל נמאס לי לשחק מו"ד. יש לי מסטר נחמד, אבל קבוצה מעפנה. ואין אף אחד אחר שאני מכיר מאשקלון. ואל תגידו לי לחפש בגילדיה, כי אני לא יכול להכנס לשם דרך פלאפון. אולי מישהו מוכן לחפש בישבילי?

Wild elf

New member
ממש לא נמאס לי מפנטזיה

אני לא כל כך אוהב מד"ב בכלל ושונא את SW בפרט. אבל נמאס לי לשחק מו"ד. יש לי מסטר נחמד, אבל קבוצה מעפנה. ואין אף אחד אחר שאני מכיר מאשקלון. ואל תגידו לי לחפש בגילדיה, כי אני לא יכול להכנס לשם דרך פלאפון. אולי מישהו מוכן לחפש בישבילי?

timur97

New member
הערה מתחכמת

את כל הדברים שכתבת אפשר לעשות במו"ד. phantom steed מגיע ל 240 פיט/3 שניות (husle mode) שזה כ90 קמ"ש ממתי יש בעיה עם לשדוד במו"ד??? קסמים ארוכי טווח מגעים רחוק יותר מאשר תוכל לירות עם כוונות ברזל. ואין כמו גרזן טובה כדי לפוצץ לאנשים את הראש.

DDN

New member
אתה מודע לזה ש

ברגע שרשמת "הערה מתחכמת", היא לא נראית מתחכמת כל כך? מה גם ש. . . .. כל מה שאמרת הוא נכון, ואין פה התחכמות. קבל

Wild elf

New member
צודק, אבל

כרגע בא לי MP5 במקום חרב, קלצ` חמוד במקום גרזן וRPG במקום FIREBALL. ושוב, מישהו מוכן לחפש בישבילי בגילדיה? דרך אגב, תכתבו לי בבקשה את שם האתר(לא בקישור). תודה

חפש בחנויות ספרים משומשים

אולי תמצא שם את twilight 2000 - משחק שמבוסס על מלחמת העולם השלישית, עם כללים ריאליסטיים להחליא (האגדה מספרת שצריך להוציא שורש ריבועי באמצע הקרב כדי לחשב נזק של רימונים). בכל אופן, נשק חם בשפע אפשר למצוא מספיק במילואים, אבל אז כבר מגיעים לגיל שמפסיקים להתלהב ממנו כל כך. ככל שעוברות השנים, אני לא מבין מה התלהבתי כל כך אז באביב של 97 מרובים. את לוחץ על משהו, משהו מלוכלך יוצא מהצד השני, ובסוף אתה סתם מתלכלך באבק וכל מיני זבל - קצת כמו לנסות לאכול שווארמה מפיתה מתפרקת בתוך רכב שעולה על פסי האטה - ואני בספק אם מישהו יכנה את זה "ההרפתקה הגברית הגדולה ביותר".

בורן

New member
בדיוק (על timur97)

מסכים עם כל מילה, חוץ מהגרזן- יותר נוח לפוצף ראש עם פטיש קרב- אם אני לא טועה גרזן בכלל לא מוגדר כנשק מוחץ!!

למעלה