נשבר לי מ-Far Cry 3

golan2072

New member
נשבר לי מ-Far Cry 3

באופן כללי התחיל להיות רפיטטיבי, עכשיו הוא פשוט "שכח" שמירה שלי והחזיר אותי אחורה דיי הרבה זמן משחק. אז נשבר לי ממנו. לא רק בגלל ש"שכח" לי שמירה (אני אגב שונא את מערכת השמירות שלו) אבל בכלל, די מיצה את עצמו כי הוא דיי רפיטטיבי ו"שטוח".

לא בטוח מה בא לי לשחק עכשיו. האופציות שפחות או יותר עומדות על הפרק:

לשחק שוב את DRAGON AGE 1 ו-2 (3 לא יפעל על המחשב שלי). או אולי רק את 1, כי 2 אמנם משחק נחמד בעליל אך פחות משובח.
לשחק שוב את MASS EFFECT כמובן הטרילוגיה מההתחלה ועד לסוף. שיחקתי לפני כמה חודשים אבל עדיין משחקים גדולים...
Bioshock Infinite שעוד לא שיחקתי ושיש לי ב-STEAM.
לשחק את DISHONORED שעוד לא שיחקתי ושיש לי ב-STEAM.
לשחק PILLARS OF ETERNITY שעוד לא שיחקתי ושיש לי ב-STEAM ושתתמכתי בו ב-KICKSTARTESR.
לשחק את RAGE שעוד לא שיחקתי ושיש לי ב-STEAM.

golan2072

New member
שמעתי שהוא דומה לThief

זה נכון? ואני מדבר על המשחקים המקוריים משלהי המאה העשרים, לא הרימייק שיצא לאחרונה.

Wolfinix

New member
לדעתי PILLARS OF ETERNITY ושווה גם לנסות את RAGE

רק בשביל לראות אם הוא הטעם שלך (ואם יש לך באגים אתו) בעקרון הוא משחק חביב מאוד "וקליל" וזה אולי יתקן לך את התחושה מעודף FAR CRY 3

בנוגע ל DRAGON AGE ול MASS EFFECT הן אכן סדרות מעולות ששווה לשחק בהן מספר פעמים...אבל אם יש לך תוכן שעדיין לא ניסית במשחקים אחרים לדעתי עדיף אותו על לשחק שוב ועוד אחרי ריצה יסודית שעשית לא מזמן...

Wolfinix

New member
לצערי בזה אני לא יכול לעזור...אין לי עדיין את המשחק

רק מפנטז עליו

shemerkuz

New member
לוחם

קראתי הרבה שאומרים ש Cypher הכי חזק בקרב,
אבל בת'כלס - אתה שולט על קבוצה גדולה שיכולה להכיל את כל הקלאסים, אני מצטער עכשיו שלא לקחתי לוחם פשוט וחיזקתי אותי כדמות הראשית.

golan2072

New member
כרגע אכן התחלתי את המשחק עם לוחם בן-אנוש

שנלחם עם מגן וחרב.

צרות של עשירים

כל הרשימה שלך, למעט rage שאותו לא מכיר, מעולה.
&nbsp
אני הייתי מצמצם את הרשימה למשחקים שלא שיחקתי עדיין ושלושת האפשרויות נהדרות.
אם אתה רוצה לשקוע עמוק, לך על PoE אחרת הייתי ממליץ על ביושוק.

למעלה