נשבר לי ממכם

נשבר לי ממכם

ומכולכם ההומואים המגעילים היורדים הפחדנים החילונים המאוסים המושחתים השקרנים הנשים הזולות השמאלנים הפלצנים הפוליטיקאים המטומטמים היפיי נפש הטיפשים הפלסטינים המפגרים האלימות המזורגגת האליטות ההורסות העשירים המושחתים השוטרים הרמאים השופטים הטיפשים בגלל כל זה תיהרס מדינת ישראל ולכם לא אכפת!!! אתם יושבים שם בחול וממדינת ישראל לכם לא אכפת??? יושבים על גג העולם ומדברים שטויות ולכם לא אכפת!!! תתחילו להתעורר ולהראות שלכם ממדינת ישראל כן אכפת!!! כשתרצו לחזור לארצכם בישראל תראו כי לא נשאר כלום ולכם לא אכפת!!! תשנו , תועילו , תתרמו , תתנו , תעזרו .

fantom

New member
אוף אתה,../images/Emo47.gif

מה אתה רוצה מאיתנו יאופניק שכמותך??? ובמה אתה מועיל בדברים האלו?? למה מי אתה?? מה אתה??? לך מפה ! קישתא לך!! איש רע שכמותך רגע, אולי אתה צריך טיפול ואני סתם פוגע בטיפול ??? לאאאאאאא אתה סתם אדיוט שרוצה תשומת לב אז הנה תשומת ה
שלך מימני חוץ מזה שלשנות את העולם צריך לעשות מעשים ולא לתת לנו מונולוג מהעכוז אז ידידי , לך לך מארצך וממולדתך ולך לארץ לא נודעת ושלא נדע עליה כי המקום שבו אתה דורך קדוש הוא ואתה פוגע בגדושתו , אתה סתם פלצן!!! אהה , וערב טוב לך דן

אל תקרא לי ידידי

ובמה אתה מועיל למדינת ישראל בזה שאתה בחול וכאן אנשים נהרגים נפצעים ??? אל תספר לי שטויות בזמן שאתה יושב בראש המגדל ומסובב את העולם אני פלצן? אני אופניק? אני איש רע?אני נותן מונולוג מהתחת? חשבת אולי שאני אומר דברים שאני רואה יום יום ?? על האנשים המושחתים שכמותכם שמנצלים את המדינה בזמן שאתם בח"ול? ממשיכים לסחוט את ביטוח לאומי על חשבון העניים בישראל??? אז אתם נמאסתם!!! אתם מגעילים אותי!!!נשבר לי ממכם !!!

lilo

New member
רגע רגע...

סליחה שאני מתערבת בויכוח המרתק הזה... אבל, מר לשנות את העולם, במה אתה עוזר כשאתה נמצא פה בארץ ומתפוצץ בפיגועים? לילו (נשארת בארץ)... נ.ב. לצערי, יש כאן כמה אנשים שעוזרים בחו"ל לארץ הזאת, הרבה יותר מימה שאני ואתה ביחד עוזרים, כשאנחנו מתפוצצים פה עם כולם (טפו טפו טפו).

לא טוב לך

את יכולה ללכת בעקבות אותם בוגדים ומי בדיוק עוזר למדינת ישראל בחו"ל??? הם עוזרים בחוץ ואנחנו מתפוצצים , אחלה של עזרה נקייה

lilo

New member
הופה הופה... עד כאן!!!

לא אמרתי שלא טוב לי... עובדה שאני נשארת פה... רק שאלתי, איך זהה שאתה נשאר פה עוזר למדינה? לילו (לא מבינה למה "לשנות את העולם" רוצה לסלק אותה)...

lilo

New member
אוקיי...

אז אתה פה... "מכה שורשים"... איך זה בדיוק תורם? אתה מתנדב איפושהו? עוזר להגברת המודעות בעולם למצב בישראל? אולי מלמד עברית עולים חדשים? או שאתה עוזר לילדים משכבות חלשות ללהתחזק, ואולי אפילו לשרת בצבא בתפקידים קרביים?! מה בדיוק הכאת השורשים שלך תורמת למדינה?! מי בכלל יודע שאתה קיים פה (חוץ מחברים ומשפחה)?! מי במדינה באמת ירגיש בחסרונך אם תרד מהארץ (שוב חוץ ממשפחה וחברים)? אה? לילו (עדיין לא מבינה)...

אני את שלי עושה

בכל מיני דרכים במדינה , וכן אני מתנדב ועוזר לקשישים ורואה את מצבם העגום אחרי שהם תרמו המון למדינה , אז אל תלמדי אותי ציונות מהי

lilo

New member
יפה מצידך...

אתה את שלך עושה, ואני רוצה להאמין שגם אני את שלי עשיתי, עושה ואמשיך לעשות... יפה מאוד שאתה עוזר לקשישים ומתנדב... ולרגע לא ביקשתי ללמד אותך מהי ציונות... נדמה לי שאחת המטרות של הציונות היא לחזק את הזיקה של היהודים בגולה למדינת ישראל... ותאמין או לא, יש כאן כמה שמה שהם עושים בחו"ל זה לעזור לקהילה היהודית... ללמד אותם עברית... ללמד על הארץ הזאת שאני מאמינה שגם להם היה קשה לעזוב (כל אחד בגלל סיבותיו, ולא משנה מה הן)... כל אחד מהאנשים כאן שלא גרים בארץ השאיר מאחוריו משהו... משפחה, חברים וזכרונות... ואין לך מושג כמה שהאנשים פה דואגים אחד לשני ולמשפחות של אחרים כשקורה משהו בארץ... זה אחד הפורומים האחרונים כאן שאפשר להגיד על החברים בו שהם מנותקים מהמדינה הזאת... אני יכולה לספור לך כבר עכשיו לפחות 30 פורומים פה (שחבריו גרים בארץ) שחוץ מחצי הודעה בסגנון "אני חי! אל תדאגו לי" או "שמעתם? היה שוב פיגוע בי-ם", אף אחד לא טרח להראות יותר דאגה מזו שחברי הפורום הזה מראים... אז, "לשנות את העולם" יקר... אני לא יודעת מי אתה, איפה שירתת בצבא, איפה אתה גר, מה אתה עושה בחיים, או כל דבר אחר שאמור לעזור לי "לתהות על קנקנך" (מה זה הביטוי הזה?!)... אני רק יודעת שאת האנשים פה אין צורך ללמד מהי ציונות... הם ציונים בדרכם, מי פחות ומי יותר... הם אוהבים את הארץ הזו וכואבים איתה מרחוק... אולי לך זה נראה מגוחך ומעשה פחדני מצידם... אבל זו דרך החיים שהם בחרו לעצמם... ועל הבחירה הזו, אני נותנת להם את כל הכבוד שמגיע להם כבני אדם שבחרו איך לחיות את חייהם. מקווה שגם אתה תעשה את זה עם הזמן... לילו (נשארת בארץ)... נ.ב. אם הם מנצלים את המדינה, פחדנים וכו´... מה תגיד על בני הישיבות שלא משרתים בצבא וחיים על חשבונינו?!

אני לא תלמיד ישיבה

מעניין אותי אם ראית את התגובות שלהם לפיגועים בארת , שתים שלוש שורות וזהו , ובכלל חלק מחברי הפורום אפילו לא שירשרו הודעה בשירשורי הפיגועים, טוב לדאוג למדינה כאשר אתה לא נמצא בה אבל אם הם היו נמצאים כאן הבוגדים הם היו מבינים אותנו , חלקם בכלל בטח מאשים אותנו הישראלים במה שקורה כאן מבחינה בטחונית וכן ! הם מנותקים מהעם , תפתחי את העיניים שלך ותתפכחי!!!

lilo

New member
יופי...

ראיתי את התגובות... ואני מודה שגם אני לא שירשרתי בשירשורי הפיגועים... הרמתי טלפון לכל חברי, מכרי וכו´ (זה בדיוק מה שהם עשו) כדי לבדוק אם הם בסדר... יש בימינו עוד דרכים לבדוק אם בן אדם חי, ורובן אפילו יותר יעילות מכתיבת שירשור בפורום. האנשים כאן מבינים אותנו יותאר מימה שאתה חושב... נראה לך שהם נולדו בחו"ל? נראה לך שהם לא באים לבקר בארץ? לא קוראים עיתון? לא רואים חדשות? לא מדברים עם המשפחה שלוש פעמים ביום?! הם כן!!!!! כתבת שחלקם בטח מאשים אותנו הישראלים במה שקורה כאן מבחינה ביטחונית.... לא נעים לי להגיד את זה אבל אני אתעלם מחוסר הנעימות... אתה מזיין את השכל (סליחה על המילה)... אין כאן אחד, שמאשים אותי ואו אותך במה שקורה כאן... אל תכתוב דברים בלי לבדוק... נכנסת לכאן בלי להכיר, בלי לבדוק, בלי לקרוא כלום... על סמך מה אתה מאשים את האנשים כאן בדברים האלה?! על סמך מה אתה תוקף אותם?! על סמך זה שהם חיים בחו"ל?! דבר אחד תלמד עכשיו ולחיים בכלל... לעולם אל תשפוט אדם לפני שאתה מכיר אותו! לילו (נשארת בארץ למרות הכל)...

lilo

New member
אם כבר אז פאתטית..

ולא אני לא פאתטית... אני פשוט מכירה אותם יותר מימך... זהו...
לילו (נשארת בארץ)...

pomelit

New member
גם אני רוצה להיות פתית!

נמאס לי להיות פריכית אורז.

pomelit

New member
מה אפשר לעשות עם פריכיות:

Rice crispy buns Ingredients Cooking chocolate Rice crispies Boiled water Method 1.Melt the chocolate into a bowl 2.Pour in a half of a box of rice crispys 3.Mix rice crispy in with the chocolate 4.When rice crispies are done put in paper cases​
יש גם מתכון לפריכיות עם חמאת בוטנים, אבל זה כבר מאוד אמריקאי, אז החלטתי לוותר על זה. לדעתי זה מאוד תורם למדינה

pomelit

New member
טוב - כאן נדרשת תגובה רצינית

כי יש כאן דיון מאוד מעמיק ומהותי, ולכן אני רוצה לרדת לפרטים הקטנים. הקץ לפריכיות! יבואו הפתיתים לאלתר. אני מקווה שהמהפיכה הזו תביא לשינוי אמיתי במדינה, יפתור את הסכסוך הישראלי פלשתינאי, יביא לשוויון בין המינים, יפסיק את המיתון ויבנה את מגדלי התאומים מחדש.

למעלה