נשבר לי!!! כמה אפשר?

נשבר לי!!! כמה אפשר?

כמה סגולות ,כמה תפילות, כמה אפשר עוד לאכול את הלב ואין ישועה? לפעמים אני מרגישה שאני רק קוראת טקסטים שלמים ואפחד לא שומע חס וחלילה איך מתמודדים עם הלבד הזה שכל החבר'ה כבר נשואים עם ילד או שניים ורק את עדיין מחפשת? סתם רציתי לפרוק לילה טוב חתולית אגב-אני לא רוצה מסרים עם הצעות לבחורים...זו לא המטרה בכתיבת ההודעה ב"ה לא חסר הצעות.

בת תורה

New member
יקירתי.מצבי גרוע משלך.חברותי עם 3

ו4 ילדים.. ויש להודות שבדיוק במילים אלו בכיתי לגיסתי לפני שעה.

אסור להתיאש תאמיני לי שתפלות לא

של בת מלך לא חוזרות ריקם כל אחד/ת מגיעה הזמן שלו וב`ה גם שלך עוד השנה בהצלחה

לחיות את חיינו

במחשבה שהם חלקיים זה אכן דפוק לחלוטין. תביני,זו לא מלחמה לחיות לבד.לא יותר מלחיות ביחד. אי אפשר לחיות את מה שיקרה ´מחר´ אפשר רק להתמודד עם מה שיש לנו כעת... אסור לנו לחשוב שהחיים הם שם ואח"כ החיים הם כאן ועכשיו!!! צריך לחיות אותם צריך ללמו דלהתמודד עם הלבד. אי אפשר לחיות כאילו אני חסר,חצי,מחולק... החיים לא קשים,החיים הם איך שאנחנו תופסים אותם ומה שאנחנו עושים מהם. מה לעשות,כל החיים הם נסיון אחד גדול,כל הזמן יש התמודויות שונות, ככה זה,מכשולים יש כל הזמן והשאלה היא איך אנחנו לוקחים את הקושי ואיך מתמודדים איתו. יש מי שמתחתנת מהר ולא מצליחה להביא ילדים יש אנשים שמתחתנים מהר ובגיל צעיר ופתאום שלא נדע מגיעה מחלה או צרה אחרת לכל אחד יש את התיק שלו. אנחנו עדיין לא נשואים וכנראה שאלו הייסורים שלנו ובע"ה אחרי שנתחתן יהיה לנו הרבה יותר טוב כי את הייסורים שלנו אנחנו עוברים עכשיו. נכון,יוצא לך לראות זוגות... יוצא לך גם לראות מליונרים וסינים ואנשים גבוהים ואנשים נמוכים וגברים ונשים וילדים וזקנים זה לא צובט?! למה לא??? מה בעצם ההבדל??? אין ממש... אל תחכי לזוגי כדי להרגיש טוב. תרגישי טוב!!! הוא יבוא ותרגישו שניכם עוד יותר טוב!!!

קל להגיד... אבל המציאות היא שהחברה לוחצת

שאני עצמי נהיית לחוצה וחסרת סבלנות, שהמשפחה מציקה וכל יום שעובר לא משפר את המצב.. שאני מתעסקת בזה 24+ שעות ביממה, שזה פשוט מוציא לי את השמחת חיים שלי וכולם אומרים מה את דואגת ואני דואגת כי נראה לי שזה לא יקרה לי אפעם חס וחלילה

כל אחד

שילך עם האידיאל הפנימי שלו כל אחד שילך עם מה שמתאים לו ועם כל הכבוד לאבאמא וכל הסובב הלוחץ-מלחיץ לא אלה הם שיצטרכו בסופו של דבר לחיות עם המיועד 60 שנה {ולחיות 60 שנה ליד מישהו שלא ממש מתאים לך,זה לא כ"כ נעים...}

דיתIש

New member
למה את מתעסקת עם זה כל הזמן?

תזרמי ותהני בחיים. יש בחיים עוד גוונים חוץ משידוכים. להתעסק כל הזמן בשידוכים זה המתכון לתיסכול כי את בוחשת באותה קלחת שלא יוצא ממנה כלום. (זה כמו ספירת העומר, בגלל שסופרים כל יום זו נראית תקופה שעוברת לאט) כי חוץ מלהתפלל אין הרבה מה לעשות. אז יאלה, תהני ממה שכן יש לך. ובטוח יש לך הרבה. ואם החברה לוחצת- תלחצי עליהם בחזרה שהם מוזמנים לחפש בחור מתאים לך.

נזכרתי

אמר פעם משגיח חכם וצדיק בישיבה, בחורים מבוגרים, חישבו בעצמכם, אם לבסוף תעשו שידוך טוב, בוודאי תאמרו, היה שווה לחכות... אם חלילה לבסוף לא תעשו שידוך טוב, בוודאי תודו שהיה שווה לסבול פחות....

תורידי את האף הכל יסתדר...

לחשוב שאני הכל זה שורש רע, ובנושא שידוכים הרבה יותר.. אז א` לא אני מנהל את העולם. גם אם יש לי את יכולת ההחלטה.. יש מישהו שמנהל ה כ ל. כמובן להוריד את האגו העצמי. להפסיק לחשוב שרק אני יודע/ת מה טוב לי, (ואיך) אני יחליט, ואני ורק אני מבין. [אולי הגזמתי, אבל כמות האנשים שצריכים לנחות לקרקע מתעצמת מיום ליום] בוחרים בן זוג להתחתן! להקים בית!! לא לחברות ולמשחקים.

דרוmי

New member
אתה חש אלוקים?

נכנסת כבר לעמקי נשמתה ואתה יודע מה הסיבה שהיא עוד לא מצאה את זיווגה?

דרוmי

New member
לכל סיר יש מכסה

מתי שכתוב לך שתמצאי את זיווגך בע``ה.אז זה לא יאחר אפילו לא שניה אחת יותר.

למעלה