נשבר לי כבר ממכם!!!!!!

bluewater

New member
נשבר לי כבר ממכם!!!!!!

תגידו אתם לא מבינים?????? אז אני יסביר שוב: כאן איןןןןןןן סקס!!!!!!!! אז לכל המחפשים-אתם טוחנים מים! תמשיכו להשלות את עצמכם ולפרסם פה הודעות מין...גם ככה אף אחד לא יענה לכם..אתם רק עושים מעצמכם צחוק!!!! אני לא מבין....אתם רוצים שאני יעשה לכם לינק לפורום סקס??? רוצים שאני ישים לכם מוצץ בפה???? רוצים חיתול??? כאן נכנסים אנשים שמחפשים את הקסם שבאהבה ולא את הסקס כדבר מובן מאליו! פה יש אנשים רצינים שבאמת חסר להם הצורך של לתת ולהעניק...ולא בצורה שאתם חושבים שצריך להעניק! אני לא אומר שלא צריך להיות סקס באהבה...נהפוך הוא! זה דבר דיי חשוב במערכות יחסים. אבל אתם לא מחפשים מחוייבות....אתם מחפשים בשר! אני מקווה שהבנתם פעם אחת ולתמיד! שבוע טוב!

***Jewel

New member
יחי האופטימיות...

בלו, אהבתי את ההודעה...אבל אתה באמת חושב שזה יעזור? נראה לי שיש כאן אנשים שכל כך עסוקים בלחפש את עצמם (או את אחרים, לצורך העניין...) שזה לא ממש יעזור. אבל לא נורא, יחי האופטימיות... דרך אגב, יש כבר פורום סקס, אולי נעשה להם לינק לשם...? ;-)

doron_i

New member
לחמודה

היא לך אם את בין הגילים 20-30 צרי איתי קשר בicq אני ממתין לך

***Jewel

New member
???

סתם מתוך סקרנות, מי החמודה? אני בטוחה שגם היא תשמח לדעת... בהצלחה! :cool:

sdavid

New member
מה את/ה אהבל?

את/ה לחוצ/ה מדי,מותק את/ה זקוק/ה לזיון דחוף להירגע

ronenw22

New member
100% צודק H-)

בלו, אתה צודק במאה אחוז, אני בהחלט חושב שצריך לעשות סוף לבלאגן הזה. ואולי באמת כדאי לעשות קישור לאתר סקס בשביל המסכנים. רונן

noam011

New member
מה אכפת לך שידברו על מה שרוצים

לא נאה לך ? אתה לא חייב להגיב או לקרוא זה מקום פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שהוא רוצה

***Jewel

New member
נו, אז מה יהיה?

נו, אתה רואה בלו? המחאה שלך גרפה ביקורות ממש נוקבות! אני לא יודעת אם זה מתוך השעמום שתופס את האנשים, או פשוט מתוך סקרנות גרידא. ולכל החרמנים המשועממים, אני מציעה שנסדר איזה לינק או שניים (וגם רונן חושב כמוני...). אז, שוב, יחי האופטימיות... ותשלח איזה מייל או שניים, למרות שסוגיית הגיל עדיין בדיון...

bluewater

New member
קישור לאתר סקס! עליי!

הבטחתי ואני מקיים אז לכל החרמנים\יות קישור למטה על חשבון הבית! דרך אגב JEWEL ניסתי לפענח את השם שלך ולא כל הצליח לי(יוצא לי ג`וול,יוויל). איך,לעזאזל,קוראים לך???

***Jewel

New member
עוד לא החלטתי אם לצחוק מזה...

בלו, חמוד שלי, Jewel זה השם, לפחות כאן...אל תנסה לשבור את השיניים, זה הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך... הקטע של הלינק היה חכם...נקווה, במן צורה נאיבית שכזו, שזה גם יעזור... אתה באמת חושב שהם ילכו לשם? זה יהיה ממש מבדר...

אהבתי.

האמת היא שלא יכלתי שלא להגיב...ישר כח. אז מסתבר שכן יש צדיק בסדום אני לא צדיקת הדור אבל אין ספק שהחברה דפוקה לגמרי בכל הקשור במערכות קשרים ובפרט הגבר הישראלי הממוצע...אז מה עושים???כלום.מי שלא מבין הוא היחיד שמפסיד. אבל אני בטוחה שכל אדם יחפש בשלב מסויים בחיו את אהבת-חיו.ומחויבות נשמעת מרתיעה גם אצלנו הבנות וזה דבר שיגיע לבד כשאתה אוהב וזה דבר נפלא שזה מתוך רצון ולא הכרח.[תגיד את האמת...ניסית להרשים אותנו או שזה באמת?ואם זה באמת יש לך חברה?

bluewater

New member
פשש....איזה תגובות.......

קודם כל אני מודה לכולם על התגובות וגם לביקורות השליליות! כל אדם רשאי להביע את דעתו ולא כולם חייבים להסכים עם הדעה שלי. דרך אגב אני לא מנסה להרשים פה אף אחד.פשוט הגעתי למסקנה שמישהו חייב לעשות פה קצת סדר בבלאגן. ובתשובה לשאלתך אסתר,אין לי חברה כרגע(ואני מסכים איתך עם הקטע של המחוייבות). אז תעשו חיים חברה וביי בינתיים! :)

ronenw22

New member
למלכה

יש הרבה צדיקים בסדום, אך קולם חלש ואינו נשמע אלא כקול האדווה... או כקול ענות חלושה... (תנו לי להתלהב - רק לפני שבוע סיימתי פסיכומטרי). בקיצור בנות - תנו צ`אנס... לא כל הבנים זבל :) לילה טוב

למעלה