נשבר לי ה

The Exorcist

New member
אין מה לחפש מגבר...

תוך 10 דקות אתה יכול למצוא אחד. הבעיה שלך היא שאתה רואה משהו גדול ומתלהב. (אל תגיד שזה לא נכון) תקנה מגבר 10 וואט של איבנז/מרשל/פנדר/פיווי וזהו!

Petrucci-jr

New member
אני צריך 40 מקסימום(עזרה../images/Emo53.gif

אני כרגע בחזרות מסתפק מ 15 ואט ואני מכפיל תאיכות בעזרת אפקטים מי שיכול למצוא לי מגבר טוב לחזרוצ כמובן שיהיה חזק נ.ב החדר שלנו הוא כולה 3 מטר על 3 מטר אמרו לי ששלושים של פיווי יהיה מצוין אבל אני לא יודע תעסרו לי בכל מקרה

insomniac

New member
טוב אז ככה..

אני קניתי לפני שבועיים ככה מגבר 50 וואט של מרשל עם שני ערוצים ואפקט ריוורב פנימי, למגבר הזה יש ערוץ אוברדרייב בן זונה!!! פשוט צליל מדהים... אחרי הנחות למוסיקאים, המחיר יצא 22000 שקל בחלילית, המגבר פשוט מצויין לדעתי... MG50RCD... אני ממליץ רון.

Petrucci-jr

New member
אוקי אז ככה

לי יש 1000$ מקסימום להוציא חשבתי לקנות 120w cabinet + 120w head

The Exorcist

New member
למה אנשים מתעקשים על משהו שלא

צריכים? דבר ראשון העלות משלוח תעלה לך הרבה יותר מאשר אם תקנה מגבר COMBO. דבר שני, אתה צריך את זה לחזרות נכון? אז מה יש לך לעשות עם 120 וואט? אמרת קודם שאתה צריך מקסימום 40 וואט נכון? מרשל: AVT20 MG30RCD AVT50 (למרות שזה 50 וואט) CRATE: GX30M GFX30 ויש עוד רשימה ארוכה. אל תקנה משהו שאתה לא צריך, אתה צריך מקסימום 40 וואט אז תקנה מקסימום 40 וואט.

Petruccijr

New member
מה דעתך?../images/Emo79.gif

יש לי הנחה בכלי זמר הגיטרה שלי שווה 3300 והיא עלתה לי 2500 סתומרת שכמה יעלה לי המגבר בערך בכלי זמר ועם אני יזמין אותו ממיוזיק123 בקיצור תן לי קצת הסברים

The Exorcist

New member
כלי זבל לא מייבאים מרשל.

לך לכלי זבל. תקח מגבר 25 וואט של פנדר ונגמר הסיפור.

למעלה