נשבר לי הלב הרסיסים מפוזרים בכל הבית ונגמר לי הסופר גלו. מה לעשות?
א אבנר אפי New member 8/11/06 #3 תמצאי סטוץ אולי זה לא יתקן את הלב מיד אבל אחרי מספיק ממנו יהיה לך די והותר חומר דביק לעשות בו כרצונך [תיקונים, ילדים, מכל הבא ליד].
תמצאי סטוץ אולי זה לא יתקן את הלב מיד אבל אחרי מספיק ממנו יהיה לך די והותר חומר דביק לעשות בו כרצונך [תיקונים, ילדים, מכל הבא ליד].
M MoonMadness New member 8/11/06 #5 זה כבר אי אפשר לתקן ישר לאשפח. לגבי הסופר גלו, הנה פטנט: פתחי בקבוק יין, תגידי "סופר" ומיד תשתי לגימה. יש לחזור על התהליך עד להשגת הכמות הרצויה.
זה כבר אי אפשר לתקן ישר לאשפח. לגבי הסופר גלו, הנה פטנט: פתחי בקבוק יין, תגידי "סופר" ומיד תשתי לגימה. יש לחזור על התהליך עד להשגת הכמות הרצויה.
א א המקורית היחידה New member 8/11/06 #6 אתה נחרץ מאד אבל למה לזרוק ?! אפשר פשוט להזיז הצידה, ולהביא חדש. מי הזיז את החריץ שלי, מי?
M MoonMadness New member 8/11/06 #7 אם גם את היית נחרצת לא היה זז לך הנחריץ. ולידיעתך, צידה לא מזיזים, צידה לוקחים לדרך.
ש שירות לקוחות שלום New member 8/11/06 #8 אה, זה היה החריץ שלך? אני, הזזתי, והחזרתי למקום הזזתי, והחזרתי למקום הזזתי, והחזרתי למקום
א א המקורית היחידה New member 9/11/06 #11 כבר הסברתי לך, העולם לא שחור לבן. ועכשיו תרשמי הטרדה מס 47 : " מותק "
M MoonMadness New member 9/11/06 #14 העומד בפני הלצון שיקום! <מחלקת שיקום לבבות שבורים באמצעות הומור דלוח>
M MoonMadness New member 9/11/06 #16 רוצה לאחות? פני לאחות. (רוצה לשחק באח ואחות באחו מול האח? אח, זה יהיה אחלה אחוש אחול מניוקי)
א א המקורית היחידה New member 9/11/06 #19 לבבות על שיפוד קרעו לך את הלב ? קראי לנו.נאכיל אותך עד שתתרצי.