נשבר לי הלב

luli74

New member
נשבר לי הלב../images/Emo14.gif

אני מתחילה לחשוב שיש משהו קוסמי שהחליט למרר את חיי. אז האנדו' בשליטה (אני מקווה, השבוע יש לי ביקורת ראשונה אצל סוריאנו אחרי הלוקרין), אני מרגישה די בסדר, ומה שמחזיק אותי מעל המים היה המחשבה והידיעה שאוטוטו נוסעים לאוקראינה להיפגש עם הילדון שלנו. ואז, ביום חמישי האחרון חוקק חוק חדש באוקראינה שמגביל אימוץ ילדים- אפשר לאמץ רק ילדים בני חמש ומעלה. לא יכלו לחכות עם זה עוד קצת...? חיכינו מנובמבר, קיוינו, ייחלנו, ועכשו, רגע לפני, הכל מתרסק. אני יודעת שאני אתמודד גם עם זה. ובכל זאת, זה יה הסיכוי האחרון שלי לילד. לא יכולה לעבור עוד הפריות, לא מסוגלת לעמוד בעוד הפלות. ולא, אני לא רוצה ילד בן חמש. לא מבינה למה כל אסונות האלה נופלים עלי.אני רק מתחילה לראות את האור, ושוב מישהו מפסיק את הזרם.

galim29

New member
אוי מותק../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הלב שלי איתך. יש מצב לבדוק על מדינות נוספות? החוק נכנס לתוקף כבר מעכשיו? אולי אפשר להקדים את הנסיעה? בדרך כלל יש טווח זמן שנותנים לחוקים להיכנס לתוקף... מתארת לעצמי שבדקת את זה לעומק. לא מכירה את תחום האימוץ בחו"ל. רק יודעת כמה את מחכה לקיץ שיגיע, ואנחנו איתך. אם יכולה לעזור, אני כאן. שולחת לך המון
.

לא לאבד תקווה

אני בדרך לתהליך פונדקאות אחרי המון שנים של IVF אני גם בתחילת תהליך לא קל שנחשב לפורץ דרך בתחום הזה אני כ"כ מבינה אותך ויחד עם זאת ,אולי באמת כדאי לברר על מדינה אחרת הכי חשוב,להבין שאפילו אם בסיום התהליך תקבלי לידייך ילד בן 4 או 5 הגשמת חלום לך וגם לו! תשתדלי לראות תמיד את החצי המלא,אני מבטיחה לך שזה לא קל אבל אנחנו הרי גיבורות! בהצלחה גדולה

אוי ../images/Emo201.gif

מה עם אמוץ ממדינה אחרת? אימוץ בארץ? בטוחה שתמצאי בסוף את הדרך ותהי אמא. תהי חזקה

אני נוטה להניח שהחוק החדש לא יחול עליך

לא הגיוני שיחילו חוק רטרואקטיבית על התיקים שנמצאים במרכז. מחזיקה לך אצבעות
ומייחלת יחד איתך

זהבה240

New member
אני לא יודעת איך זה באוקראינה

אבל בעבר במדינות בחו"ל, כן החילו את החוקים הללו רטרואקטיבית, אפילו על זוגות שהיו בסיום ממש של התהליך. זהבה

פיצ 50

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

רוצה להאמין שאם חתמתם כבר על מסמכים טרם חקיקת החוק אולי החוק לא חל עליכם....ובכלל זה חוק מטופש ונטול הגיון...אבל מי מחפש צדק כשלפעמים נדמה שהוא הלך לאיבוד בעולם שכזה.... יקירתי לעולם אל תאבדי תקווה, תדעי שתמיד מחר השמש תזרח.... ויש ילדים והמון שממתינים שמשהו אוהב יאמץ אותם....אז אולי במדינה אחרת??? מחזיקה לך אצבעות.....

luli74

New member
אין עדיין חדש..אבל רוצה להודות לכם על ה../images/Emo201.gif

אין הרבה חדש. האיש שלנו בקייב מנסה לבחון אופציות שונות, אבל החוק יחול באופן מיידי- מה שאומר שיחול גם עלינו. המדינה היחידה הפתוחה כרגע לאימוץ היא רוסיה- אבל יש לי הרבה חששות מהתהליך שם, והם מבוססים על ניסיונם שך אחרים. האופציה של פונדקאות- קיימת, ואנחנו מתכוונים לבחון גם אותה. בינתיים, אני מנסה להתחזק. אחרי סערה צריכים לחכות שהחול בים ישקע, ואז המים צלולים והראות משתפרת. אז אני מחכה שהחול ישקע קצת, ואני בטח אראה מה צופן לי העתיד ואיך יוצאים מהפלונטר שנקרא "החיים של לולי". משתדלת להחזיק את עצמי. אתמול בכיתי ארבע שעות ברצף, ואז..יצאתי לרוץ. היום הכרחתי את עצמי לקום וללכת לעבודה. כל יום..עוד צעד קטן. העצב אין לו סוף. תודה לכולן על התמיכה. אתן עוזרות לי ברמות כאלה שלא ניתן לתאר במילים. יהיה טוב בסוף, לא?

נעמי 17

New member
חבל, זהו עולם האימוץ בו החוקים משתנים כל רגע

למה את חוששת מרוסיה? אם הייתי מאמצת בשנית, דווקא אוקראינה הייתה מעלה בי חששות כבדים. נסי מה כבר יש להפסיד?

דפי 30

New member
את מדהימה וחזקה...

ותראי שיהיה טוב!! בא לי לעקוב אחרייך בסרט דקומנטרי, כזה שיש לו סוף טוב וכולם בוכים בסוף מאושר כשרואים אתכם יחד. וזה יקרה. זה פשוט יקרה. צריך עוד טיפת סבלנות וזה יקרה! המצב שלך כרגע הוא זמני. אני יודעת שזה קשה לקבל את זה ומרגיש שזה לא ישתנה לעולם אבל את תראי שזה יקרה!!!! "ותלכי בשדה הרטוב וירחב בך השקט כאור בשולי הענן"...

ha1231

New member
בטח שיהיה טוב את תהיי אימא מאושרת ומדהימה

אני קוראת מה שאת כותבת וליבי איתך.

זואילי

New member
אוי לולי יקרה ../images/Emo201.gif

אני חסרת מילים. מדוע את חוששת מרוסיה? (אם את מעדיפה לענות במסר, או לא בכלל... אני אבין). כשאני ערכתי בירור, מכיוון שאני יחידנית רוסיה היא האופציה שלי כרגע, אבל אני מסורבת לעת עתה... בגלל הסטומה. (ופונדקאות המדינה שלנו לא מאפשרת לי בכלל). אני מאמינה שיהיה טוב בסוף. מחבקת אותך

ha1231

New member
../images/Emo201.gif אני ממש מצטערת לשמוע.

תהיו חזקים, יש את האפשרות של אימוץ בארץ למרות שזה לוקח קצת יותר זמן מאימוץ בחו"ל. בדקתם את האפשרות של אימוץ ברוסיה?

יקירה

הלב נשבר איתך, מקווה שיהיו לך בשורות טובות בקרוב ושהחוק החדש לא יישום רטרואקטיבית שולחת לך אלף

annabell Lee

New member
אוי..אמנם באיחור אבל כואב הלב

לשמוע. יש עידכונים? אולי אתם לא נכללים רטרואקטיבית, כמו שציינו כאן?

למעלה