נשבר לי הלב, נשבר...
D dofus New member 1/9/05 #2 נגמרו לי הדמעות אפילו ליבכות כבר אי אפשר. עוד כדורים ועוד כדורים ועוד סיגריות ועוד פעם כדורים בסוף כדור אחד מעופרת יסיים את העיניין. לא להיתייחס לשורה האחרונה. זה כל כך כואב
נגמרו לי הדמעות אפילו ליבכות כבר אי אפשר. עוד כדורים ועוד כדורים ועוד סיגריות ועוד פעם כדורים בסוף כדור אחד מעופרת יסיים את העיניין. לא להיתייחס לשורה האחרונה. זה כל כך כואב
א אחשל New member 2/9/05 #4 ואיך נראים הדברים היום../images/Emo35.gif אתמול המצוקה והכאב היו בלתי נסבלים... האם היום שונה, ולו במעט ניר
ואיך נראים הדברים היום../images/Emo35.gif אתמול המצוקה והכאב היו בלתי נסבלים... האם היום שונה, ולו במעט ניר
D dofus New member 3/9/05 #5 כן אבל זה פשוט עיניין של עייפות אתה מבין? יש עליות קטנות ויש נפילות חזקות תודה על התגובה
א אחשל New member 3/9/05 #6 אני מבין, וגם מכיר את התחושות... וגם יודע שעם הזמן בד"כ הנפילות מתמתנות והחיים מתייצבים.
D dofus New member 4/9/05 #7 זה נכון מתייצבים על הקרקעית של התהום. כל החברים שלי מתו ואלה שנשארו עכשיו נוסעים לארבע קצוות תבל. מכיר את השיר של שלמה ארצי "כל החברים שהיו לי".
זה נכון מתייצבים על הקרקעית של התהום. כל החברים שלי מתו ואלה שנשארו עכשיו נוסעים לארבע קצוות תבל. מכיר את השיר של שלמה ארצי "כל החברים שהיו לי".