נשבר לי הז***.

JaneLame

New member
נשבר לי הז***.

אתמול עבדתי 18.5 שעות רצוף. ישיבה+הדרכה+משמרת. לא יודעת איך זה תמיד יוצא ככה, אבל אחת לשבוע יש לי לילה לבן בגלל העבודה הזו. פרט לכמה רופאים מתמחים בבתי חולים, אני הולכת לשבור שיא עולם. יכולתי להגיד לא להדרכה, אבל אז יוצא שהייתי צריכה להישאר בתמיכה רגילה ולא הייתי זוכה לעשות שיחות על רשתות אלחוטיות.

../images/Emo12.gif

מעבר לעניין שזה לא חוקי, זה ממש לא בריא! לא יכולת לבקש מהאחראים שיעזרו לך למצוא מי שיחליף אותף במשמרת אחרי ההדרכה? עצם זה שנתנו לך לעשות דבר כזה מעיד על חוסר מקצועיות מצידם. הבוסית הבהמה שהייתה לי הייתה ממש זבל של בנאדם, אבל בגלל שהמקצועיות הייתה נר לרגליה היא לא נתנה לאף אחד לעשות משמרות כפולות וגם את המשמרות הרגילות היא הגבילה בשעות, כדי שלקוחות לא יקבלו שירות ממלצר עייף ושחוק. נראה שלבוסים שלך יש מה ללמוד ממנה...

JaneLame

New member
הייתי מתה.

התחיל החופש הגדול ויש פה לחץ אטומי. כל הזמן 6 דקות המתנה והיסטריה. מנהלים שבד"כ מחממים את הכיסאות (בהצלחה יתרה, יש לציין) תולשים לעצמם שערות. אין שיחרורים. למצוא מחליף בתקופת מבחנים זה אפשרי באותה מידה ש-ים סוף ייבקע לשניים. אף אחד לא יוותר לי על משמרת בלי לפסול לי את הבונוס החודשי.

JaneLame

New member
לגבי שאלת החוקיות,

אם הייתי מתלוננת שזה לא חוקי היו אומרים לי "לא רוצה - לא צריך". מבחינתם ההדרכה זה בונוס בשבילי, כי מי שעובר אותה מקבל תפקיד קצת טוב יותר במוקד. אם אחמיץ אותה אז אני אצא ניזוקה מזה.

תסתכלי על הצד החיובי

שמתבטא בכמה היבטים: 1) יותר שעות = יותר כסף. וכל שעה אחרי 8 שעות היא 125% , ונדמה לי שאחרי כמה זמן זה גם מגיע ל150%. את דווקא תהיי מרוצה ב10 לחודש. 2) תפקיד בצוות של הרשתות- זה שיחות יותר רגועות. פחות לחץ. יותר מעניין. יותר לדבר עם הראוטר דרך האינטרנט ופחות עם לקוחות ששואלים אותך עם לכתוב את הסיסמה שלהם שהיא במספרים באותיות גדולות או קטנות. 3) לכל דבר יש סוף. גם לעבודה הזו. 4) את גם די טובה בעבודה הזו, אז קחי את זה כמחמאה שלקחו אותך להדרכה. זה אומר שהראש צוות מחזיק ממך.

tea spoon

New member
ואוף, שכחתי לציין ש-

אני חיה על פי "לכל דבר יש סוף"! :) החזיק אותי כל תקופת הצבא. P:

JaneLame

New member
היית בהדרכה הזו?

אם כן בטח כבר הבנת מי אני. נראה לי שבין כה וכה הבנת. עם כל ה-2 וחצי בחורות שיש במוקד אין כ"כ מה לתהות.

ברור שאני יודע מי את

ואת גם יודעת מי אני... מי עוד אומר לך בצוות המובחר שלנו יום אחרי יום שיהיה בסדר? שהכל טוב? שתחייכי קצת כשאת עונה ללקוחות ואז הכל ישתפר?

JaneLame

New member
"תחייכי"? ../images/Emo8.gif

על גופתי המתה באבו-כביר. לדעתי אתה על סמים קשים. אין לי הסבר לאופטימיות הזו.

סמים קשים....

את צודקת. אבל זה רק בגלל שאין דרך אחרת לשמור על שפיות ואיזון נפשי אחרי שנתיים של עבודה במוקד. נראה לי שיום אחד אני אוציא את כל הכסף שהרווחתי על טיפולים נפשיים בכל הנזק הנפשי שנגרם לי מהעבודה.

JaneLame

New member
קידום במוקד זה לא כזה כבוד.

ודאי אתה יודע שלא מקדמים מי שמוכשר או שירותי. מקדמים מי שכבר סיים את הלימודים ופנוי לתת מקסימום משמרות בשבוע ולהקדיש כל זמנו לחברה, או מי שלא מתכנן ללמוד בכלל. אם תחפש תראה שרוב הבכירים מאיתנו עלינו שהם גם בני גילי או גילך הם חסרי השכלה אקדמאית או בעלי בעלי תעודה שהיא נייר בלבד. לראשי-צוותים יש תואר ראשון כי זה סעיף ממיין. הם יוצאים דופן. עוד סיבה שלקבל כזה קידום זה לא משהו: לא מקבל אפילו שקל יותר. להפך, רשתות זה אפילו פחות כסף. תמיכה בדוא"ל זה פחות כסף. בקיצור, כדאי מאוד שאני אנסה להתיידד עם עוזי כהן אם בא לי על עבודה כמנהלת מפלסות שלג בעיריית רעננה.

קידום במוקד זה גם לא משהו שלילי

לגבי תואר ראשון זה ממש לא חובה. לראש צוות שלנו אין תואר ראשון. אין צורך בהשכלה אקדמאית כדי לעבוד בעבודה שלנו כי היא לא מצריכה ידע אקדמאי. תפקיד של תומך רשתות הוא פחות או יותר אותה משכורת כמו תומך רגיל, אבל הוא תחנת חובה בדרך לקידומים אחרים שבהם כן מקבלים משכורת גבוהה יותר. מי שלא מוכשר או שירותי בטוח לא יתקדם לתפקיד ניהולי ולגבי עוזי כהן נתת לי שאיפה חדשה בחיים. בטוח שאצלו מרוויחים יותר. תודה! אל תדאגי יהיה בסדר בסוף קחי הכל ברוח טובה... (לקחתי הרגע את המנה שלי לכן הייתי חייב להגיד לך את זה שוב)

KFIRB

New member
אצלכם המצב אופטימי.....

לפעמים 5 דק' על המתנה (רק אצלנו לאחר שהמתין רבע שעה לפני ההגלשה), בשיא הלחץ זה היה 10 דק' על המתנה אצלנו לאחר 20!!!! דק' לפני ההגגלשה. אז 6 דק' מצבכם טוב בקיץ!!! עכשיו זה קצת נרגע אצלנו לפעמים עדיין 5 דק' לאחר הגלשה של 10 דק'.

יוֹאב

New member
איפה את עובדת?

החוק אומר שמעל ל-8 שעות מגיעות לך שעתיים של 125% שכר, ולאחר מכן שעתיים נוספות של 150% שכר. מעבר ל-12 שעות זה כבר לא חוקי, אבל אם בכל זאת עבדת, תדאגי לקבל 150% שכר. תרשמי לך הכל, הכל,הכל. בזמן שתפרשי מהעבודה, תגישי לחברה שאת עובדת בה בקשה על כל השעות המדוייקות שרשמת. אם לא יסכימו, תוכלי לתבוע, ובודאות - לזכות בכסף שהוא שלך. בהצלחה

JaneLame

New member
אז הנה, פה הטריק:

אם יש הפרש של שעה בין 2 המשמרות הן לא נחשבות רצופות וזה לא 125%.

יוֹאב

New member
אני חושב שאת טועה

ע"פ החוק ההגדרה היא 8 שעות ביום. מה שאומר שגם אם עבדת מ-7 בוקר ועד 3 בצהריים, ואז מ-10 בלילה עד חצות, מדובר ב-10 שעות - משמע - מגיע לך שעות נוספות. אגב, ע"פ החוק, מעל 45 שעות בשבוע, כל שעה היא שעה נוספת.

JaneLame

New member
הלוואי וזה היה ככה.

עבדתי משמרת לילה, 8 ורבע שעות, והמשמרת הסתיימה בשבע בבוקר. בשעה 8 התחילה הדרכה של 6 שעות. זה נחשב יום אחר בגלל שיש הפרש של שעה.

18.5 שעות רצוף../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif

לא חוקי
לא בריא
ולא שווה את זה... לדעתי... יש לך אפשרות לחפש עבודה אחרת?

למעלה