נשבר לייייי

נשבר לייייי

לפעמים אני מרגישה לבד ...כאילו אין אף אחד שאוהב אותי (בחוץ לא בבית)... ואני יודעת שהרבה שונאים אותי מאחורי הגב... יש לי חברות רק בבצפר ואחרי בצפר הם עושות משו ולא קוראות לי נראה לי שגם להן נמאס ממני...אין לי חברות מחוץ לבצפר.... אין לי ביטחון עצמי בגרוששש... אין לי ידידים, אם אני דלוקה על מישו אני מתנהגת לידו כמו מטומטמת כדי להרשים,אף פעם לא הייתה לי אהבה ולא נראה לי שתיהיה....!מעניין מה יש לאופי שלי...מה אני צריכה לשנות אוףףף אווווףףףףף דיי נמאס לי מהחיים

fossil1

New member
לא נשבר לך.......

אני חושב שאנשים פשוט לא מכירים אותך, ובגלל זה הם לא יודעים איך להתייחס אליך,בקשר "לחברות" שלך,הם לא באמת חברות,והגיע הזמן שתעשי חושבים מי הם באמת החברים שלך. חמודה עד פה אני לא חושב שיש בעיה עם האופי שלך. מה שכן אני חושב זה שאת צריכה להתאמץ ולרכוש חברים חדשים,שיקבלו אותך איך שאת,ותראי להם מי את, אל תתבישי להראות את עצמך. ועוד דבר.... כולנו מתנהגים כמו מפגרים כשאנחנו מאוהבים חחחחחח

להבון

New member
הי

הי פוקהונטס חברים קשה מאוד להסיג היום החברות שאת מתארת כמו שכתב קודמי הם לא חברות הם סתם ידידות אהצעה קודם תיהיא שלמה אים עצמך הכוונה היא שהאופי שלך זה את בעצם זה מה שיש אני חושב שברגע שתיהיא שלמה אים עצמך זה יקרין על סביבתך חברות תנסי לחפס לך חוג חברות אחר להבון

כלל בחיים

תדעי לך אם את תהיי אם ראש למטה אף אחד לא יתיחס אליך יהיו חברים שלך כי צריכים אותך . אבל שתראי שאת עם ראש מורם אנשים תמיד ירצו להיות בחברתך. אנשים אוהבים חברים חזקים ולא עם גב שפוף . בדוק . בהצלחה . ביי

drnaji

New member
ירדן ../images/Emo24.gif

דבר ראשון,את בינאדם מיוחד,ואם החברות שלך לא נאמנות שלך אז הדיפקט זה מהן ולא ממך. קשה להיות לבד,אבל תתחיל ליזום שיחות עם אנשים אחרים,אנשים בשכבה שלך שעדיין לא דברת איתם,כך עושים חברים
בקשר לבטחון העצמי שלך:הנה משהו קטן שאני רוצה שתפנימי טוב מאד כל אחד עוזר כל אחד הוא מיוחד באיך ובמה שהוא חושב כל אחד הוא מיוחד באיך ובמה שהוא אוהב כל אחד שונה במה שהוא מבין ופועל ובכל אחד, כן, בכל אחד, יש יופי טוב, אור וגם צל. ושכולם בלב אחד מפשילים שרוולים ומושיטים ידיים, רק אל היופי, הטוב והאור אז יפים הם שבעתיים. אז,תביני.את בינאדם מיוחד,יש לך אופי משלך,ואת יכולה לשנות אותו איך שבא לך. כדי שיהיה לך בטחון עצמי את צריכה לאהוב את עצמך. ולבסוף,עוד תארי שיהיו לך המון בחורים שיאהבו אותך,ואל תדאגי עוד תהיה לך אהבה
אל תדאגי הכל יהיה בסיידר

JudyWn

New member
פוקהונטס ../images/Emo13.gif

כל אחד מרגיש לבד לפעמים. אפילו מלכת השכבה שלך. אולי אין לך חברות מחוץ לבית הספר כי אין לך עוד מעגלים חברתיים מחוץ לבית הספר. את הולכת לחוגים? עובדת בצהריים? מתנדבת במתנ"ס? רצה בשכונה בערב? הנה הרבה הזדמנויות למצוא אנשים חדשים. תמיד יש את הצ'אט המצויין של תפוז והפורומים. בטחון עצמי זו בעיה מוכרת (אישית) אבל אני מבטיחה לך שעם הזמן זה נהיה פחות גרוע אם את עובדת על עצמך. את אפילו יכולה לפנות לטיפול פסיכולוגי אם את מרגישה שזה מה שאת צריכה. אהבה תהיה. זה הדבר האחרון שאת צריכה לדאוג בגללו עכשיו. מה את צריכה לשנות? את מה שלא מוצא חן בעיניך. את יכולה להחליט שלא מוצא חן בעיניך שאת טיפוס רציני למשל, ולנסות לצחוק יותר עם החברים בבית הספר.

למעלה