נשבר ליייייייי

דוסית.

את מכירה אחת כזאת,אני עוד כמה.... מסתבר שיש הרבה מהסוג הנ``ל. נשמע מייאש?! כן...

kiss 18

New member
אלו שלא מתחתנים אני חושבת שזה בגלל שהם

בררנים מידי...(יש עוד סיבות זה בטח, אבל הסיבה העיקרית אני חושבת שזה בגלל הבררנות...) מייאש? אולי כן, אבל צריך ללמוד מטעויות של אנשים אחרים, ומטעויות שלנו... אל תיהיו בררנים מידי חבר'ה...

אל תשכחו

שבנאדאם לא יכול להתחתן עם מה שלא מוצא חן בעיניו עד הסוף,ומי שבררן זה סוג מסויים של מצב שהוא לא משלים במאה אחוז עם השידוכית שלו..אז תבינו גם אותם!

kiss 18

New member
אני לא מתכוונת לא להיות בררנים ז"א להתחתן עם

משהו שאתה לא סובל, ולא מוצאת חן בעיניך..ואתה ניגעל, אבל אין ברירה צריך לא להיות בררנים..לא לזה התכוונתי!!! אלא יש כאלו בררנים שבודקים מהגנון איך הוא היה ליד מי הוא ישב..(ויש כאלו!!!!) וישיבה הכי טובה, וסמינר הכי טוב... תיהיו בררנים עם גבול מסויים ובטעם הטוב..!! יש?

kiss 18

New member
../images/Emo142.gifמותק כנסי רגע...

אני לא מתכוננת לומר לך שבקרוב אצליך, ועוד לא הגיע זמן וכשהוא יגיע זה יהיה בגדול..ואת עוד תיראי!! תבואי עם שמלת כלהההה, ותיראי שבסה"כ זה עוד תקופה בחיים שנירצה או לא נירצה (בעצם אפשר לא לרצות ולעעזוב הכל..) זה תקופה שקיימת, כמה שהיא כאובה ולפעמים מרגישים שדייי כבר אין כוח יותר, תחשבי שכל בחור שאת ניפגשת איתו הוא מקרב את הבחור שלך!! והנה הוא כבר מגיע... רק עוד קצת, עוד צעד לעבר הבחור שלך...ועוד קצת... מאחלת לך הרבה כוחות, ונותנת לך המווון חיבוקים
4 אוצרות נתנו לו לאדם כח הרצון, כח הסבל, הכבוד והגאווה. כח הרצון , המכוון אל המטרה. כח הסבל , המאפשר לשאת קשיים בדרך אל המטרה. הכבוד והגאווה , מסייעים לשמור על צלם אנוש גם בתנאים קשים בדרך אל המטרה. כל דרך חיים מורכבת מהרבה צעדים, יש כל כך הרבה מה לראות. נכון, יש גם סלעים פה ושם המכאיבים עד דמעות, צריך להרים את הרגליים קצת יותר גבוה ולהמשיך לצעוד...

חרדינה

New member
תודה קיס,

על התגובה ,התעודדתי גם,ולך שמלת כלה אני רוצה לומר שנכון שצרת אחרים לא נחמה אבל אני דוקא התחתנתי מאד מהר(לא בגיל אלא מהרגע שהחלטתי להתחיל...)והיום אני מתחילה מההתחלה והיא הרבה יותר קשה... אז תשמחי במצבך(אני בטוחה שזה לא הכי נחמד וקל אבל למשהו טוב בד``כ מחכים...)מאחלת הרבה הרבה הצלחה ובקרוב לכולם/ן

חרדינה

New member
צודקת

אם כי,יש תובנות ואבחנות שנרכשו... כמו שאמרה קיס הדרך מלמדת הרבה דברים,אבל אין אפס האמון האמון...

_______________יקירתי___________________

מבינה ומזדהה, אבל בחייאת, תרגיעי עם כמות האותיות החזורות וסימני הקריאה. פעם, הבנתי, פעמיים, ניחא, אבל 5 מילים שונות בשורה וחצי זה קצת מוגזם לדעתי. לגבי מה לעשות: 1. אל תצפי. אני לא אומרת להגיע באדישות לדייט. אבל אם בעברי הייתי מגיעה לכל דייט במעין תקווה ענקית, ציפיה, ואף תכנון איך הקב"ה סובב את הענין כך שאפגוש את הבחור (ואיזה דברים ייחסתי לו שם...), אז היום כבר לא. היום אני ניגשת בדייט, עדיין עם סוג של תקווה שעכשיו החיפוש נגמר, אבל עדיין בשלוות נפש מסוימת. 2. נמאס מפגישות חדשות ושידוכים? אז קחי הפסקה קלה. פעם בכמה זמן הייתי צריכה קצת הפסקה מדייטים כדי לקבל חזרה כוחות נפש. לא חובה הפסקה ארוכה, זה יכול להיות שבועיים ויכול להיות גם 4חודשים, המ שיחזק אותך. 3. לגבי האמונה- עד כמה שאני מבינה, אני רוצה שתחשבי רגע בצורה ראילית. רגע תצאי מתוך הדלת אמות של הקושי שלך. האמונה שלנו חייבת להיות גם כשטוב לנו וגם שלא. הרי אנחנו משננים לעצמנו ש"הכל לטובה", אז מה, זה רק לטובה כשאני רואה שזה לטובה? כל דבר ודבר שאנחנו עוברים בחיינו, יש לכך סיבה. וצריך לזכור שגם אם אנחנו לא רואים עכשיו את הסיבה, יגיע היום ואולי נראה, גם אם זה רק כשנגיע לעוה"ב. כשאני מסתכלת על מציאות חיי, אני רואה כמה הצלחתי לעשות בזכות הענין שלא מצאתי את הבשערט שלי עד כה. זה אומר שאני לא מבואסת? לא. ברור שיש לי בפנים את ההרגשה הנוראית של החסר. אבל אני מקבלת את המציאות בהשלמה, כי אני יודעת שיש שם מישהו למעלה שדואג לי. הבחור שלי יגיע בזמן הנכון לשנינו. מה יעזור לנו להפגש אם מישהו מאתנו עדו צריך לעבור אי אילו תהליכים טרם הפגישה? ונקודה קטנה אחרונה לפני סיום- כל אחד מהחברים שהיו לי, פגשתי אותם בזמן הנכון להתפתחות הקשר. לו הייתי פוגשת אותם אפילו שנה לפני או אחרי לא היה קורה ביננו כלום. כי היינו במקום לא מתאים זה לזו. אז נכון, הם לא היו האחד, אבל אני מקישה מכאן לגבי האחד. ולסיום- המשבר והקושי ברורים לי, אבל תנסי לנשום עמוק, לפתוח דלי של בן אנד ג´ריס ולהרגע. הוא בוא יבור, לך רק נשאר לעשות את ההשתדלות ולסמוך על בורא עולם. ובנתיים, תעשי דברים שכיף לך איתם, שיסיחו את דעתך מהמצב

למעלה