נשבר ליייייייי

נשבר ליייייייי

נמאסס לי מציפיות, נמאססס ליי מאכזבות... נמאאסס לי מפגישות חדשות! נממאאס לי משידוכים!! אלוקים..דייי שתיגמר כבר התקופה הזאתי... תשאיר ביי ת`אמונה הזאת...

ללא נושא

היי שמלה,את האמת,לא חשבתי להגיב היום בפורום,רק לקרוא..אבל כשקראתי את מה שהתחבא מאחרי ה`נמאס לי` שלך,וכ`כ הזדהיתי עם הכאב/אכזבה/יאוש,בעצם אין מילה בלקסיקון שלנו שיכולה להגדיר במדויק את מה שעובר עלייך מן הסתם,הרגשתי צורך מיוחד לכתוב לך,את מה שאני כותב לעצמי,לפעמים בדף,לפעמים בפורום,ולפעמים אני כותב במילים נסתרות,מילים שרק אנשים שעוברים את מה שאני עובר יכולים לקרוא...את יודעת,תמיד אומרים `לא חשוב מה המסלול,אלא מה המטרה`..המשפט הזה מטעה!הוא לא תמיד נכון,לפעמים חשובה הדרך,חשוב המסלול,ולא המטרה..כן,לפעמים המסלול מלמד אותנו הרבה!הדרך מחשלת,בונה,וחשובה,גם אם יש קשיים,נסיונות,אסור להוריד תראש,כי המסלול הזה שאני ואת והרבה כאן צועדים בו,מלמד אותנו הרבה..הנה,משה רבנו,מנהיג דגול,ענק שבענקים,אדם שדיבר עם הקב`ה פנים מול פנים,בפרשה שלנו אנחנו קוראים עליו,איך שהוא דאג לעם ישראל,השקיע מזמנו,ממרצו,את כל מה שהיה לו הוא נתן,עד שכמעט הרים ידיים `עוד מעט וסקלוני`..אבל המשיך,למרות הכל,ולמה??היתה לו מטרה..מטרה שבשבילה היה מוכן לההפך לציפור,מטרה שלמענה הוא נלחם כל חייו,שלמענה הקריב את חייו האישיים,40 שנה התגלגל במדבר תחת אינסוף קשיים,,,ארץ ישראל,,,והנה..הקב`ה אומר לו,בעיניך תראה,ושמה לא תעבור..אין כניסה!תקט`ו תפילות לא עזרו לו להיכנס ולהגשים את שאיפת חייו..כלום!ומה קרה??הוא נשאר משה רבנו!הוא נשאר נביא האומה,מנהיג דגול,הוא נשאר אחד האנשים שזכו והגיעו לדרגות שאין לנו אפי הבנה קלושה בהם,הוא נשאר משה רבנו,כי הוא ידע שלפעמים חשובה הדרך!!לפעמים המסלול מלמד אותך הרבה יותר מהמטרה עצמה...

kiss 18

New member
יפה שואפל'ה אהבתי מה שכתבת...במיוחד התחברתי

ואהבתי במיוחד כמה משפטים שכתבת שם...
תודה!!

kiss 18

New member
הכל טוב, מה איתך?../images/Emo9.gif

אפילו אם אני יכולה לעזור אפילו בקצת, אני שמחה...

אחותי, אני מזדהה איתך..

אז אני לא כ"כ יודעת איך לנחם, את צודקת זה כואב, ברגע שמצפים.. ככל שהציפיה גדולה יותר, האכזבה גדולה יותר.. אבל תאמיני, תאמיני, האחד יבוא בסוף, כמו שבסוף כולם מתחתנים..

מי אמר שכולם מתחתנים?

אני לא רוצה לייאש, אבל בסמגרת עבודתי נפגשתי עם אשה חרדית, בת 50 + רווקה. מיד בררתי האם ראיתי טוב ולמה, והתברר שהיא היתה יותר מידי בררנית, והזמן עבר, עד שכבר פסקו ההצעות. אני לא מפסיקה להיזכר בה.

מי

מי שלא מתחתן/ת יש לזה סיבה (נסתרת), ויש לזה תירוץ, התירוץ הוא בררן/ית וכו' אל דאגה! מי שבאמת רוצה ומתאים לחתונה, מ ת ח ת ן ! ! !

מה ההגדרה של מתאים?

אני מכיר כמה אנשים, שבאמת אני לא רואה איך הם מתחתנים. והם לא ילדים.

מתאים

"זוגות מתאימים יש רק בחנות נעליים" כך לימדו אותי. יש אנשים שלא מוכנים ריגשית/נפשית מאיזה טעם שלא יהי', להתחתן, בשביל לרמות את עצמם ו/או את הסביבה הם מוצאים "תירוצים" על כל שידוך, למה הוא לא מתאים. על אנשים אלו לא צריך לרחם, הם פשוט לא צריכים רחמים, הם רק צריכים שקט, חיוכים, ושהסביבה לא תשים אותם ב"צד". מי שרוצה וראוי, מ ת ח ת ן ! ! ! גם אם מישהו בררן באמת, הוא יתחתן. אוי ואבוי למי שמתחתן "בדיעבד", זוגות אלו חיים בגיהנם במקרה הרע, ומגיעים לשערי ביה"ד במקרה הטוב. שלא תדעו מצרות. בהצלחה לכולם בבררנות

ראוי???

מהם הקריטריונים של "ראוי להינשא"? ראיתי אי אלו שלא ראויים ויש להם נישואים נהדרים. אני דווקא נחשבתי לראויה - והתגרשתי. אהמ.

מעבר לנושא הבררנות

יש בהחלט כמה נושאים שלא מועלים בציבור שלנו (בבחינת "מה שלא מזהים כבעיה מסוג מסוים - לא קיים, ואם לא קיים - אין צורך למצוא פתרון. כמה קל. כמה נח.) ובטח שלא חכם להעלות אותם כאן. אבל, כן, זה לא רק בררנות.

למעלה