נשברת

נשברת

``אני מכורה לקול שלך`` צחקקה ``ביי מותק`` וסגרה את השיחה. אחר-כך ישבה לבד בחדר מחזיקה את עצמה לא לבכות עוד פעם מהשוביניסטיות שלו, מהאגו העצום, ומהעובדה שלא איכפת לו ממך. מדליקה עוד סיגריה, וכשזאת נגמרת מכבה אותה במאפרה המלאה. צלצול טלפון היא עונה, זה שוב הוא עם סיפור מצחיק חדש לספר לך. ואת שוב צוחקת ושוב לצחוק שלך יש קול לא אמיתי, צבוע, משקר! הצחוק שלך משקר לך כמו שהוא משקר לך, וכל פעם שאת לא איתו אישה נשמעת ברקע ואת כבר יודעת מזמן שהוא בוגד בך עם חברה אחת שלך, וזה לא פוגע בך כמו הצחוק המשקר שלך, הצבוע. והאגו שלו הגיע כבר לעננים מאז שעזבת אותו לבדו ואת בעצמך אמרת ``ידידים לנצח`` והבטחות את מקיימת אז כשאת אומרת לנצח, זה נשאר בלבך לתמיד ועוד ``ביי`` אחד ואת שוב מחזיקה את עצמך. רואה את הכדורים והוודקה מולך ונזכרת בסיפור שסיפר לך, פעם. ``אלכוהול וכדורים זה הורג`` אמרת ברצינות, `` אני לא יכול למות מזה זאת עובדה`` בצד השני הוא המשיך ``לקחתי קופסת נורופן עם חצי בקבוק וודקה וקצת יין ואני עדיין פה, לא?`` ואת רוצה לצרוח להגיד לו, ``תתעורר אתה כבר לא פה, אתה רק בראש שלי`` ושוב את מחזיקה את עצמך ליד הקבר שלו ואת רואה אותו למעלה, שומר על כולם חוץ ממך, ואת נשברת. ובוכה. סוף.

הקשתית*

New member

ובחרתי להגיב לקטע הכואב והקשה שלך בשיר שכתבתי ... ניצחון החיים ============ אנו מגיחים מתוך אוקיאנוס של צער. אנו הולכים לבלי סוף ושואלים את עצמנו: האם הספקנו לאהוב? ועל שום מה בגד בנו הסוף הטוב? מתוך אובדן האהבה. מתוך העצב של המוות הנורא. מתוך כל סימני השאלה. מתוך הנצחון של ההרס הנורא, ישנה תקווה. כי העולם הזה צבעוני. שכן,לא נוכל לא להשתוקק שוב, אל הצלילים הענוגים, בהם הולחנו חיינו. להתמכר לקול שירתה של אהבה וחסד, שאז חווינו,ברגעים של צער ואבדון, והם עודם בוערים בתוכנו. לא מכלים את יישותנו, ולא את הניצחון האדיר,של החיים. ומתוך העצב על המוות הרב, בל נשכח, את מכתב האהבה, את הצחוק,שיש לצחוק, את השמחה,שיש לחוות, את האהבה,שיש עוד להשיג, ונלמד לחיות בצל, הטראגיות הכאובה. ================== ולוואי וניחמתי במידת מה...

קראתי שוב ושוב לא יכולה להניח ליצירה המופלאה הזאת את כל העוצמה אספת מתוכך והגשת אותה במילים כל אחד מקבל אובדנו בצורה שונה כל אחד כואב בצורה שונה אך עם חברה כמוך אני יודעת כי יראו הם/ן במהרה את האור אני עומדת נפעמת לנוכח העוצמה של מילותיך עושה לי טוב בלב למצוא אנשים שאכפת להם שיעטפו אנשים אחרים בכל החום שרק יוכלו למצוא ולהפיק מתוכם דבר זה ממלא אותי בכוח ועוצמה ונותן לי את החיוך בבוקר לקדם יום נוסף :) שולחת לך חיבוק חם יקירתי ================= אלמוני ציין פעם כי... בכל דקה של עצב אנו מפסידים 60 שניות של אושר (משפט שכ``כ תואם את אישיותך המקסימה) ================== ומשהו שאישית אני מאוד רוצה להקדיש לך : ויקטור הוגו צין באחד מספריו... צמצומו של היקום כולו לאדם אחד, הרחבתו של אדם אחד למימדיו של היקום כולו - זאת אהבה ! =================== תודה לך על הכל (גם על הערב/ לילה הנפלא בחברתך) ברגשי אהבה ענבל

אבל למען האמת כל הדברים שכתבתי לא באמת קרו לי אני פשוט מרגישה את מה שאני כותבת תודה:]

למעלה