נשברתי

fergos

New member
נשברתי

12 משחקים עם ווסטהאם. 12 משחקים ללא ניצחון. 4 שערי זכות. אני מאבד את העשתונות. לא ייאמן כמה המשחק הזה יכול לתסכל. איך אתם משחקים עם החלוצים שלכם? הם מכוונים לSTRIKER או שהם משחקים רגיל? כשהם משחקים אצלי על STRIKER הם משחקים אפילו גרוע יותר... כולם פה מהללים את המשחק, ומשחקים עם בארסה, מילאן או צ'לסי. עם הקבוצות הקטנות זה ממש עושה רושם של בלתי אפשרי.

DimaStyle

New member
הכל אפשרי. אם אתה מנוסה מספיק

אז תדע להביא שחקנים טובים ולשנות מערכים.

fergos

New member
שום מערך לא מניב שער, ואין להם כסף

לפחות לא הרבה. במעט שהיה לי עשיתי העברות מצויינות.

DimaStyle

New member
בטח שמערך מביא שער

אני מדבר במובן של מערך+כל מה שמתלווה אליו. אם תדע להתאים את המערך לסגל שיש לך אז תצליח.

מצטער שאני מעלה את הסברה הזאת אבל..

אולי שיטת האימון שלך היא לא טובה.. כי אחרי הכל 12 משחקים ללא ניצחון זה כבר עניין של המאמן.. פשוט תשים לב לפרטים הקטנים..בפוטבול מנג'ר 06 יש יתרון גדול לקישור ולחלק האחורי,אז אולי עדיף לצופף אותו,ולהביא קשרים מצויינים,במיוחד קשרים אחוריים שירכזו לך את המשחק.. אני משחק עם בורי מהליגה השלישית באנגליה וניצחתי את לידס עם 9 שחקנים.. תקרא לזה עניין של מזל,אני קורא לזה שימוש נכון בטקטיקה.. הכל אפשרי,לא משנה עד כמה זה קשה.

fergos

New member
מסכים איתך. בגלל זה אני מבקש עזרה

מה המערך איתו אתה משחק? האם אתה משנה את ההוראות לשחקנים? לא ייתכן שאני אשחק במערך שהוא לא מופרע יותר מדי, עם קבוצה לא גרועה מאוד, עם שחקנים שהבאתי בהעברות טובות ועדיין אהיה עם 4 שערי זכות מ12 משחקים וללא נצחונות. כנראה שאני לא עושה משהו כמו שצריך. שוב, במנג'רים הקודמים לא סיימתי לעולם עונה שלילית, כך שהדבר מתסכל אותי עוד יותר.

המשחק הזה הוא יותר מתוחכם.

צריך לעבוד יותר קשה בשביל לנצח.. אין לי מערך קבוע,אני מתכונן על פי המשחק עצמו.. בדרך כלל זה נע בין 4-5-1 שמטרתו להשתלט על מרכז השדה... לעוד כמה מערכים...הכל מותאם לפי הקבוצה שהולכת להתמודד מולי.. וברור שאני משנה את ההוראות לשחקנים,הרי כל שחקן הוא שונה,ומכל שחקן אתה דורש משהו אחר... תראה,יש הרבה קבוצות עם שחקנים מצויינים שלא מצליחות לחבר להן אפילו רוטציה ראויה אחת... העניין הוא להתאים את עצמך למשחק ולא שהוא יתאים עצמו אליך (כמו בגירסאות הישנות פחות או יותר).

mongol1

New member
שמע ללא ספק

המשחק הזה גרם לכולנו להראות רע באופן אימוני זה משחק מאוד קשה

האם ניסית את המערך שהמלצתי כאן

לפני כמה ימים? הוא עובד היטב עם שפילד וונסדיי, לחלוטין לא קבוצה גדולה עם תקציב של 170K ליש"ט שזה הרבה פחות מווסטהאם.

positive energy

New member
באמת ווסטהאם קשה

בדמו הפסדתי או סיימתי בתיקו את משחקי ההכנה שלי, שחלקם היו נגד קבוצות מהקונפרנס בליגה הלך יותר טוב, אבל עדיין הייתי בתחתית

למעלה