היי!
חוזר??? משהו פה לא ברור לי, יצאת משם מתי שהוא??? אחי! בטח שאתה צריך לחזור! אתה קורע את עצמך בין שני העולמות. מבחינה גיאוגרפית, חברתית, מנטלית, ההרגשה הפנימית שלך אתה שם. ומבחינת שמירת התורה אתה בחוץ. אין לך סדר יום, כל היום משועומם, כל זה זה חרא של חיים אח שלי! תחשוב רגע, מה כל כך רע בלשבת ללמוד בכולל??? רק כולל!! תעשה איזה עבירות שרק בא לך, אבל שתהיה לך מסגרת! בכולל אתה יכול לעשות מה שבא לך, ללמוד מה שבא לך, לכתוב. אולי תקח לך אתגר! תרכז את כוווווווווווווווול השאלות שלך באמונה, השאלות הכי הכי קשות, תכתוב אותם טוב מאוד, בשפה מושחזת וטובה. (סטייל ישיבעש) ואז, פשוט תלך מרב לרב ותבקש ממנו תשובה. (קח לך כמה רבנים מפורסמים) תכתוב אותם בספר, ו.. פשוט תמכור אותו! הוא יהיה הלהיט של הלייף! בין לבין תיכנס קצת לחיים הפרטיים של הרבנים, תשאל אם היו להם באיזה שלב בחייהם שאלות או ספיקות באמונה, שיספרו לך על הרגעים הקשים. על ההתלבטויות וכולי וכולי. אחי, אם הייתי חרדי הייתי טס לעשות את זה! זה פרויקט קל, ומגניב, שיכניס לך אכבר כסף!!! פול כסף. ואתה יודע מה, וזה בנינו עכשיו, אם הוא יהיה טוב, אני מסדר לך כתבה, (בשבוע שהוא יוצא) בעיתון חרדי. (אבל שזה יהיה מגניב, חשיפות והכל, יאלה אחי, לך על זה שמא יקדימך אחר! ואם יקדימך אחר אתן לך רעיון אחר, לא לדאוג.) ביי מותק!