נשבררררררר לי

נשבררררררר לי

אין לי כח יותר אני חוזר הביתה לכויילל לקהלה החמימה לחברים, אני מרים ידים, זה גדוללללל עלי

היי!

חוזר??? משהו פה לא ברור לי, יצאת משם מתי שהוא??? אחי! בטח שאתה צריך לחזור! אתה קורע את עצמך בין שני העולמות. מבחינה גיאוגרפית, חברתית, מנטלית, ההרגשה הפנימית שלך אתה שם. ומבחינת שמירת התורה אתה בחוץ. אין לך סדר יום, כל היום משועומם, כל זה זה חרא של חיים אח שלי! תחשוב רגע, מה כל כך רע בלשבת ללמוד בכולל??? רק כולל!! תעשה איזה עבירות שרק בא לך, אבל שתהיה לך מסגרת! בכולל אתה יכול לעשות מה שבא לך, ללמוד מה שבא לך, לכתוב. אולי תקח לך אתגר! תרכז את כוווווווווווווווול השאלות שלך באמונה, השאלות הכי הכי קשות, תכתוב אותם טוב מאוד, בשפה מושחזת וטובה. (סטייל ישיבעש) ואז, פשוט תלך מרב לרב ותבקש ממנו תשובה. (קח לך כמה רבנים מפורסמים) תכתוב אותם בספר, ו.. פשוט תמכור אותו! הוא יהיה הלהיט של הלייף! בין לבין תיכנס קצת לחיים הפרטיים של הרבנים, תשאל אם היו להם באיזה שלב בחייהם שאלות או ספיקות באמונה, שיספרו לך על הרגעים הקשים. על ההתלבטויות וכולי וכולי. אחי, אם הייתי חרדי הייתי טס לעשות את זה! זה פרויקט קל, ומגניב, שיכניס לך אכבר כסף!!! פול כסף. ואתה יודע מה, וזה בנינו עכשיו, אם הוא יהיה טוב, אני מסדר לך כתבה, (בשבוע שהוא יוצא) בעיתון חרדי. (אבל שזה יהיה מגניב, חשיפות והכל, יאלה אחי, לך על זה שמא יקדימך אחר! ואם יקדימך אחר אתן לך רעיון אחר, לא לדאוג.) ביי מותק!

אתה גדוללללללל אבל.......

אם הייתי כמוך אולי לא היה נשבר לי, אז בשביל הרעיון הזה אני צריך להיות כמוך ואז כבר ממילא אוכל לעשות דברים יותר מענינים מלשאול את הרבנים אם היה להם ספיקות באמונה...(בינינו לא תקבל תשובה כנה...).

pinkli

New member
האאי.

רעיון בשבילי יש לך? (את החשבון תשלח בפרטי).. לי

../images/Emo139.gifבעולם החילוני אפשר רק למכור

אשוחים!!! סתאאאאאאם. את יודעת אידיש??? אולי שיחות אירוטיות באידיש לחסידים ובני ישיבה דוברי אידיש!

למה אתם מעודדים אותו לחזור?

הכותרת נראית אולי בוטה אבל הייתי באותו סרט רציתי שמישו יגיד לי תישאר אבל במקום זה אמרו לי תחזור הביתה אם ככה אתה מרגיש .... זהו היום אני בבית ואוכל חרא בכמויות מסחריות .... בתל אביב גם היה זבל אבל לפחות לא בהכשר הבד"ץ

R a c h e

New member
נראה לי שהחלטה כלשהי חייבת ליפול

אי אפשר לחיות כך באמצע זמן ארוך כ"כ! אז- או לחזור "הביתה" לקהילה החמימה, כדבריך או לעשות מעשה ולשבור את כל הכלים שעוד נשארו מה שחשוב זה לחשוב עוד קצת איך לעשות את מה שתחליט נכון. אני הייתי קובעת תאריך שעד הגעתו אחליט מה לעשות, ולא לחכות יותר מדי, שבועות ספורים מקסימום. בכל מה שתבחר אני מאחלת לך הצלחה וסיפוק. נראה לי שאנחנו נישאר כאן ב
בכל מקרה, גם עבורך....

עובבי

New member
אפשר לחיות ככה.

וזה גם לא משפיע כל-כך לרעה. אלא אם כן את מאלה שחושבים שלדבר עם עצמך ברחוב זה לא נורמלי.

למיטב ידיעתי

אין לך אופציה לחזור לכולל. משרד הדתות(ז"ל) לא מכיר במושג "לחזור לכולל". מבחינתו, מי שעזב - עזב לתמיד.

../images/Emo3.gifאפשר הלוואה???

לא יועילו לך 1000 ש"ח בחודש??? ככה את כל החשבונות חינם!! אתה מילונר! הלוואי עליי! מז זה התכוונתי?? אתה לא מתכוון? חזרת בך כבר?

למעלה