נשא חדש

jeangrey

New member
נשא חדש

שלום לכולם. אני נשא חדש. קיבלתי את התוצאות לפני שבוע בדיוק. וואי לא להאמין שעבר כבר שבוע. עדיין מעקל את הידיעה שדואגת להחליש אותי ולהוריד לי אנרגיות בכל עת שבא לה. נפגשתי כבר עם מירי מהוועד ומחר אני מקבל את התשובה הסופית שמוודאת את הבדיקה בוועד. נכנסתי כדי להכיר אנשים נוספים שחיים עם איידס. אני קצת במחת לגבי מחר ושבוע הבא- רוצה כבר לדעת בדיוק איפה אני עומד. שיהיה ערב טוב לכולנו.

גבר שקט

New member
ברוך בואך!

בדבריך הקצרים אתה מלמד אותנו שאתה בעל תושיה וכוחות להרים את עצמך ולקדם את עצמך לחברה, עניין ועתיד בטוח. הגעת למקום הנכון ולפורום הנכון! אני מזמין אותך, בין מתח למתח, להסתכל על השרשורים מטה וללמוד קצת על החבר'ה כאן ועל פעילויות קיימות ועתידיות של הועד ושל נשאים עצמאים. מה שלא תלמד כאן תוכל ללמוד מנשאים דרך פניות אישיות במסרים אישיים. מה שלא תלמד במסרים אישיים תוכל ללמוד מירי מהועד שחולשת ובקיאה בכל הפעילויות עבור נשאים. בהצלחה. תרגיש מצוין!

../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום !

היי לך, גם אני קיבלתי את התוצאות ואהיום חודש בדיוק שאני כבר יודע שאני נשא לצערי הרב, מתמודדים וממשיכים הלאה עם זה. הכי חשוב שהיו אנשים לצידך ושיעודדו איתך, אני לא יגיד שלי סבבה עם זה והשלמתי עם זה שאני נשא, עדיין אני בוכה לפעמים מזה, ואז הכל עובר, כמו שד"ר טרונר אמר באחד מהראיונות שלו בטלוויזיה - איידס זו מחלה כרונית

שר אלי

New member
שלום

מה שלומך איך הבריאות קוראים לי אבי ואני מי-ם תספר לי על עצמך שנוכל להכיר יותר טוב יש לך תוצאות של הבדיקה? כמו כן אני יחסית חדש כאן פחות משנה אך מכיר את הכל עם אתה צריך עזרה בדברים ושאלות תשלח לפרטי הרבה בריאות

sweet smile1

New member
ברוך הבא

הגעת לקום הנכון - לכל עזרה- תמיכה - תמיד פה !!! וכמו שאמרו ויגידו חבריי - יהיה לך פה בית חם.

jeangrey

New member
היי לכולם

קודם כל תודה על הברכות וההייחסות. אני מתאר לעצמי שהפורום הזה באמת יהפוך לבית חם בשבילי. בכלל כל האנשים שיצא לי להכיר בנושא מאוד מחבקים ותומכים. אני מדבר על חברי הוועד כמובן. מבחינה בריאותית אני בסדר למי ששאל. מחר אני מקבל את ה-WB ושבוע הבא אני אמור להגיע לבדיקות נוספות במרפאה- עומס נגיפי ו-CD4, כמו שאתם וודאי יודעים. מבחינת מצב רוח- יש לי יום ככה ויום ככה. סה"כ אני חיובי בהסתכלות שלי, אבל זו בכל זאת ידיעה קשה לעיכול. קצת מפחידה גם, כי לא בדיוק ברור לי איך אורח החיים שלי יושפע מזה. מה שבטוח זה שאני אנסה לכוון את זה למקום חיובי. תודה רבה על התמיכה, שי.

ל jeangrey אהלן....

וואו..!! אז אתה ממש "טרי" הא?? רק שבוע..?!?!? אני מניח שעכשיו זו התקופה הכי קשה שעברת בחיים שלך..כמו לכולנו! אני נשא רק שנה +.. וכבר מרגיש כמו נשא מאתיים שנים..!! כל הנשאים החדשים שהצטרפו לאחרונה,גורמים לי כבר להרגיש "מזקני העדה". כמובן שזה מצער מאוד לדעת שנדבקים עוד ועוד בנגיף הנורא הזה.. ואני מאוד מקווה,שתחזור לחיים הרגילים שלך כמה שיותר מהר,ולא "תתעכב" יותר מדי על כל הנושא הזה..!! השלמה וקבלה אלו הדברים הראשונים שצריך. יש "חיים" אחרי ההדבקה ועם המחלה תאמין לי..!! אני שמח לשמוע,שמחבקים אותך ותומכים בך בוועד,וגם כאן נוכל לתת לך את אותה התמיכה והאהבה שלה תזדקק (אני קיבלתי!) אמנם התמיכה תהיה וירטואלית אבל כמו שנאמר כאן כבר לא פעם..למילה הכתובה יש כוח משלה..!! מקווה שתקבל חדשות טובות (כמה שאפשר) היום....(ובשבוע הבא)

zippo27

New member
הולה jeangrey

אני בהחלט מצטרף לדברים שכתבו קודמי, כך שאין הרבה מה להוסיף מעבר. אך רציתי להעיר לגבי ההודעה של יריבון שכתב לפני, יריבון, כתבת שיש "חיים" אחרי ההדבקה, אני אני מתנגד בתוקף למרכאות שהוספת, יש חיים אחרי ההדבקה נקודה. בלי מרכאות ובלי תוספות, הכל תלוי באיך שבוחרים לחיות אותם ואיך מתמודדים (חשוב לי לציין שאין לי שום כוונה לפגוע או להעליב בהערה זו, פשוט היה לי חשוב להגיב על כך). אוהב, עידו

אתה צודק..!!

באמת המרכאות שהוספתי במילה חיים,לא היו לעניין..!! אני חוזר בי,יש חיים.!! (בלי מרכאות)אחרי ההדבקה ועם המחלה. רק שהחיים משתנים,לטוב ולרע.. אז נכון המרכאות היו לא במקום,אני אז אני משנה את ההגדרה ל..יש חיים,אבל חיים אחרים,חיים חדשים..!! חיים שעכשיו אנחנו כולנו לומדים איך לחיות איתם.

wonderer20

New member
יריבוני ב"חייך"!

אני מסכימה עם ההגדרה הראשונה שלך עם הגרשיים. זה לא אומר שהם לא יהיו חיים שלמים, פוריים ומאושרים. אבל הם יהיו קצת אחרת. שונים. אולי אפילו יותר טובים. אבל אי אפשר לחזור לדקה הזאת לפני הגילוי. משהו משתנה. הנשאות לא לבד בארינה הזו של שינוי. זה יכול להיות נישואים, ילדים או בנזוג נבחר. אבל החיים שונים אחר כך. בתור ה"עם נשא", אני יכולה להגיד שדברים השתנו. היחסים השתנו. החיים השתנו. בחלק מהדברים לטובה ולחלק כרגע לא. אבל הם חיים כמו של כל אחד עליות ומורדות.......ללא קשר לנשאות. אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם חיים מאושרים, ומלאים ללא קשר למפלצון.... אולי אפילו למרותו.......
אוהבת תמיד! ג'ודי

sweet smile1

New member
איפה ג'ודי...

סתם נזכרתי בארץ נהדרת...וסגןראשעירייתרעננה....כפיים

wonderer20

New member
WELCOME!

ומבורך לשנים רבות של אושר וחיוכים ורק דברים טובים! בית חם אוהב אוהד ותומך מצאת לך........ תרגיש חופשי כאן......אין שאלה שלא נשאלה ואין קריזה שלא מכירים וברור שגם השמחות חשובות לדווח........ חיבוק גדול! ג'ודי נב חזרתי בנות..........התגעגעתי........ אולי איזה צ'ט למי שלא יוצא הערב?

sweet smile1

New member
ג'ודי יש גם בנים....

שימו לב לקישורים - קצת להעלות חיוכים. ג'ודי תודה.

play boy5

New member
jeangrey כל פעם

כל פעם רואה הודעה חדשה מבן אדם נשא חדש קשה לי לתת תגובה ; האם להגיד לו ברוך הבא? הכוונה ממשפט זה טובה ולא אחרת ; אבל אני יודיע מה עובר עלך ; ומכיר את כל הרשימה של השאלון או כל השאלות הקשות שעוברות לך במוח . שאלות קשות לפעמים אין תשובות ; ולפעמים גם אם יש תשובות לא ברורות . הניסיון שלי נתן לי הרבה תשובות לשאלות שעברו לי במוח אז ; חמוד אני מנסה בתגובה זו לתת לך להיות מצאותי ולראות כל דבר בתמונה האמיתית שלה ; ובלי להפריע לך להמשיך בחיים הרגילים שחייתה לפנה הנשאות ; כן הכל תלוי ברצון . זה שהגעתה לפורום זה וכתבת על עצמך זו צעד אמיץ ובריא . חמוד שוב מהנסיון שלי אני מציע לך לא לכנס במחשבותיך עמוק בעניין הבדיקות או בכל משקשור לדבר החדש שלך . נכון שזה הופך להיות חלק מהחיים שלך כל 3 חודשים הולך ותעשה בדיקות ; ונכון גם אתה בן אדם האמיץ בעל רצון חזק ; בן אדם רוצה לחיות ולשפר את איכות חייך להרבה יותר טוב ; בלמודים בעבודה ; גם בחיים הפרטיים שלך ; סקס ואהבה . <<<< כל זה צריך להיות רגיל אצלך בלי הגבלה . רק דבר אחד אתה איתו הבן אדם הלפנה ואחרה הנשאות מגיע לך לחיות בכייף ; מגיע לך הכל ; שוב הכל תלוי בך אתה רק אתה . חמוד ברוך הבא
עומר

למעלה